Παραδοσιακό ξύρισμα

γιατι ρε συ ερχεται κατοχη και ετοιμαζεις προμηθειες ? εγω το ενα του γιατρου και ακομα ουτε στη μεση δεν το εχω παει....

γιατι ρε συ ερχεται κατοχη και ετοιμαζεις προμηθειες ? εγω το ενα του γιατρου και ακομα ουτε στη μεση δεν το εχω παει....
Αυτά όταν τα βρίσκεις τα παίρνεις.
Γιατί αργότερα, μπορεί να μην τα βρίσκεις !🧏‍♂️

Για να καταλάβεις ότι είναι εντάξει ο αφρός, ειδικά του γιατρού, γυαλίζει.
Αν βάλεις παραπάνω νερό και έχεις φτάσει ήδη στο όριο, θα σπάσει.
Αυτό το όριο πρέπει να μάθεις να βρίσκεις. :)

Εγώ σου είπα. Μη χαλάς τα λεφτά σου σε άλλα, αν σου κάθισαν του γιατρού δεν έχεις λόγο για άλλα.
Βγάζει και σε διάφορα αρώματα...
Ο Δημήτρης πρακτικά τα έφτιαχνε για τον εαυτό του και επειδή έφτιαχνε ένα κιλό μας τα μοίραζε.
Πως έφτιαξα εγώ πινέλα από υγρό γυαλί, έχω δώσει καμιά δεκαριά και δεν έχω βγάλει καν το κόστος των χρωμάτων που πήρα; Ένα τέτοιο πράγμα.
Τώρα που τον πιέζουμε φτιάχνει κανένα παραπάνω και σε διάφορα αρώματα.
Δοκίμασα το Old Spice του προχθές και είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ btw.
Του ήρθαν και καινούργια κουτιά, μεγάλα των 10cm, άλλαξε και ετικέτες, έγινε γενικά αναβάθμιση!

Πρακτικά αυτό που θα πάθουν τα σαπούνια αν μείνουν πολύ καιρό είναι να χάσουν το άρωμά τους και να βγει στην επιφάνεια το άρωμα που έχουν τα βούτυρα που χρησιμοποιεί.
Αν στεγνώνουν πριν τα αποθηκεύσεις δεν παθαίνουν τίποτα.
Έχω original Old Spice σαπούνι που είναι πιο μεγάλο από εμένα σε ηλικία και είναι μια χαρά.

Αυτά όταν τα βρίσκεις τα παίρνεις.
Γιατί αργότερα, μπορεί να μην τα βρίσκεις !🧏‍♂️
Παρε aqua di Titania και το invenio του γιατρού αρωματαρες, εμενα με ψήνει πολύ το cuba που μυρισα στο σπιτι του Μιχάλη φοβερό καλοκαιρινό άρωμα.
Μακαρι ο γιατρος καποια στιγμη να βγαλει και balm διότι ψάχνουμε μετα με τι να το ταιριαξουμε

• Like
Reactions: kbouk
Αυτά τα βρίσκεις και έξω σαν after shave.
Όχι PX, Cuba και Argos που έχει κάνει εκείνος αλλά για το PX χρησιμοποιώ όποιο bay rum, για Argos το Terre D Hermes και για το Cuba όποιο λεμονίζει

Μπα ,δεν το ψάχνω τόσο πολύ.
Argos πορτοκάλι και μετα speick λεμόνι και είμαι κομπλέ.
Μάικ, πόσο σου κρατάει το μπωλ του γιατρού?

Ρε συ Μιχαλη αυτα τα ρωτας σε καποιον σαν εμενα που εχει ξερω.....5 σαπουνια. Δεν τα ρωτας σε καποιον σαν του λογου του που εχει 205.

