Παραδοσιακό ξύρισμα

Ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο!
R41 και Gillette ruby....κάτσε καλά.....ίσως καλύτερο και από το κίτρινο.
Φανταστικός και ο αφρός Proraso o κόκκινος.
Μάλλον κατασταλάζω στις επιλογές μου.
Για μένα κορυφή στα ξουράφια η Gillette.

Μακριά από τα γουρούνια της semogue.
Omega και zenith αξίζουν τα λεφτά τους.

Καλές ρε Μάικ οι gillette αλλά ακριβές τρομάρα τους!

Εντιτ μιχαλη για να μην πηγαινω στα τυφλά για ποιο Omega η zenith χοιρου λες; εκει γυρω στα 25 ευρώ να είναι σχετικά σκληρό για να σπάει το σαπούνι ποιο εύκολα. Η να παω κατευθείαν σε ασβου στο σιμογκ που ελεγα αυτο που κανει γυρω στα 70 ευρω
https://www.wellshaved.gr/pinelo-xirismatos-semogue-owners-club-2-band-badger-ash-wood

Καλές ρε Μάικ οι gillette αλλά ακριβές τρομάρα τους!
Οι ruby όντως (στα 2,10) ,αλλα τις κίτρινες (στο 1,10) δεν τις λες και ακριβές.
Μόνο οι voskhod είναι καλές και φτηνές (για μένα πάντα).

τις εχω δει και πιο φτηνα τις ruby.

Τις δικες μου ακομα τις περιμενω απο αμερικη μαζι με κατι σαπουνια.

Ειναι λεπιδα που δεν μενει στα ραφια γενικα.

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Για ξανασυζητήστε να ανοιξουμε τις αγγελιες και για το νημα εδώ, εχω σπίτι 6 ξυριστικές ηδη και 8 πινέλα ....:flipout: μπαρμπερικο ετοιμάζομαι να ανοιξω :afro:

μα πόσοι κλώνοι του Μιχάλη υπάρχουν στο διαδικτυο και τους διαβαζει το στερνοπούλι μου .... μας πηρατε στον λαιμό σας ! θα πάρω την φαλτσέτα και θα πάω στο σπίτι αυτουνου που ανοιξε το νήμα ! :ernaehrung004:

Μπα πάω ανάστροφα τωρα είδα ποιος το άνοιξε !

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

τις εχω δει και πιο φτηνα τις ruby.

Τις δικες μου ακομα τις περιμενω απο αμερικη μαζι με κατι σαπουνια.

Ειναι λεπιδα που δεν μενει στα ραφια γενικα.

Νομίζω ότι προχθες ο μικρός παρέλαβε το ξυράφι με την πλαγιαστή κεφαλή που εχεις παραγγειλει απο Αμερική , μαζι ηρθαν και νεα πινελα και μια εξτρα τετραπλή βάση στηριξης.

Θα στο βγαλω φωτό οταν παω σπίτι να μου πεις αν λέμε το ίδιο , έχει λεπίδα μονο απο την μια πλευρά.

Η να παω κατευθείαν σε ασβου στο σιμογκ που ελεγα αυτο που κανει γυρω στα 70 ευρω
https://www.wellshaved.gr/pinelo-xirismatos-semogue-owners-club-2-band-badger-ash-wood

Σε ασβό, το συγκεκριμένο είναι top στην κατηγορία τιμής του αν δεν θέλεις να πας σε Yaqi.
Στα yaqi με χαλάει το handle τους. Πολύ βαρύ και ογκώδες.
Αν δεν σε χαλάει, και τα Yaqi είναι πολύ καλή αγορά.
Στα 70 παίζουν και τα 30άρια τα Maseto, πιο πάνω (100+) πας σε Shavemac, από τα 200 και πάνω χάνεται η μπάλα, μέχρι να πας στον Άρχων, το HMW της Plisson στα 700+.
Σε Simpsons παίζεις μόνο σε Super Badger, (200+) ή στα συνθετικά των 25 που έβγαλε τώρα (T2 ή Τ3, το Τ1 είναι πολύ μικρό).

