Παραδοσιακό ξύρισμα

Μπες στον κόσμο του παραδοσιακού ξυρίσματος και πίστεψε με θα πετάξεις ότι μηχανή έχεις, από τον Μάιο που ασχολούμαι εγώ είναι απλά απόλαυση.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

fotaras, μας έπιασες αδιάβαστους.
Γιατί να παραβλέψεις το πιο όμορφο κομμάτι του ξυρίσματος;
Το σαπούνι, με το μασαζάκι από το πινέλο, τα αρώματα του και την περιποίηση που θα νιώσεις μετά στο δέρμα σου;
Σαν να είσαι σε πάρτι οργίων και να κάθεσαι σε μια γωνιά να χειροκροτάς τους άλλους μου ακούγεται...

-Πω ρε συ ποιος θα το ελεγε οτι με την R41 θα φχαριστιεμαι το ξυρισμα περισσοτερο απο την V3A .

Αναγκαστικα παω σε 3μερο ξυρισμα για να εχει να βρει κατι :D αλλα η ατιμη ειναι απολαυση, οτι και να της βαλεις επανω. Και μεχρι τωρα αναιμακτη φτου φτου.

Στην R41 πάνε πολύ καλά οι λεπίδες της Voskhod.
Σου έμεινε και καμία Concord να δοκιμάσεις;

Εμένα με τρώει τελευταία να σου πω την αλήθεια για καμία αγορά... :flipout:

Ελα !!!! δεν το πιστευω. :flipout:

Πως κι ετσι ?

Τις Voskhod τις εχω ερωτευτει αλλα ακομα δεν τις εχω δοκιμασει πανω στην R41.

Δοκιμασα την νεα wilkinson . Πολυ καλη αλλα μεχρι ΔΥΟ ξυρισματα μετα με εσκισε......

Τωρα γενικα ειμαι στην φαση που δοκιμαζω.

BIG7,NACET μεχρι να καταληξω σε 4-5 λεπιδες .

Μιας και μιλάμε για λεπίδες μου έδωσε φίλος Voskhod να δοκιμάσω και μου άρεσε, από που μπορώ να παραγγείλω σε λογική τιμή; Ας είναι και από ebay.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνήθως τα πακέτα των 100 έρχονται πιο φτηνά.
Και ok, το να δώσεις 15 ή 20 για να πάρεις λεπίδες για ένα δύο χρόνια δεν είναι και κάποιο τρομερό ποσό.

Από 7 έως 20 , ανάλογα ποιες σε βολεύουν
Δηλαδή από 0.07 έως 0.20 η μία.
Ο λόγος που γελάω όταν διαβάζω "τα cartridges μου έβγαζαν όμως 7 - 8 ξυρίσματα, γιατί να πετάω αυτές στα 3;"
Μα γιατί, για να φτάσεις το κόστος της λεπίδας θα πρέπει να βγάλεις minimum 60 ξυρίσματα με το κάθε cartridge!

Mεσα στον Αυγουστο ... το ριξα στην αξυρισια (3 ξυρισματα σε 30 μερες) ... και το δερμα μου με ευγνωμονει.
Ξυριστηκα ΧΘΕΣ και δεν ετσουξε τιποτα, ουτε χιλιοστο δερματος. Οι κρεμες μου, τα ξυραφακια μου,
τα πινελακια μου ... παρεμειναν ιδια και απαραλαχτα (οπως ειναι τα τελευταια 7 χρονια).

Η αξυρισια σωζει ζωες .... εεεε συγνωμη, σωζει δερματα !

Εγώ αν μείνω αξύριστος για τρεις ημέρες το δέρμα μου γίνεται σαν τον... πωπό της μαϊμούς.
Εσύ ειδικά θα έπρεπε να έχεις αυτό το ξυράφι (το έχω και είναι μέσα στα top 3 μου).

DSC_0890.jpg

Με σχήμα εμπνευσμένο από κάποιο συγκεκριμένο αεροσκάφος...

Εγω ΜΠΟΡΩ να αφησω αξυρισια 10 ημερων. Aπλα, δειχνω σαν μεξικανος φυλακοβιος.
Μετα ομως στριβει η τριχα και μπαινει μεσα .... και κανει και αποστημα (αμα λαχει ναουμ :rolleyes:).

Την μηχανη πρωτη φορα την βλεπω .... :p

Με το συμπαθειο δηλαδης ... αλλα ...
oσο πιλοτος ειμαι εγω, αλλο τοσο Blackbird θυμιζει η μηχανουλα σου :flipout:

Τεσπα ... δειχνει heavy duty machinery :proud: ... για κουρεμα γκαζον :rolleyes:

Εγώ αν μείνω αξύριστος για τρεις ημέρες το δέρμα μου γίνεται σαν τον... πωπό της μαϊμούς.

Εγω παντως που εμεινα 6 ημερες μετα απο μηνες αξυριστος μια χαρα ηταν το δερμα μου . Γενικα η φαση δεν ευθυνεται για ερεθισμους.

Κυριως η μηχανη και η λεπιδα ευθυνονται για αυτο και η κακη της χρηση.

Αποδειξη οτι ξυριστικα με τον πιο κοφτερο συνδυασμο θεωρητικα R41+feather και το ASL δεν με ετσουξε καθολου.....δειγμα του ποσο καλα κυλησε στο δερμα μου.

Inspired λέμε μάναμ...
Δεν θα σου δώσουν αεροπλανάκι να ξυρίζεσαι. :flipout:
Για τα λεφτά της καλά ξυρίζει, δεν έχω παράπονο.

Eαν για καποιο λογο μας μαθαιναν οι μαναδες μας να βαζουμε κρεμουλα απο μικρη ηλικια (στο προσωπο)
ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ απο την υπολοιπη κοινωνια ..... θα ειχαμε δερματα ανωτερα πιπινοζουζουνας.
Οι γυναικες, κατα κανονα, εχουν πολυ πιο ευαισθητη επιδερμιδα αλλα την περιποιουνται απο τα 14.
Εμεις :icon15: .... φτανουμε τα 40 για να μας σπρωξει καποιος να βαλουμε ενυδατικη στο προσωπο.
Και αυτο ..... για μια η δυο φορες .... ετσι για την αισθηση ! Οποτε ... εχουμε δερμα βοϊδοτομαρου ! :icon15:

Αν εννοεις οτι κοκκινιζεις απο ερεθισμους, τα ιδια και εγω.
Στις τρεις ημέρες γεμίζω ερεθισμούς και έχω φαγούρα.
Με τα πλαστικά ήμουν σε έναν φαύλο κύκλο, να ερεθίζεται το δέρμα μου από το ξύρισμα για μία ημέρα, την δεύτερη να είναι εντάξει και την τρίτη να ερεθίζεται λόγω αξυρισιάς!
Με τα μονολέπιδα γλύτωσα το πρώτο, οπότε, πλέον δεν συζητάω το να μείνω τρεις ημέρες αξύριστος και να φάω τον ερεθισμό της αρκούδας! :D

Μάνο, εμείς λόγω ξυρίσματος δεν χρειαζόμαστε εξτρά φροντίδα στο πρόσωπο.
Αφαιρούμε μία δύο στιβάδες δέρμα, βάζουμε μετά και τα after shave/ balms μας, τι άλλο θέλει;
Το δικό μου δέρμα μετά το ξύρισμα και για κάποιες ώρες μοιάζει περισσότερο σε αίσθηση με το δέρμα του 9άχρονου γιου μου παρά με της γυναίκας μου.