Παραδοσιακό ξύρισμα

Ωρε παληκαρια ,αγνοειτε τελειως , τον παραγοντα χρονου.
Πρωι πρωι ποιος καθετε να χτυπαει " μαρεγκα " κανα 10λεπτο, με την τσιμπλα στο ματι.
Βαζεις μια στρωση La Tοja και εισαι ετοιμος σε δεκα δευτερολεπτα!:music-smiley-005:

Καλά, ο Μήτσος ο Σταρόβας καλό θα ήταν να ασχοληθεί λίγο πριν αρχίσει το promotion.
Μη φέρει τίποτα το affiliated μαγαζί του, αμέσως είναι σαπουνάρα, πινελάρα, αρωματάρα...

Μάικ, αφού δεν ξυρίζεσαι κάθε μέρα, γιατί δεν το κάνεις απόγευμα, με την ησυχία σου, να το χαίρεσαι;
Και ξεκίνα να ξυρίζεσαι τρείς φορές την εβδομάδα αντί για δύο.
Εγώ το έχω και για ησυχαστήριο.
Μπαίνω στο μπάνιο και "ο μπαμπάς ξυρίζεται". Δεν μου μιλάει κανείς. Και έχεις και μισή ωρίτσα για τον εαυτό σου και μόνο!

10 λεπτα για μαρεγκα ?

τι λετε ρε μεροκαματο το κανετε ? βαλτο στο χτυπητηρι του καφε.....:BDGBGDB55:

Εγω - ειδικα με του γιατρου- το σαπουνι πανω απο ενα λεπτο εναμιση δεν κανω.

Και πεφτει και face lathering εννοειται.

Ακόμη και σε μπολ να το κάνεις, θέλεις μισό λεπτό φόρτωμα, άντε ένα λεπτό σβούρισμα στο μπολ;
Για τέσσερα περάσματα.
Πάντως και εγώ προτιμώ το απόγευμα.

Καλημερες, ξυριστικα εχθες με το zingari Watchman.
Πρωτη φορα εφαγα ητα με σαπούνι.
Προφανώς θέλει λιγότερο φορτωμα στο πινελο και αρκετό νερό. Δεν μπόρεσα να δημιουργήσω μαρέγκα στο προσωπο μου με αποτέλεσμα να εχω ενα κολλωδες πράγμα αχαχ.
Βρε Μιχάλη για θύμισε μου λιγο του γιατρού σαπούνια χειμωνιατικα θέλω

Δεν γραφω κανενα συμπερασμα γιατι :
1)Το ξουραφι ειχε ηδη δυο ξυρισματα και
2)Δεν θα ελεγα οτι πετυχα την μαρεγκα (μαλλον πολυ νερο)
Το γεγονος ειναι οτι ειχα πολλα κοψιματα , πραγμα που πρωτη φορα συμβαινει με την Tatara.
Tην αλλη φορα καινουργια λεπιδα και λιγοτερο νερο και....οψομεθα!

Καλημερες, ξυριστικα εχθες με το zingari Watchman.
Πρωτη φορα εφαγα ητα με σαπούνι.
Προφανώς θέλει λιγότερο φορτωμα στο πινελο και αρκετό νερό. Δεν μπόρεσα να δημιουργήσω μαρέγκα στο προσωπο μου με αποτέλεσμα να εχω ενα κολλωδες πράγμα αχαχ.
Βρε Μιχάλη για θύμισε μου λιγο του γιατρού σαπούνια χειμωνιατικα θέλω

Αν κολλάει, θέλει και άλλο νερό.
Τώρα, αν βγει τόσος αφρός που μπορείς να ξυρίσεις τη γειτονιά, φόρτωσες πολύ. :D

Έχουμε χώσει τον γιατρό να βγάλει διάφορα αρώματα τελευταία
Ετοιμάζει Old Spice, Σανταλόξυλο, Cool Water, τσιχλόφουσκα με ρόδι και μενθόλη και πρέπει να έχει έτοιμο το πορτοκάλι, Creed Aventus, Creed Royal Oud, το Cuba που δεν το λες με τίποτα χειμωνιάτικο...
Το Royal Oud είναι full χειμωνιάτικο, και το Aventus δεν με χαλάει, αν και μιλάμε για ανανά με μπαχάρια, Old Spice και σανταλόξυλο δεν ξέρω αν είναι έτοιμα, γιατί θέλουν και ωρίμανση.

Δεν γραφω κανενα συμπερασμα γιατι :
1)Το ξουραφι ειχε ηδη δυο ξυρισματα και
2)Δεν θα ελεγα οτι πετυχα την μαρεγκα (μαλλον πολυ νερο)
Το γεγονος ειναι οτι ειχα πολλα κοψιματα , πραγμα που πρωτη φορα συμβαινει με την Tatara.
Tην αλλη φορα καινουργια λεπιδα και λιγοτερο νερο και....οψομεθα!

Το Savon Mystere αντέχει μπόλικο νερό. Μάλλον δεν φόρτωσες σαπούνι. :D
Βάλε του για 1-2 λεπτάκια νερό (ένα δύο χιλιοστά) στο κουτί να μουλιάσει, και φόρτωσε καλά χωρίς να πετάξεις το νερό.
Και φόρτωσε για μισό λεπτό.

Εγώ αφού φορτώσω, χώνω το πινέλο μέσα στο νερό κανονικά, 2-3 πόντους και το δουλεύω στο πρόσωπο.
Δεν είμαι του ευγενικού και του μαρτύριου της σταγόνας. :p

Μάικ, κάνε ένα test lather.
Φόρτωσε με το πινέλο σου κάποια στιγμή που θα είσαι χαλαρός και δοκίμασε στο χέρι σου να φτιάξεις αφρό.
Θα μάθεις πόσο νερό θέλει, πόση ώρα να φορτώσεις, που να σταματήσεις, πόση ώρα θέλει δούλεμα κλπ.
Χωρίς απαραίτητα να ξυριστείς!

Μάικ ηδη εχω σε αχρηστια το brushless της lucky tiger....ενα ακομα δεν χαθηκε ο κοσμος.
Εξαλλου με εχει βολεψει αφανταστα ,το stick της speick.
Kαι φυσικα ετοιμο να πυροβολησει το La Toja!:music-smiley-005:

Βρε δοκίμασέ το, εσύ θα χάσεις!
Δεν έχει καμία σχέση ούτε με Speick, ούτε με La toja!
Είναι σαν να μου λες ότι έχεις Lamborghini στο γκαράζ και επειδή δεν βρήκες που μπαίνει το κλειδί θα κυκλοφορείς με Honda 12άβολτο!

1-2 χιλιοστά νερό για 5 λεπτάκια, όσο μουλιάζεις το πινέλο σου βασικά και βρέχεις και το πρόσωπό σου.
Φόρτωμα σαν να μην υπάρχει αύριο. Για 30 δευτερόλεπτα περίπου.
Νερό του σκοτομού. Εγώ βουτάω μία φορά 2-3 εκατοστά του πινέλου στο μπολ για 1-2 δευτερόλεπτα και είμαι έτοιμος. Ούτε να προσθέτω νερό ούτε τίποτα, ο αφρός πήζει στη μούρη μου (στην αρχή είναι υδαρής και μπορεί να τρέχει αλλά ok).

Καλά ξυρίσματα! :p

Α έτσι πεστο οχι φορτωμα σαν να μην υπάρχει αύριο.
Διοτι ετσι έκανα με το zingari Watchman οπως κανω βεβαια και με αλλα σαπούνια αλλα πρώτη φορά την πάτησα.εγινε στο προσωπο μου στόκος αχαχα

Το Savon Mystere θέλει πολύ φόρτωμα.
Σαν τα Dr Jon's!
Απλά τα βλέπεις έτσι μαλακά και νομίζεις ότι με λίγες σβούρες θα φορτώσει.
Τα 30 δευτερόλεπτα είναι σχετικά...
Άλλο χρόνο θέλει ένας χοίρος, άλλο ένα silvertip ασβού. :smile:
Καλό είναι πάντα να κάνουμε ένα test lather στο χέρι όταν παίρνουμε ένα σαπούνι για να βλέπουμε πόσο φόρτωμα θέλει και πόσο νερό αντέχει.

Ρε Μάικ το θεμα με μας τα στραβαδια ειναι, οτι ΔΕΝ ξερουμε ποια ειναι η καλη μαρεγκα και ποια η μαπα.
Σαν μπουσουλας .....αν το χτυπησουμε παραπανω απο οτι χρειαζεται, δεν τρεχει τιποτα ή και αυτο κακο κανει?

Mιχαλη.

Ο ετερος ΜΙχαλης κανει αφρο με το σαπουνι σχεδον οσο πηχτο και φουσκωτο βγαζει ο αφρος ο ετοιμος.

Για να παρεις μια ιδεα.....σαν την κρεμα και την σοκολατα του προφιτερολ του Ανδριάς.

Μιχαλη να του βαλω το video ? (αν το βρω)

Και το τζιν blended είναι
Τα καλά εγγλέζικα είναι αιθυλικη αλκοόλη και ένα κάρο βότανα (λένε ότι πρέπει να έχει τουλάχιστον 17 είδη)
Εξάλλου σαν φάρμακο ξεκίνησε στο Λονδίνο και το πουλούσαν στα φαρμακεία .

Π@υστικο ποτό (σαν το ούζο),σε στέλνει για πλάκα, αλλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ λεμεεεεεεεε:ADFADF1::Banane0: (με τονικ)

Μιχαλη επειδη και εμενα μου αρεσει πολυ σαν γευση......δοκιμασε αυτο το asl

ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ λεμε .....