Re: Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Για ξανασυζητήστε να ανοιξουμε τις αγγελιες και για το νημα εδώ, εχω σπίτι 6 ξυριστικές ηδη και 8 πινέλα ....:flipout: μπαρμπερικο ετοιμάζομαι να ανοιξω :afro:

μα πόσοι κλώνοι του Μιχάλη υπάρχουν στο διαδικτυο και τους διαβαζει το στερνοπούλι μου .... μας πηρατε στον λαιμό σας ! θα πάρω την φαλτσέτα και θα πάω στο σπίτι αυτουνου που ανοιξε το νήμα ! :ernaehrung004:

Έχω φαλτσέτα βρε, δεν χρειάζεται! :flipout:

Αγγελίες υπάρχουν ακόμη και στο facebook μάναμ, γιατί να μην πας σε group που θα φύγει σε μία μέρα και να μπουν σε άσχετο forum; :flipout:
Εγώ έτσι κατέληξα σε τρεις μηχανές που η κάθε μία έχει τον λόγο ύπαρξής της στο den μου.
Είχα δοκιμάσει καμιά 100αριά σίγουρα κατά καιρούς.
Για σαπούνια δεν θέλεις να ξέρεις...
Σήμερα παρέλαβα ένα Floris και περιμένω από Αμερική άλλα 4. Προσπαθώ να μένω κάτω από τα 50, αλλά είναι δύσκολο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Σιγά μην ασχοληθώ να πουλήσω τα τριχοσαπουνοπινέλα του υιού μου :smash:, δικά του είναι εγώ τις δοκιμές μου κάνω τσαμπέ ! εχθές έβαλε κιαλλο ράφι στο μπάνιο, πόλεμος :flipout:

Λίγο αίμα που και που στάζω μην είμαι ακατάδεχτος , τα σκορδάκια πάντως τα κουβαλάω τσέπη, δεν ξέρω τι κυκλοφορεί τριγύρω :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

εχθές έβαλε κιαλλο ράφι στο μπάνιο, πόλεμος :flipout:

Πω ρε μιλαμε οτι ειναι ο ηρωας μου .

Για πεστου να ερθει να πεισει και την γυναικα μου για κατι τετοιο και εγω στον γαμο να δεις σαπουνια που θα του φερω :ADFADF1:

Ρε πάρε ένα αφρό la toja να γουστάρεις.
Τι σαπούνια και σκόνες πλυσίματος και απορρυπαντικά μπάνιου!
Βιλούδο λεμεεεεεεεεε:firstprize:
Και καπάκι ,ξύρισμα με r41 και Gillette ruby.
Σε καψουρευονται και οι θηλυκές γάτες :aetsch:

εχω στικ σαπουνι και ακομα δεν το εχω δοκιμασει.

Σημερα επεσε σαπουνακι πορτοκαλι να μυριζουν και τα δισεγγονα σου :D

Mετα απο καιρο με την R89 ξαναγυρισα στην R41.

Στειλε κανα ruby απο εδω ρε συ. Τα δικα μου εχουν κολλησει σε καποιο τελωνειο....

Ευχαριστως ρε Ναθ.
Αν τα θες πιο σύντομα ,απο την Αργυρούπολη τα πήρα...αν σε βγάλει ο δρόμος, τα έχει ετοιμοπαραδοτα.
Καλή ξυριστικη χρονιά να έχουμε φίλοι!:108:

Καλημερες και χρονια πολλά καλη χρονιά να έχουμε με υγεία.
Ξερω είναι ακομα χειμώνας αλλά επειδή όλοι ψαχνόμαστε κανένα σαπουνακι με καλοκαιρινά αρώματα έχετε να προτείνετε κάποιο; μην χρησιμοποιώ βαριά αρώματα για καλοκαίρι.

H ατιμη δεν υπαρχει.

με οτι λεπιδα και να συνδυαστηκε ειναι η κορυφη μεχρι τωρα. Καλη και η R89 για ανεμελο ξυρισμα ακομα και "τυφλο" αλλα ......

Το πιο καλοκαιρινό σαπούνι που έχω είναι μακράν το Savon mystere Cuba.
Μετά, το argos, (πορτοκάλι) και το ferum (sauvage).

Το stick της la toja είναι πολύ καλοκαιρινό επίσης.
Άλλα που βλέπω στο καλοκαιρινό μου συρτάρι είναι

Le petit gauloise
Dr Jon's Savannah sunrise
Saponificio varesino felce aromatica
Van Yulay green Irish tweed
APR Bombora
PAA Gondolier
A&E Asian plum

Περιμένω άλλα 4 5 από maggards που δεν θυμάμαι, αλλά για το Zingari Watchman έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλοκαιρινό