Παραδοσιακό ξύρισμα

Εμένα δεν μου έκατσαν οι nacet Ναθ!
Έχεις δοκιμάσει Wilkinson sword μαύρες.
Ίσως το καλύτερο ξύρισμα που έκανα ποτέ!

Ναι για αυτες ειπα οτι δεν μου αρεσαν καθολου.

Ειπαμε οτι ειναι τελειως υποκειμενικο

Για την ιστορια το χθεσινο ξυρισμα το εκανα με την lucky tiger την κρεμα. Οπου εκανε το καθηκον της περαν του δεοντος κανοντας το δερμα πατιναζ.

Αλλα η ιδιατεροτητα της λεπιδας πανω μας ειναι κατι που δεν αλλαζει.

Το επομενο θα το κανω με την πρασινη 7clock και την R89 που ερχονται χερακι χερακι (αγορα black friday 35 η μηχανη)

Μπα....στις Gillette και voskhod με βλέπω να καταλήγω.

Δοκιμασα χτες πρωτη φορα με την R41 Gillette platinum (στο μπλε κουτακι)

Τοσα nicks ειχα να δω μηνες.....

:flipout:

Για αυτό στο ξύρισμα υπάρχει ο όρος YMMV (your mileage may vary).
Ίδιο ξυράφι, ίδια λεπίδα, δύο άνθρωποι, ο ένας την αγάπησε ο άλλος την πετάει.
Για αυτό θεωρώ ότι το να λέμε "αυτή η λεπίδα είναι καλύτερη από όλες" είναι άτοπο.
Στα σαπούνια π.χ. έχεις κάπου να πιαστείς.
Ολισθηρότητα, προστασία, residual slickness, μεταξυριστική αίσθηση...
Που πάλι, αν ο άλλος χαϊδεύεται με μία Timeless τον νοιάζει πιο πολύ το άρωμα παρά οι ιδιότητες του σαπουνιού.
Άντε και η μεταξυριστική αίσθηση που αφήνει.

:flipout:

Για αυτό στο ξύρισμα υπάρχει ο όρος YMMV (your mileage may vary).
Ίδιο ξυράφι, ίδια λεπίδα, δύο άνθρωποι, ο ένας την αγάπησε ο άλλος την πετάει.
Για αυτό θεωρώ ότι το να λέμε "αυτή η λεπίδα είναι καλύτερη από όλες" είναι άτοπο.
Στα σαπούνια π.χ. έχεις κάπου να πιαστείς.
Ολισθηρότητα, προστασία, residual slickness, μεταξυριστική αίσθηση...
Που πάλι, αν ο άλλος χαϊδεύεται με μία Timeless τον νοιάζει πιο πολύ το άρωμα παρά οι ιδιότητες του σαπουνιού.
Άντε και η μεταξυριστική αίσθηση που αφήνει.

Αν μπει το asl απο πανω ομως ρε συ τι ιδιοτητα αφηνει το σαπουνι, αφου ερχεται το αλκοολουχο κυμα να τα σαρωσει ολα .

Για αυτο και οταν ξυριζομαι με αγαπημενα σαπουνια (τελευταιο το Argos) περναω μια φορα και μετα βαζω σαπουναδα φουλ και ΚΑΘΟΜΑΙ λιγο στον υπολογιστη μου να χαζεψω με την σαπουναδα πανω μου για κανα 5λεπτο να γεμισω μυρωδιες και μετα παω για .....κοντρα κατασταση.

Μαζεψε οτι δεν σου κανει οπως οι nacet ,permasharp θα στις ανταλλαξω με wilkinson και Gillette Platinum.:grinning-smiley-043

Στις Vokshod, κιτρινες 7clocκ, συμπιπτουμε

Αμ πως δεν αφήνει...
Άλλα σε αφήνουν τόσο στεγνό που τραβάει το δέρμα, άλλα σε αφήνουν να κολλάς σαν μυγοπαγίδα.
Για τις κρέμες και τα σαπούνια που προτείνει ο Σταρόβας, ουδέν σχόλιο... :flipout:
Ε, εντάξει, αυτά δοκίμασε ο άνθρωπος, αυτά θα προτείνει.

Λοιπον ξυριστηκα με λεπίδα perma sharp. Παλι θεση 2 στην rockweel βρε παιδιά τι κοφτερη, οκ ήταν αλλά. λοιπον μεχρι στιγμής το ποιο βαθυ ξύρισμα φράπα όμως το εχει κάνει η astra η πράσινη νικαει μεχρι στιγμης κατα κράτος.
Αλλη μια έμεινε η 7clock μετά γυρνάω σε θέση 3 και αρχίζω να ξυριζομαι και με το σαπούνι soap commander του Αμερικάνου

Οκ παιδια, προφανως ο ανθρωπος κανει καποια επαγγελματικα βιντεακια.
Αγοραζει καποια προιοντα, τα δοκιμαζει και κανει μετα τα βιντεο.