Αυτος μπορει να χρησιμοποιει ενα μια φορα τον χρονο :ROFLMAO:

Παίζει να μην έχω χρησιμοποιήσει το ίδιο σαπούνι για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκτός αν είναι υπό δοκιμή.
Στου γιατρού καταναλώνω περίπου ένα γραμμάριο για κάθε ξύρισμα (4 περάσματα), οπότε υπολόγισε κάπου στα 60 ξυρίσματα, δηλαδή 4 μήνες.
Αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιώ ένα και να βλέπω τα άλλα να με κοιτάζουν βουρκωμένα στο βάθος του ραφιού!

• Haha
Reactions: vadergr
Kαι ομως!!
Το ταπεινο και σε τιμη χωμα stick της arko , ειναι εξαιρετικο.
Το ετριψα στο μπωλακι με τον μινι τριφτη που αγορασα ,στην προνομιακη τιμη των ......2,90 ευρω και ξυριστικα θαυμασια.
Μπηκε στο μπροστινο τμημα των σαπουνιων,μαζι με το argos (οταν θελω παιχνιδια!!!)

Και το Arko και το Derby είναι πολύ καλά.
Το derby μου αρέσει περισσότερο, το Arko μου βγάζει μία μυρωδιά δημόσιας τουαλέτας.

Και το Arko και το Derby είναι πολύ καλά.
Το derby μου αρέσει περισσότερο, το Arko μου βγάζει μία μυρωδιά δημόσιας τουαλέτας.
Oχι μωρε.
Σαν το κλασικο σαπουνι Μασσαλιας μυριζει.

Άλλαξαν μυρωδιά στο Arko;
Τελευταία φορά που το δοκίμασα προσπαθούσε να μυρίσει λεμόνι.
Τελείως αποτυχημένα όμως!

Eιναι κρυωμενος ο Μιχαλης τον ακουσα χτες που μιλουσαμε με συναχι και μπουκωμενο στα ρινικα του οποτε λογικο ειναι :ROFLMAO:

My food, yr poison.
Μια απο τις χειροτερς μυρωδιες που εχω μυρισει ,ειναι το asl της Foid.
Mου το ζητησε η γυναικα μου, γιατι της αρεσε πολυ!!!
Ευτυχως το μαυρο τους που πηρα, ειναι πιο "μοντερνο".
To speick, τουλαχιστο, ειναι λεμονακι και φευγει σε πεντε λεπτα,ενω το asb ειναι (περιπου) αοσμο.

Ποιο Floid λες, το Vigoroso; Κι εμένα δε μ' αρέσει καθόλου. Το Black αντίθετα πολύ περισσότερο!

Καλά, σε αρώματα όλα είναι σχετικά.
Και εμένα το vigoroso μου μυρίζει σαν ιδρωμένη μασχάλη γριάς!
Ενώ το μαύρο είναι πολύ καλό σαν άρωμα.
Μου βγάζει έναν χαρακτήρα σε στυλ Paco Rabanne.

Πάντως δεν θα πήγαινα ποτέ σε Arko / Derby κλπ τώρα.
Αν θα ήθελα ένα οικονομικό σαπούνι θα πήγαινα σε ένα MDC που με 40 ευρώ βγάζεις καμιά 600άρα ξυρίσματα εύκολα.

My food, yr poison.
Μια απο τις χειροτερς μυρωδιες που εχω μυρισει ,ειναι το asl της Foid.
Mου το ζητησε η γυναικα μου, γιατι της αρεσε πολυ!!!
Ευτυχως το μαυρο τους που πηρα, ειναι πιο "μοντερνο".

Μιχαλη ολοι συμφωνουμε σε αυτο. Εκτος του black ολα (για εμενα) τα floid ειναι αηδια.

Αρεσει και στην κυρα μου ομοιως.

Ποιο Floid λες, το Vigoroso; Κι εμένα δε μ' αρέσει καθόλου. Το Black αντίθετα πολύ περισσότερο!
Αυτο,αυτο....χαλια ειναι.
Το black ..ε κατι λεει.
Το πηρα γιατι ολοι λενε οτι ειναι (εκτος της μυρωδιας) θαυμασιο asl.