mparaxir
AVClub Addicted Member
Μα εννοείται.
Αλλάζεις ποτέ player και ενισχυτή μαζί για να δεις αν κάτι παίζει καλύτερα από πριν;
Ελα μου ντε, αυτα τα κανει μόνο ο βλαδιμηρος αχαχα
Μα εννοείται.
Αλλάζεις ποτέ player και ενισχυτή μαζί για να δεις αν κάτι παίζει καλύτερα από πριν;
Πρός το παρόν χρησιμοποιώ ξυραφάκια Feather.
Τα Rockwell δεν ήταν καλά, τα Astra με κόβανε και τα Voskhod είναι καλούτσικα.
Δοκιμασε Gillete Nacet, Gillete 7clock κιτρινα , permasharp
Μα εννοείται.
με βρεγμένη σανίδα θα σε περάσω mparaxir!!
με βρεγμένη σανίδα θα σε περάσω mparaxir!!
Ειπα δεν θα το δεις; βρε παλιο τρολ έξω απο εδώ αχααχα, να πας στο δικαναλο εσύ εδώ γράφουν οι άντρες χιχι
Κωστα το alublock απο την στιγμη που σε τσουζει ερχεται σε επαφη με μικρο/μεγαλοκοψιματα.
Εγω αν θες την αληθεια το σταματησα. Οχι επειδη δεν αντεχω τα βελονιασματα του αλλα κυριως γιατι το φοβαμαι.
Χρονια πριν ειχα εναν αδενα στο στηθος μου πρησμενο για καιρο και μετα απο τρομερες εξετασεις και ψαξιμο καταληξαμε οτι εφταιγε το ....αποσμητικο μασχαλης που ηταν μια τετοιου τυπου πετρα.
Τα σταματησα ολα και πηγα στα noxzema 0% και δεν ειχα εκτοτε κανενα προβλημα.
Μπορει να μην υπαρξει περιπτωση η alublock να κανει τετοια παρενεργεια αλλα αστην στην ακρη just in case. Παντως εγω για μονιμη χρηση δεν υπαρχει περιπτωση. Αγαπω τα αλκοολουχα after shave να κανουν την δουλεια μετα το ξυρισμα.
Ολη η απολαυση για εμενα.
Eπι σειρα ετων χρησιμοποιοω το αποσμητικο της Noxzema, χωρις κανενα προβλημα.
Καποιο εποχη ειχα παρει και της Sanex, αλλα μου αρεσε πιο πολυ η μυρωδια απο το Noxzaema και το παρατησα.
Παντως ειναι πολυ καλο και αυτο.
Ομως το τελευταιο καιρο ,εχω αρχισει να φοραω μαυρα φανελακια (παντα φορουσα ασπρα ,για να τα πλενει η συζυγος στους 95 C) και βλεπω οτι κατω απο τις μασχαλες σχηματιζει κατι σαν .... ασπρη κρούστα.
Πραγμα που σημαινει οτι το ιδιο θα ισχυει και στο δερμα....κατι που δεν μου πολυαρεσει!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.