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Μαζεψε οτι δεν σου κανει οπως οι nacet ,permasharp θα στις ανταλλαξω με wilkinson και Gillette Platinum.:grinning-smiley-043

Στις Vokshod, κιτρινες 7clocκ, συμπιπτουμε

Μάζεψε και εσυ (δείγματα όχι κούτες) οτι σου περισσεύει εκτος απo Feather, πράσινo Άστρα Super Platinum και Bic Chrome Platinum που έχω να περάσω μια βόλτα αύριο μεθαύριο να τα πάρω για δοκιμες και αν θες να τσατάρουμε στο δρόμο με μασκούλες , έχω μια δουλίτσα κοντά σου και θα βγω από την τρύπα μου (γραφείο) αναγκαστικά

Ρε συ Κωστα εμεις διπλα ειμαστε...ετσι δεν ειναι?
Να σου δωκω δείγματα Gillette nacet,permasharp , και να πας και στον Ναθ.
Σε τηλεργασία είμαι και τα εχω ματώσει από το ξύσιμο!
Γι'αυτό με βλέπετε τόσο ενεργό στο φόρουμ-bye-
Ευτυχώς δηλαδή γιατί, ρύθμισα την καινούργια τηλεόραση, ξεσυνεδεσα το δορυφορικό που χάλασε, συσκευασα καρέκλες και τραπέζι κουζίνας για να τα χαρίσω σε ένα κολλητό (πήραμε καινούργια γιατί ο γάτος τα ειχε κάνει όλα κοσκινο:damnyou: ),πήγα στο μάστορα το fazer για μπαταρία ....πράγματα που αν ήμουν γραφείο ή δεν θα τα έκανα ή θα τα έκανα βλαστημώντας.

Απάντηση: Re: Παραδοσιακό ξύρισμα

Μιχάλη έχουν έρθει τα χαλιά μου πλυμένα σιδερωμένα και θέλω να τα βάλω , αν ευκαιρείς :flipout:τουλάχιστον χρησιμοποιεις εποικοδομητικά τον χρόνο σου σπίτι :grinning-smiley-043

Ευχαρίστως να πάρω και από τα δικά σου και να τα ανεβάσω στο Ναθαναηλ οτι δεν έχει από αυτά δοκιμασει. Εγώ κινούμε με χαρτί παντου αν και αποφεύγω τα πολλά πέρα δώθε σαν το διάλο. Μιλήστε στο τηλέφωνο σήμερα οι δυο σας τι ανταλλαγές θέλετε να κανετε και το απόγευμα ή αύριο περνάω από εσένα και περνω οτι διαθέσιμο υπάρχει για εμένα και τον Ναθ πριν ανέβω βόρεια.

Αν θες από τα δικά μου Bic, Astra ευχαρίστως να σου φέρω για δοκιμή από ένα πακετάκι

Τα Stirling είναι πολύ τίμια σαπούνια, με ωραία αρώματα, χαμηλή τιμή (είναι κάπου στα 170 γραμμάρια το κουτί) αλλά ως εκεί.
Πολλά βασίζονται σε γνωστές κολόνιες (Terre d' hermes, Creed Aventus, Green Irish Tweed κλπ) αλλά και αυτά που έχει στήσει ο ίδιος είναι μια χαρά.
Σκέψου ότι στην Αμερική πάνε κάπου στα 12 που για ποσότητα που θα σου κρατήσει σχεδόν ένα χρόνο είναι πάρα πολύ καλά.
Σε ιδιότητες, πολύ τίμια, όχι κάτι που θα σε ενθουσιάσει, εκτός αν ξυρίζεσαι με Toobs και Proraso.

Τις λεπίδες που δεν σας κάνουν μην τις πετάτε, βάλτε τις στην άκρη και δοκιμάστε σε ένα, δύο χρόνια ξανά.
Αλλάζουν πολλά!

Κώστα, θα βάλω σε ένα σακουλάκι τις λεπίδες που δεν θέλω και ένα δείγμα από τις άλλες και μοιράστε τες..
Όταν είναι να ανηφορίσει χτύπα τηλ. να βρεθούμε.

Θα βγαλουμε μεταφορεα ανταλλαγης λεπιδων !!

Mε speeder bike !!

Σας ετοιμαzω πακετακι :BDGBGDB55:

Τreet Platinum, Concord,Gillette platinum, Astra green και πρασινη 7clock(σημερινη αφιξη)

Έχω και εγώ κάτι περίεργα που έχω πάρει σε κατοστάδες, αλλά μέχρι να βρεθούμε...

Καμια εκατοσταδα polysilver ειχες μηπως ? :flipout:

Ναθ θα παω απο τον Κώστα σε λίγο.
Αν υπάρχει πουθενά κανα persona ,καλό θα ήταν να το δοκιμάσω και αυτό.