Παραδοσιακό ξύρισμα

Εγω παρηγγειλα έτσι για το γαμωτο που όλοι λενε για τα σαπουνια stirling. απο τον Αμερικάνο το βανιλια σανδαλοξυλο πήρα και μια βαση για την rockwell και πηρα και after save balm soap commander ίδιο άρωμα μς το σαπούνι που εχω.
Να σας πω γρήγορος ο Αμερικάνος δεν το περίμενα με τα ποιο φτηνά μεταφορικα σε 3 εβδομαδες το δεμα ηταν Ελλάδα, βέβαια ακομα να το παραλάβω αλλα ξέρω οτι ειναι εδώ

Πεδίον δόξης λαμπρόν.
Το stick ρε παιδιά το stick.......για δε το λέγατε τόσο καιρο.........με το τσιγκελι θα σας τα βγαζω:furious3: :hahaha:

Για πες τε τι να πάρω
Speick,T.o.t.b.street, dr Harris, muhle,κατι αλλο?

Πεδίον δόξης λαμπρόν.
Το stick ρε παιδιά το stick.......για δε το λέγατε τόσο καιρο.........με το τσιγκελι θα σας τα βγαζω:furious3: :hahaha:

Για πες τε τι να πάρω
Speick,T.o.t.b.street, dr Harris, muhle,κατι αλλο?

Mιχαλη δεν στα λεγαμε γιατι δεν θελαμε να σε ριξουμε στα εξοδα ρε συ.

Ασε αυτα που εχεις αναφερει τα ελιτιστικα και παρε αυτο αμεσως μολις το βρεις

https://hairmaker.gr/el/sapounia-ksirismatos-stick/1053-la-toja-stick-50gr-8410276200004.html

Θ Ε Ι Κ Ο (και Τ Σ Α Μ Π Α )

Αυτο θα περιμενεις να βρεις.

Δεν ειναι οτι δεν εχεις με τι να σαπουνιστεις τωρα κι εσυ.....μην τα κανεις σαν τον αλλον που εχει μαζεψει 50 σαπουνια και τα χρησιμποιει ΟΛΑ παραλληλα λες και ειναι χαρεμι.

Αν καιγεσαι οταν περασεις απο εδω σου δινω το δικο μου που ειναι ακομα αχρησιμοποιητο και μου το αντικαθιστας οταν και εφοσον.

(δεν τρελλαθηκα με την συριγγα:flipout: που μου εστειλες, αν δεν εχει αλκοολ ρε παιδι μου να τσουξει το δερμα δεν νιωθω καμια ευχαριστηση)

Μα για αυτο στο εστειλα.
Γιατί να δώσεις το 20αρικο,αν δεν σου αρέσει.
Stick θα πάρω χθες,όπου και όσο το βρώ ......δεν ήξερα πως υπάρχει .....πιο εύκολο και απο κρέμα .
Δεν κρατιέμαι λεμεεεεεεεεεεε:firstprize:

(Αν αύριο δεν μπορέσω να βρω πουθενά, θα έρθω να πάρω το δικό σου (αύριο εννοώ) και στο επιστρέφω)

Θα πέσουμε στα σκληρά.
Stick χτυπάς la toja, Tabac, arko, Derby, speick, Wilkinson...
Τα άλλα, toobs, dr harris κλπ δεν λένε και πολλά σαν απόδοση.
Το arko έχει μάλλον δυσάρεστη μυρωδιά, σαν τα στικ λεμόνι που βάζουν στις τουαλέτες ένα πράγμα.

Stirling βανίλια σανταλόξυλο...
Και να μη σου αρέσει σαν σαπούνι, παίρνεις κουτάλι και το τρως! :flipout:
Γιατί δεν το πήρες από εδώ;
Που βρίσκεις και το asl του;

Επίσης πολύ καλά λόγια λένε και για το Valobra stick αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να το βρεις και εύκολα πλέον.

