Παραδοσιακό ξύρισμα

Σήμερα το πείραμα r41 και permasharp εστεφθει με απόλυτη.....αποτυχια!
Πολλά κοψίματα και ολίγον από ερεθισμενο πρόσωπο.
Βέβαια αυτή την φορά χρησιμοποίησα after shave της lucky tiger, οπότε ίσως να είναι αυτός ο φταίχτης.
Την άλλη φορά r41 με 7 o clock και βλέπουμε!

Ότι και να δοκιμάσεις, πάλι σε Voskhod θα γυρίσεις.
Αφού σε βόλεψε η R41, το ταξίδι σου όσον αφορά τα ξυράφια (και πιστεύω και τις λεπίδες) τελείωσε...

Έχεις και τις 34C/Wilkinson για να παίζεις για καθημερινό αν χρειαστεί και είσαι μια χαρά.

Για την R41 βέβαια καλό είναι να πάρεις κάποιο σαπούνι της προκοπής, με προστασία και γλίστρημα για να μην παιδεύεσαι και να έχεις και καλύτερο ξύρισμα, χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα.
Ένα MDC π.χ. που θα σου κρατήσει 5-6 χρόνια με τον ρυθμό που ξυρίζεσαι αν δεν θέλεις να έχεις δεύτερο.

Να σας ενημερωσω οτι σημερα ,εκανα μια πιο λεπτεμερη καθαριοτητα στις μηχανες.
Είχα αφήσει μέσα στην Wilkinson ένα ξυράφι της permasharp, το οποίο παρουσίασε σημάδια σκουριάς σε δύο σημεία.
Τα πέταξα με την μία και μάλλον δεν θα ξανασχοληθω με τα συγκεκριμένα.

Ρε Μάικ πιάνεις για άτομο που χρίζει βοήθειας?
Να βάλω τον κωδικό 4 και να ανταλλάξουμε τα after shave μας ρε φιλαράκι:flipout:

Καλησπέρα.
Λοιπόν σήμερα σχεδόν μετά απο μια εβδομάδα έριξα το δεύτερο ξύρισμα.
Χρησιμοποίησα το σαπούνι που μου πρότεινε ο μιχαλης το soap commander fortitude.

Λοιπόν εξαιρετικό άρωμα τώρα σε αφρό σε σχέση με τον Ιταλό το Saponificio Varesino με δυσκόλεψε λίγο η μπορεί δεν το άφησα να μουλιάσει σε εισαγωγικά περισοτερο.
Χρησιμοποίησα στην rockwell 6c τα μαμά ξυραφάκια της παλι στην θέση δύο.
Αυτο που παρατήρησα με το ξυραφάκι θα μου πείτε οι ποιο έμπειροι τράβαγε το δέρμα και στο τέλος δημιούργησε κοκκινίλες τώρα το ξυραφακι; το σαπούνι; γιατί στο πρώτο οπως ειπα ξυρισμα αλλο σαπούνι και αλλο ξυραφάκι astra blue.

Παντος δεν κοπηκα, θα χρησιμοποιήσω και τα υπόλοιπα ξυραφακια στην θεση 2 και μετα θα ανέβω θεση 3.

Καλημέρα καλη εβδομαδα.
Να ρωτήσω pre save χρησιμοποιείτε; τωρα που εκοψα το μούσι, εχουν περισσέψει τα μουσολαδα, λογικά και αυτά δεν κάνουν για pre save; αφου έχουν την τάση να μαλακώνουν τα γενιά και να ενυδατώνει το δέρμα

Σημερα εκανα ισως το καλυτερο μου ξυρισμα!!
R41 , Gillette 7 oclock κιτρινα και lucky tiger after shave.
Tελικα το θεμα μου το εκαναν τα permasharp.
Το lucky tiger ειναι θαυμασιο afetr shave!!

Ποιο asl πηρες ?

