Θα περάσω κ θα ρίξω σύρμα αν έχει!!Το active ειχε ,αλλα πρακτικά είναι ίδιο με το απλό.
Δεν θυμάμαι καθόλου το όνομα του μαγαζιού.
Εστιψα από την Σταδίου και μετά από 50 60 μέτρα στο δεξί σου χέρι,είναι ένα μαγαζί που πουλάει διαφορά υγιεινά προϊόντα.
Έλα εδώ είσαι.....αυτό είναι![]()
Speick After Shave Lotion 100ml - Bioanagennisi.gr
Φυσικό after shave lotion με τονωτικό και αναζωογονητικό εκχύλισμα Αμαμελίδας. Ενυδατώνει το δέρμα μετά το ξύρισμα και στηρίζει την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος.www.bioanagennisi.gr
Ριξε ένα τηλέφωνο και αν έχει γράφτο να πάω να πάρω αλλο ενα,να υπάρχει.
Το active ειχε ,αλλα πρακτικά είναι ίδιο με το απλό.
Δεν θυμάμαι καθόλου το όνομα του μαγαζιού.
Εστιψα από την Σταδίου και μετά από 50 60 μέτρα στο δεξί σου χέρι,είναι ένα μαγαζί που πουλάει διαφορά υγιεινά προϊόντα.
Έλα εδώ είσαι.....αυτό είναι![]()
Speick After Shave Lotion 100ml - Bioanagennisi.gr
Φυσικό after shave lotion με τονωτικό και αναζωογονητικό εκχύλισμα Αμαμελίδας. Ενυδατώνει το δέρμα μετά το ξύρισμα και στηρίζει την υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος.www.bioanagennisi.gr
Ριξε ένα τηλέφωνο και αν έχει γράφτο να πάω να πάρω αλλο ενα,να υπάρχει.
Κανονισε να παρεις τα δικα μου ε ?Θα περάσω κ θα ρίξω σύρμα αν έχει!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει SpeickΕπειδη ειστε χαοτικοι και δεν με βοηθατε πηρα και εκλεισα ενα γκρι και ενα μπλε να δω περι τινος προκειται αν δεν ειναι καλα θα σας τα κανω απολυμαντικο χεριων κανονιστε
Ω οχι !!Παιδιά τις τελευταίες μέρες έχω (σχεδόν) εντυπωσιαστεί από τις Bic Astor.
Ω ναι!!
Πιες τα ,να δεν σου αρεσουν.....σαν λιμοντσελο θα ειναιΕπειδη ειστε χαοτικοι και δεν με βοηθατε πηρα και εκλεισα ενα γκρι και ενα μπλε να δω περι τινος προκειται αν δεν ειναι καλα θα σας τα κανω απολυμαντικο χεριων κανονιστε
Μας κρατας σε αγωνία όμως. Δεν λες πληροφοριες ουτε μηχανη ουτε λεπίδα ουτε καν το σαπούνιΓια πολλοστη φορα,πλεον,ξυριστικα κοντρα.
Δεν ξερω αν ειναι η μηχανη ,το σαπουνι η το δερμα μου,αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.
Ασε που τα γενια κανουν δυο μερες να βγουν.
Νιρβανα λεμεεεεεεεεεεε![]()
Μια χαρα αφου κανεις και κόντρα.Tatara open comp,gillette κιτρινο,γιατροσαπουνο argos.
Παλια, ουτε που τολμουσα την κοντρα.
Οι ερεθισμοι ηταν ανυποφοροι.
Ο Μιχαλης μου ειπε να το δοκιμασω, με αυτες τις μηχανες.
Το τολμησα πριν κανα δυο μηνες και το αποτελεσμα με αφησε εκπληκτο.
Ουτε ερεθισμοι,ουτε κοκκινιλες ,ουτε τιποτις.
Και το ξυρισμα διαρκει για πλακα, 2 μερες.
Αποκαλυψη!!!
Tatara open comp,gillette κιτρινο,γιατροσαπουνο argos.
Παλια, ουτε που τολμουσα την κοντρα.
Οι ερεθισμοι ηταν ανυποφοροι.
Ο Μιχαλης μου ειπε να το δοκιμασω, με αυτες τις μηχανες.
Το τολμησα πριν κανα δυο μηνες και το αποτελεσμα με αφησε εκπληκτο.
Ουτε ερεθισμοι,ουτε κοκκινιλες ,ουτε τιποτις.
Και το ξυρισμα διαρκει για πλακα, 2 μερες.
Αποκαλυψη!!!
συμφωνώ... η Tatara τελικά έχει μεγαλύτερο learning curve από άλλες μηχανές... αλλά αποζημιώνει!!!Όχι Ναθ , είχα πολύ τραυματική εμπειρία με το κόντρα ξύρισμα και δεν το τολμούσα.
Τώρα που το λες,το επόμενο θα το κάνω με την r41 να δούμε πως θα πάει .
Πάντως στο εξοχικό που χρησιμοποιούσα μόνο την r41 , είχα τη αίσθηση ότι ήταν καλύτερη ή μάλλον ευκολότερη από τη tatara.
Εδώ που τις εχω και τις δύο,δεν έχω αξιωθεί να τις συγκρίνω!
Έχω μεγάλη πλάκα τελικά![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.