Παραδοσιακό ξύρισμα

Χαρά στο κουράγιο σας!!!

Εγώ δοκίμασα πριν από πέντε χρόνια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή και από τότε ξεμπέρδεψα και με τα ξυραφάκια και με τα πάντα. Και βέβαια δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω πίσω. Ηλεκτρική ξυριστική με βάση φόρτισης, σπουδαία ανακάλυψη!

Χαρά στο κουράγιο σας!!!

Εγώ δοκίμασα πριν από πέντε χρόνια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή και από τότε ξεμπέρδεψα και με τα ξυραφάκια και με τα πάντα. Και βέβαια δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω πίσω. Ηλεκτρική ξυριστική με βάση φόρτισης, σπουδαία ανακάλυψη!

Πέντε χρόνια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή. Μάλιστα, θέλω περισσότερα στοιχεία. Μάρκα μηχανής. Ή δυνατόν χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ή εκνευρίσω, αν είναι δυνατόν να δω τι γένια έχεις, αν μπορείς βάλε φωτό, εννοείται όχι πρόσωπο να φαίνεται η ταυτότητα σου μάτια κλπ, αλλά απλά να καταλάβω τι είδους γένια. Δεν έχω συναντήσει άνθρωπο να άντεξε με ηλεκτρική πάνω από 2-3 μήνες και μου κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός αυτό κάθε αυτό.

Εμένα αντί για ηλεκτρική θα με βόλευαν περισσότερο οι οδοντογλυφίδες στα νύχια και τα βραστά αυγά στις μασχάλες. :D

Παιδες,

αφησα για 13 μερες αξυριστη την μουτρακλα μου :rolleyes:

Και ΜΟΛΙΣ ξυριστηκα !

ΧΛΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .... :proud: ..... επιδερμιδα μωρου (ο σουπτης :flute:)

Revitalized .... reborn .... :angel:

Εμένα αντί για ηλεκτρική θα με βόλευαν περισσότερο οι οδοντογλυφίδες στα νύχια και τα βραστά αυγά στις μασχάλες. :D

Παιδες ειναι αναλογα με την αντοχη του δερματος.
Ειχα ενα θειο που ξυριζοταν με την ηλεκτρικη βλεποντας TV.
Αρχιζε το επεισοδιο, τελειωνε και αυτος ακομα ξυριζοτανε.
Δλδ αντι να κραταει καποιο κομπολοι, αυτος επαιζε με την μηχανη και τα μαγουλα του.
Αλλα ειχε ενα δερμα σαν γιαλοχαρτο νο300. Σκληρο, ανθεκτικο
και πετσα χοντρη.
Εγω βγαζω εξανθημα μολις ακουμπησω την ηλεκτρικη στο μαγουλο.
Και κανει 3 μερες να περασει.

Για πείτε φίλοι ποια μάρκα ηλεκτρική και τι μοντέλο, γιατί ίσως υπάρχει καμιά νέα τεχνολογία. Εγώ θυμάμαι με μια Philips δεν τα κατάφερα. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί όλους όσους έχω ρωτήσει κάποτε είχαν δοκιμάσει και αμέσως εγκατέλειψαν. Κάθε σπίτι πρέπει να έχει μια εγκαταλελειμένη ηλεκτρική μηχανή.
Μήπως γίνεται και καμιά προετοιμασία;

Κυκλοφορούν λοσιόν για πριν το ξύρισμα με ηλεκτρική μηχανή.
Λογικά λειτουργούν σαν όλες τις Pre λοσιόν.
Με ηλεκτρική ούτε για πλάκα δεν παίρνω καλό αποτέλεσμα.
Δεν συζητάμε για το μαρτύριο που περνάω.
Σαν κινέζικο βασανιστήριο!

Re: Απάντηση: Παραδοσιακό ξύρισμα

H ηλεκτρικη συστρεφει την τριχα (πριν την κοψει).