το μεγαλο μπουκαλι που ειναι σαν μπουκαλι πετρελαιου ?

Το μπλε ?

υγ

ειδες τι ωραιος συνδυασμος ειναι η R41 με τα κιτρινα 7clock?

Και εμενα μου εκατσαν περιφημα , τo ιδιο καλα με τις voskhod.

Mαζι με τις nacet ειναι μαλλον οι καλυτεροι σνυδυασμου μου so far

Ρε Μάικ πιάνεις για άτομο που χρίζει βοήθειας?

Εννοείται! Θα δείξω τα σαπούνια και τα after shave στο όργανο και θα καταλάβει πόσο άρρωστος είμαι! :flipout:

Δηλωνω εκστασιασμενος απο το after shave Denim Black.
(Παντα σε σχεση με την τιμη του)

Σε ιδιότητες ή σε άρωμα; :chinscratch:

Αυτο που παρατήρησα με το ξυραφάκι θα μου πείτε οι ποιο έμπειροι τράβαγε το δέρμα και στο τέλος δημιούργησε κοκκινίλες τώρα το ξυραφακι; το σαπούνι; γιατί στο πρώτο οπως ειπα ξυρισμα αλλο σαπούνι και αλλο ξυραφάκι astra blue.

Well...
Για αρχή, όταν δοκιμάζεις κάτι, να είναι το μοναδικό που αλλάζεις.
Οι Rockwell είναι ίσως οι χειρότερες λεπίδες που υπάρχουν εκεί έξω, απλά πέτα τις. :smile:
Πήγες από αρκετά κοφτερές, σε λεπίδες που δεν κόβουν ούτε με τάμα.

Εννοείται! Θα δείξω τα σαπούνια και τα after shave στο όργανο και θα καταλάβει πόσο άρρωστος είμαι! :flipout:

Σε ιδιότητες ή σε άρωμα; :chinscratch:

Well...
Για αρχή, όταν δοκιμάζεις κάτι, να είναι το μοναδικό που αλλάζεις.
Οι Rockwell είναι ίσως οι χειρότερες λεπίδες που υπάρχουν εκεί έξω, απλά πέτα τις. :smile:
Πήγες από αρκετά κοφτερές, σε λεπίδες που δεν κόβουν ούτε με τάμα.

Καλημερες α μαλιστα το καταλαβα, έπρεπε να παίξω με το ίδιο σαπούνι το Saponificio Varesino για να εβγαζα καλύτερα συμπεράσματα. Ναι ε; τοσο χάλια τα rockweel ξυραφάκια; εχω ακομα να χρησιμοποιήσω astra πράσινα Gillette silver blue, naset και 7clock κιτρινα νομίζω.
Παντος οι astra blue που έκανα το πρώτο ξυρισμα ουτε ερεθισμό και γλυστρανε.
Οποτε μιχαλη λες μια μια δοκιμή οχι και ξυραφάκι και σαπούνι διαφορετικό.

Οχι δεν εχει Ναθ.
Η μυρωδια του ειναι αδιαφορη (κατι μεταξυ λεμονιου και ...κρασιου) και διαρκει ...μερικα δευτερολεπτα!!!
Κατι που για μενα ειναι πολυ καλο...δεν μου αρεσουν τα αρωματα στο προσωπο.

Οποτε μιχαλη λες μια μια δοκιμή οχι και ξυραφάκι και σαπούνι διαφορετικό.

Μα εννοείται.
Αλλάζεις ποτέ player και ενισχυτή μαζί για να δεις αν κάτι παίζει καλύτερα από πριν; :flipout:

Τα Rockwell βάλε τα στην άκρη για ενθύμιο.
Όλες οι άλλες λεπίδες που έχεις είναι μια χαρά, απλά πρέπει να δεις ποια θα πάει καλύτερα στο πρόσωπο και τα γένια σου.

Preshave με τέτοια σαπούνια που έχεις δεν χρειάζεσαι. :smile: