Παραδοσιακό ξύρισμα

Και μενα παραξενο μου φαίνεται, αλλα ας απαντήσει ο ιδιος ο φιλος.
Πάντως η απάντηση του Τζιμισκουλα, ήταν σαν να ήξερε τι ειναι.
Εγώ το γκουκλαρισα, αλλά πιο πολύ μπερδεύτηκα!

Σημερα παρηγγειλα και το σαπουνι του γιατρού.
Σύμφωνα με τον "Μεγάλο Διαφθορεα" :eviltongue: ειναι ότι καλύτερο.
Πραγματι ειμαι πολύ περίεργος να δω,αν θα καταλάβω διαφορά από τους αφρούς ή πόσο καλύτερο μπορεί να είναι από το speick ,που ήδη χρησιμοποιώ.

Ποιο ειναι αυτο ? Κανενα λινκ να το δουμε κι εμεις ?

Ειναι απο αυτα που πανε απο στομα σε στομα :flipout:

Μιχαλη ζητα απο τον διαφθορεα να δοκιμασεις το Αργος με αρωμα πορτοκαλακι.....

Το οποιο Aργοs επαιξα σημερα και εχω να πω οτι ειναι μακραν το καλυτερο σαπουνι (σε προστασια δεν ξερω αν και κατι nicks που αποκομισα μολις με τον συνδυασμο R41 και Ruby..... αν ειμουν με το L'Occitane ακομα θα εσκουζα...) σε αφρισμα ακομα και απο αλλα πιο διαφημισμενα.

Ιn doctor we pray :guitarist:

υγ

Αυτη η Ruby τελικα δεν μου πηγε οσο καλα περιμενα σε αντιθεση με αλλες φιλεναδες της της ιδιας εταιρειας.

Ενα δυο κλικ κατω απο yellow, green 7 days

Η Gillette έβγαλε μαζί με την Braun μία ξυριστική μηχανή με trimmer μαζί.
Αυτή μάλλον εννοεί ο φίλος.

Ναθ, ο Μιχάλης πήρε την καινούργια formula με το υγρό μετάξι και τα γάλατα, δεν έχει καμία σχέση με αυτή που έχεις.
Αν με αυτή που έχεις ήμασταν "ok, είναι σίγουρα στο top 5 παγκοσμίως", άτομα που έχουμε δοκιμάσει αρκετά σαπουνάκια, τώρα είμαστα σίγουροι ότι είναι το Top 1.
Προστασία που δεν νιώθεις τη λεπίδα στο πρόσωπο ούτε με την πιο επιθετική μηχανή, γλίστρημα που μπορείς να κάνεις κανονικό πέρασμα με ότι έχει απομείνει στο πρόσωπο και μετά το ξύρισμα σου αφήνει το μάγουλο μωρουδίστικο.

Και το λέω εγώ που έχω καταλήξει σε 50 top σαπούνια από τα 500+ που έχω δοκιμάσει, άλλος φίλος που έχει δοκιμάσει τουλάχιστον τα τριπλάσια και πάει λέγοντας.

Ο γιατρός δεν βγαίνει στο etsy.
Είναι ο ορισμός του artizan.
Όταν βγάλει για τον εαυτό του, μοιράζει τα υπόλοιπα για να βγάλει τα έξοδα.
Όσο έχει σαπούνια και δεν φτιάχνει, κλαίμε κάτω από το παράθυρό του και του πετάμε πετραδάκια.

Μπορει και να κανω λαθος,αλλα το argos μονο με τηλεφωνο.
Ας μας το επιβεβαιωσει ο Μάικ.
Οποιος θελει τηλεφωνο, με πμ, αφου πρωτα το επιτρεψει ο "Μεγας διαφθορεας".:laugh:

Όχι μόνο το Argos, όλα του.
Σε αρώματα έχει Invenio (Creed Aventus), Celsius (Fahrenheit), Aqua di Titania (Creed Royal Oud), PX (λεβάντα με κέδρο), Argos (πορτοκάλι), East Indies Spice (Old Spice), Fresh Shoot (τσίχλα με ρόδι), Oriental Nights (σανταλόξυλο) Aegean Blue (Cool Water) και Cuba (μοχίτο με μενθόλη).
Τώρα ποια από αυτά έχει έτοιμα αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω.
Αν μου έλεγες να διαλέξω... μάλλον μία από όλα εκτός από την τσιχλόφουσκα θα έπαιρνα και αυτό για να μην πω απλά "όλα". :p
Είναι σε φάση που στήνει κάτι, αλλά όποιος βιάζεται, μόνο μέσω τηλεφώνου προς το παρόν.

Ρε μην κάνετε ψυχολογικό πόλεμο στο νέο.....αφήστε να πει την γνώμη του ελεύθερα !
Εδώ την πρώτη φορά ειπα ότι η r41, είναι ίδια με την tatara.......στα σαπούνια θα κολλήσω .:music-smiley-005:

1) αν σου αρεσει το σαπουνι απλα εισαι νορμαλ

2) αν πεις κανα κουλο οτι προτιμας τον αφρο ξυρισματος τον ετοιμο εχει ετοιμο το banοκούμπι ο αλλος να ξερεις....

Με τόσα όμορφα σαπούνια εκεί έξω, το να χρησιμοποιείς έτοιμο αφρό είναι σαν να κουτουπώνεις την πλαστική κούκλα σε πάρτι του Χιού Χέφνερ...
Υπάρχουν και βίτσια βέβαια.