Παραδοσιακό ξύρισμα

βαζετε και κανα λινκ να ξερουμε για ποιο μιλατε.

Εγω δοκιμασα το musk της Aqua velva και ενα εχω να πω : θα ραγισουν καρδιες :guitarist:

Τα Razorock έχουν έντονο άρωμα και με διάρκεια
Ειδικά το Emperor είναι από τα έντονα αρώματα!

Κάτι πάει στραβά με τα συγκεκριμένα.
Από που τα πήρες;

Τα Razorock έχουν έντονο άρωμα και με διάρκεια
Ειδικά το Emperor είναι από τα έντονα αρώματα!

Κάτι πάει στραβά με τα συγκεκριμένα.
Από που τα πήρες;
Από την Αργυρούπολη και τα 2.

Αν μπορείς να πας από εκεί, θα ήταν καλό.
Γενικά οι Αμερικάνοι δεν φημίζονται για τα "χαλαρά" αρώματά τους... :smile:

Αν μπορείς να πας από εκεί, θα ήταν καλό.
Γενικά οι Αμερικάνοι δεν φημίζονται για τα "χαλαρά" αρώματά τους...
Από εκεί πήγα χθες για το 2ο μπουκάλι, επέμεναν ότι έτσι είναι το άρωμα του.
Δεν καθησα να τσακωθω.
Το πρώτο μπουκάλι που είχε έρθει, λόγω διαρροής μάλλον, μύριζε έντονα το καπάκι του εξωτερικά.

ε αμα μυριζε εξωτερικα ειναι φως φαναρι οτι υπηρχε διαρροη

Εγω θα ζητουσα αντικατασταση
Το άλλαξα αυτό με τη διαρροή, μου έστειλαν άλλο. Αλλά και το 2ο, χωρίς να έχει διαρροή μύριζε ελάχιστα. Σαν να το έχεις αφήσει ανοιχτό κάνα χρόνο και έχει μείνει το 5% του αρώματος.

Eιχα ενα απωθημενο τοσο καιρο να κανω ενα ξυρισμα σε 5-6 ημερων γενια με την R41 και την feather.

Επικινδυνος συνδυασμος αλλα μιλαμε για ενα ξυρισμα νυχτιατικα.....

Κλασικα ηθελε ποτισμα η R41 γιατι εχει την ιδιοτητα να στεγνωνει την επιδερμιδα μαζευοντας τα παντα......αλλα στο τελος απεκτησα ενα BBS απαραμιλλο .

Ουτε nick εννοειται, κοντρα 2 περασματα κλασικα 4 στο συνολο ουτε ερεθισμος για δειγμα. Ισως απο τα πιο ανεμελα ξυρισματα μου....θα πεσει πολυ γλυστρημα αποψε στο μαξιλαρι....:BDGBGDB55:

Ολοταχώς για σαβέτα πας... :p
Τέσσερα περάσματα με R41 και Feather, ακόμη με BBS θα είσαι από εχθές; :flipout:

Εχει αρχισει και μου αρεσει η R41 με κοφτερες λεπιδες.

Απολαυση

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η χειρότερη μηχανή της αγοράς (model t) αγκαλιά με το πιο δύσκολο σαπούνι της αγοράς.
Δες απλά lather που έκανε στο πρώτο και στο δεύτερο πέρασμα.
Είναι να γελάς όταν τα προτείνει ενώ δεν μπορεί να τα δουλέψει και ο ίδιος ακόμη

Καλημεριζω την ξυρισμενη παρεα!!!!

Θα ειμαι συντομος για να μην καταχραζομαι και το νημα μιας που δεν με ενδιαφερει το παραδοσιακο. Ψαχνω ξυριστικη μηχανη για το προσωπο.

Ειχα για κανα χρονο περιπου αυτην εδω. https://www.skroutz.gr/s/7134102/AEG-HSM-R-5673.html#reviews . Τους τελευταιους μηνες αρχισε να παραδιδει πνευμα, οποτε αγορασα μια φτηνιαρικη silvercrest απο τα lidl, πιο πολυ για δοκιμη. Η silvercrest ειναι με κεφαλη τυπου https://www.easytechnology.gr/elekt...suristike-mekhane-silvercrest-model-srr-03-a2 .

Με την πρωτη ημουν ικανοποιημενος μεχρι που χαλασε. Δεν ξυριζε βαθεια βεβαια. Η δευτερη ξυριζει πιο βαθεια απο την πρωτη αλλα πρεπει τα γενια να ειναι πολυ μικρα. Ξυριζομαι μια φορα ανα 4 ή 5 μερες. Οποτε τα γενια εχουν μεγαλωσει αρκετουτσικα και οταν παω να ξυριστω με την δευτερη δεν τα ξυριζει, τα τραβαει με πονο τρελο! Αν τα παρω με την aeg πρωτα μετα τα ξυριζει καλα χωρις πονο! Αλλα δεν ειναι δουλεια αυτην, να ξυριζομαι με δυο μηχανες!

Οποτε ειπα να κανω μια ερωτηση. Τελευταια μου λυση απο οτι καταλαβαινω ειναι με κεφαλη τυπου οπως αυτην https://www.skroutz.gr/s/11460617/Braun-Series-3-3000-BT.html
Δεν εχω δοκιμασει τετοια οποτε ειπα να ρωτησω αν θα με καλυψει , πριν δωσω τσαμπα χρημα.

Ξυρισμα μια φορα ανα 4 ή 5 ημερες. Χωρις αφρο.

Ευχαριστω για τον χρονο σας. Τελικα δεν ημουν συντομος!