Παραδοσιακό ξύρισμα

Ειναι βεβαια αλλο πραγμα μια ηπια ή κοφτερη λεπιδα και αλλο αν σου "παει" και δεν σου δημιουργει προβλημα.

Εντελως ανεξαρτητα μεταξυ τους.

Οπότε μια κοφτερή λεπίδα μπορεί να σου κάτσει καλύτερα τελικά από μια πιο ήπια.

Εννοειται.

Εμενα ας πουμε οι πρασινες Astra που τις εκθειαζουν ολοι μου τραβουσαν.....και τις αφησα στην ακρη για να τις ξαναδοκιμασω με αλλο συνδυασμο μηχανης.

Αντιθετα οι Gillette Nacet μια χαρα ηπιες μου φαινονται στο δερμα μου .....και μαλιστα με επιθετικες μηχανες .

Τωρα συνδυασμο R41 (που παρελαβα προσφατα ) με feather δεν υπαρχει περιπτωση να δοκιμασω ακομα .

Εχω ηδη βρει απαλες λεπιδες που σε συνδυασμο με τις επιθετικες κεφαλες που εχω R41, V3A maggards δινουν αψογο αποτελεσμα.

Πήγα κι απ ον μπαρμπέρη τώρα, μ έκανε με Gillete platinum
Nα αρχίζει να συνηθίζει το δέρμα σ αυτά τα ξουράφια μέχρι να έρθουν τα πράγματα

Δεν ξέρω την διαφορά αυτών των δύο χαχαχα.Ένα απ τα δύο ήταν αλλά απ ότι είδα τα ίδια ξυράφια βάζουν, απλά τα σπάνε στην μέση

Link or it didn't happen!

Που;
Από ποιον;
Πόσο;
Πόσες κατοστάδες έχει;

:flipout:

Οι μπαρμπέρηδες ξυρίζουν με σαβέτα.
Η φαλτσέτα έχει απαγορευτεί εδώ και πολλά χρόνια για λόγους υγιεινής.

Την τρίχα μια χαρά την ακούς και κόβεται.
Απλά δεν έχεις συνηθίσει στην ιδέα ότι με το που ακουμπάει η μηχανή στο δέρμα το ξυρίζει και πιέζεις.
Όπως και το ότι στο ξύρισμα πρακτικά μειώνεις το μήκος της τρίχας σε κάθε πέρασμα. Δεν θα πάρεις ποτέ bbs με ένα πέρασμα, ούτε με τα πλαστικά. :smile:

χαχαχα οκ το πιασα
τόσο δυσεύρετα και περιζήτητα είναι αυτά τα polsiver;
Αυτά που πήρα τι είναι;μαιμού;

Για μένα η καλύτερη λεπίδα που έχω δοκιμάσει... και πλέον η πιο δυσεύρετη. Εδώ και καιρό έλεγαν ότι σταματάει η παραγωγή, τώρα φαίνεται να έχει σταματήσει ή τουλάχιστον να περιορίζεται στην αγορά της Πολωνίας. Αυτός βέβαια δεν είναι λόγος να σκάσεις ένα σωρό λεφτά και καλά λόγω σπανιότητας, για ξυραφάκια μιλάμε, τόσες επιλογές υπάρχουν.

Αυτά που πήρες είναι the next best thing (αν είναι original), βασικά είναι νομίζω τα ίδια με τα PolSilver με άλλο brand. Παίζουν όμως και μαϊμούδες.

Για μένα η καλύτερη λεπίδα που έχω δοκιμάσει... και πλέον η πιο δυσεύρετη. Εδώ και καιρό έλεγαν ότι σταματάει η παραγωγή, τώρα φαίνεται να έχει σταματήσει ή τουλάχιστον να περιορίζεται στην αγορά της Πολωνίας. Αυτός βέβαια δεν είναι λόγος να σκάσεις ένα σωρό λεφτά και καλά λόγω σπανιότητας, για ξυραφάκια μιλάμε, τόσες επιλογές υπάρχουν.

Αυτά που πήρες είναι the next best thing (αν είναι original), βασικά είναι νομίζω τα ίδια με τα PolSilver με άλλο brand. Παίζουν όμως και μαϊμούδες.

Ελπίζω να μην είναι.Δίκιο έχεις για τα λεφτά, μ έχει πιάσει μανία εμένα τώρα λόγω ενθουσιασμού.Πήρα και τρεις 5δες poslsiver έτσι για το γμωτο.13 ευρώ με τα της αποστολής

Δοκιμαστε βρε σεις καμια φτηνη λεπιδα και μετα δωστε λεφτα σε θρυλους......

Προσωπικα μια απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει με πολυ επιθετικες μηχανες ειναι η τουρκικη concord. Με 0,4 η πενταδα μπορεις να αλλαζεις λεπιδα καθε μια δυο φορες ανετα.

Φαντασου οτι μια απο τις πιο αποτελεσματικες ειναι μια vintage wilkinson πανω απο 40 ετων λεπιδα που ειχα απο τον πατερα μου .....

Το καλυτερο ειναι να κανεις πολλες δοκιμες .

Αυτές είναι οι Wizamet.
Ανάλογα την παρτίδα, κάποιες είναι κοντά στις Polsilver, άλλες δεν έχουν καμία σχέση. Κατά βάση είναι λιγότερο κοφτερές και πιο άγριες.
Αν τις βάλεις δίπλα δίπλα, μία Polsilver και μία Wizamet δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχωρίσεις ποια είναι ποια.
Έβγαιναν από το ίδιο εργοστάσιο στην Αγία Πετρούπολη και έχουν σταματήσει και οι δύο να βγαίνουν, απλά έπεσαν όλοι στις Polsilver και τις εξαφάνισαν και έχουν μείνει μόνο οι Wizamet.

Πάνω βλέπετε μία Wizamet, κάτω μία Polsilver.
Αν τις μπερδέψω εγώ που τις τοποθέτησα δεν θα ξέρω ποια είναι ποια μέχρι να ξυριστώ μαζί της! :D

IMG-20200625-143028.jpg

Χονδρικά, με ένα επιθετικό ξυράφι, θα ακούσεις κάτι τέτοιο, όπως στο 6:40.
Η Roedter 1909 είναι η πιο επικίνδυνη μηχανή της αγοράς επειδή έχει κατασκευαστικά λάθη.
Πρακτικά είναι μία λάθος Fatip Piccolo.
Σε καμία περίπτωση δεν θα συμβούλευα σε κάποιον να την αγοράσει. Έχω ξυριστεί με αυτή και ήταν η μοναδική που ένιωσα πραγματικά ότι θα με κόψει καλά στο παραμικρό λάθος.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Με την Merkur, πιο χαμηλά, αλλά, δεν μπορείς να πεις ότι δεν ακούγεται! :D

Άγρια μηχανή, δεν είναι να παίζεις μαζί της.

Και αυτό επειδή αναρωτιέστε αν έχει θέμα μία DE με το μήκος των τριχών...

https://www.youtube.com/watch?v=zvScrWIhRe4

Ο τύπος ξύρισε γενειάδα 9 μηνών με ένα πέρασμα, με μηχανή, όχι μαχαίρι. :flipout:
Με πλαστικά, χωρίς trimming ακόμη θα γύριζε το video και θα είχε και μία κούτα πλαστικά για πέταμα.