Όχι βέβαια. Δεν είμαστε στην δεκαετία του 1950. Δοκιμάστε την παρακάτω και θα ξεχάσετε και ξυράφια και αίματα και αφρούς...

https://www.skroutz.gr/s/5488189/Philips-Shaver-Series-9000-S9031.html

https://www.skroutz.gr/s/8511269/Philips-Series-9000-Senso-Touch-S9111-31.html

Όχι βέβαια. Δεν είμαστε στην δεκαετία του 1950. Δοκιμάστε την παρακάτω και θα ξεχάσετε και ξυράφια και αίματα και αφρούς...

Αίματα και αφρούς; :p

Τα ξυράφια, όπως τα πάρεις είναι. Και οι ηλεκτρικές ξυράφια έχουν μέσα. :smile:

Αίματα και αφρούς; :p

Τα ξυράφια, όπως τα πάρεις είναι. Και οι ηλεκτρικές ξυράφια έχουν μέσα. :smile:

Άμα ξέρεις κάποιον που μπορεί να κοπεί και να ματώσει με την παραπάνω ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, τότε πρέπει οπωσδήποτε να τον προτείνουμε για το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες!!! :)

Οι δε αφροί είναι προφανώς άχρηστοι με αυτήν.

Με αυτές τις μηχανές μπορεί να μην κόβεσαι, αλλά το δικό μου δέρμα τουλάχιστον το κάνουν δαντέλα χωρίς καν να καταφέρνουν να το ξυρίσουν βαθιά.
Ακόμη και με τα πλαστικά έπαιρνα καλύτερο αποτέλεσμα, λιγότερο επώδυνο αλλά πάλι με ερεθισμούς.
Με τις DE/SE μηχανές έχεις την πιθανότητα να κάνεις κάποιο "nick" που λέμε (αυτό το κόψιμο σαν τελίτσα) την περίοδο που μαθαίνεις, αλλά το αποτέλεσμα είναι σαν να μην είχες ποτέ σου τρίχες, με μηδέν ερεθισμούς.

Αφρούς δεν... Πλέον μόνο σαπούνια.
Μυραδάτα και όμορφα και φυσικά ΔΕΝ θέλω να τα αποχωριστώ.
Ούτε αυτά ούτε τα After shave φυσικά.

Το να συγκρίνουμε το ξύρισμα που σου δίνει η μηχανή με το ξύρισμα με παραδοσιακό τρόπο είναι σαν να συγκρίνουμε τον αυνανισμό με το sex.

Κι εγώ δεν την παλεύω με ηλεκτρική μηχανή, περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα αλλά προσωπικά τουλάχιστον ποτέ δεν κατάφερα να πάρω ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το χειρότερο όμως είναι ότι η επαφή της μηχανής με το δέρμα μου άφηνε πολλούς ερεθισμούς. Κι αν ένα μέτριο αποτέλεσμα μπορώ να το δεχτώ χάρην ταχύτητας, τους ερεθισμούς δεν τους αντέχω. Φυσικά δεν παραβλέπω την ευκολία της μηχανής και αν είναι φιλική με το δέρμα λογικό είναι να τη χρησιμοποιεί πολύς κόσμος κι ας μην έχει το τέλειο αποτέλεσμα. Αλλά είπαμε, περί ορέξεως...

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Για πείτε φίλοι ποια μάρκα ηλεκτρική και τι μοντέλο, γιατί ίσως υπάρχει καμιά νέα τεχνολογία. Εγώ θυμάμαι με μια Philips δεν τα κατάφερα. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί όλους όσους έχω ρωτήσει κάποτε είχαν δοκιμάσει και αμέσως εγκατέλειψαν. Κάθε σπίτι πρέπει να έχει μια εγκαταλελειμένη ηλεκτρική μηχανή.
Μήπως γίνεται και καμιά προετοιμασία;

Phillips εχουν ιδιαιτερη κεφαλη.
Δοκιμασε καποια αλλη που εχει καμπυλωτη κεφαλη,οπως η Braun.

Το να συγκρίνουμε το ξύρισμα που σου δίνει η μηχανή με το ξύρισμα με παραδοσιακό τρόπο είναι σαν να συγκρίνουμε τον αυνανισμό με το sex.

αμα η μα....α πετυχει,τυφλα να'χει το σεξ,που λενε και στη μακρινη Κινα.

Γιατί βρε... και το sex καλό είναι... -bye-