Ω ρε μάνα!
Με ύπουλο και συνωμοτικό τρόπο, πάω να πάρω το speick, το arko και μια πεντάδα voskhod:firstprize:

Το Muhle δεν το ξέρω αλλά δεν έχει καμιά σοβαρή φήμη σε σαπούνια. Θα πρότεινα κάποιο άλλο απ' αυτά που έχουν προταθεί.

Θα πέσουμε στα σκληρά.
Stick χτυπάς la toja, Tabac, arko, Derby, speick, Wilkinson...
Τα άλλα, toobs, dr harris κλπ δεν λένε και πολλά σαν απόδοση.
Το arko έχει μάλλον δυσάρεστη μυρωδιά, σαν τα στικ λεμόνι που βάζουν στις τουαλέτες ένα πράγμα.

Stirling βανίλια σανταλόξυλο...
Και να μη σου αρέσει σαν σαπούνι, παίρνεις κουτάλι και το τρως! :flipout:
Γιατί δεν το πήρες από εδώ;
Που βρίσκεις και το asl του;

Γιατι μιχαλη τα ειχε βγαλει προσφορά balck friday νομίζω και συν που ηθελα και βάση για την rockwell πηρα σαπούνι και το after save της soap commander.
Μου βγηκε πολύ ποιο οικονομικά απο το να τα επερνα απο εδώ

Το Muhle δεν το ξέρω αλλά δεν έχει καμιά σοβαρή φήμη σε σαπούνια. Θα πρότεινα κάποιο άλλο απ' αυτά που έχουν προταθεί.

Το μόνο του καλό τότε, είναι η συσκευασία του:laugh:

Ω ρε μάνα!
Με ύπουλο και συνωμοτικό τρόπο, πάω να πάρω το speick, το arko και μια πεντάδα voskhod:firstprize:

Ανεμογκαστρι ? :flipout:

Δεν εκατσε η ηχομπαρα ξεσπαει στα σαπουνια.

Μιχαλη Φ βλεπω να σε ξεπερναει συντομα ο Μιχαλης Δ.

Ω ρε μάνα!

Λες και είμαστε τίποτις "βαπορακια", συνάντηση στο περίπτερο τα λεφτά στο χέρι και ανταλλαγή προϊόντων περνώντας ένα ένας δίπλα στον άλλο!;)
Το speick έχει αντρίκιο άρωμα, το arko σαν σαπούνι Μασσαλίας (μια χαρά ).
Το μόνο "μελανό" σημείο είναι οτι παράγονται σε δυο χωρες ,που με τίποτα δεν ήθελα να δώσω τα λεφτά μου.
Τες πάντων, βοηθάμε τα μικρα μαγαζιά να έχουν κάποιο τζιρο!

Για μενα εμεινε ΜΟΝΟ μια δοκιμη.
Τα voskhod.
Σημερα R41,gillette κιτρινα και stick speick σαπουνι.
Το καλυτερ ξυρισμα που εχω κανει.
Tα κιτρινα gillette , μακραν καλυτερα απο τα πρασινα.
To δε stick η απολυτη εξυπηρετηση .

Μάικ, όταν το βρεις, τσίμπα ένα La Toja να γουστάρεις.
Ειδικά για το καλοκαίρι είναι φοβερό.

Γιατι μιχαλη τα ειχε βγαλει προσφορά balck friday νομίζω και συν που ηθελα και βάση για την rockwell πηρα σαπούνι και το after save της soap commander.
Μου βγηκε πολύ ποιο οικονομικά απο το να τα επερνα απο εδώ

Μια χαρά. Τσιμπάς και το ASL από εδώ, αν και δεν ξέρω αν θα ήθελα να μυρίζω σαν τσουρέκι όλη μέρα...

Πήρα ένα αφρό ξυρίσματος proraso και ένα la toja .
Μιλάμε ότι αισθάνομαι πολύ βλαξ ,που (σχεδόν) όλη μου τη ζωή δεν είχα πάρει είδηση ,τα σωστά προϊόντα ξυρίσματος.
Άλλα κόλπα λεμεεεεεεεεε:a0210: