Μα δω ποτε θα ερθω να παρω το μαυροπουλι να ριξω μια ξουρα να το ευχαριστηθώΞυρίζει πιο βαθιά από την R41 αν αυτό σου λέει κάτι...
Την είχα δώσει στον Ανδρέα που έχει το κανάλι "A blunt shave" να τη δοκιμάσει, την ακούμπησε στο πρόσωπό του, έβγαλε τη λεπίδα, την πακέταρε και μου τη γύρισε πίσω.
Η open comb που έχω, είναι μάλλον η πιο επιθετική μηχανή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Απλά θα σου δωκω την δικιά μου Νοντακι με ανοιχτή χτένα να δοκιμάσεις και από κει θα βγει το οποίο συμπέρασμα.
Τα vegan του γιατρού οσο αφορά τα αρώματα είναι λίγο περίεργα, αλλα σαν ιδιότητες είναι κλάσης ανώτερα απο πολλά σαπούνια.Πήρα το αγαπημένο μου πορτοκαλακι και ενα φυτικο που μυριζει σαν συκο (δεν τρελλαθηκα κιολας).
Το πήρα γιατί η άλλη παρτίδα πάει μακρυά και ήθελα να το δοκιμάσω.
Έχει και παζαρι ο Πειραιάς …. αν δεν σου κάτσει η μυρωδιάΠήρα το αγαπημένο μου πορτοκαλακι και ενα φυτικο που μυριζει σαν συκο (δεν τρελλαθηκα κιολας).
Το πήρα γιατί η άλλη παρτίδα πάει μακρυά και ήθελα να το δοκιμάσω.
Aν θες (ή και κανενας αλλος) με ενα δεκαρικακι,εχω ενα ολοκαινουργιο ζωϊκο με αρωμα σανδαλοξυλο ,που μαλλον θα παει χαραμι γιατι δεν μου αρεσει το αρωμα του.Έχει και παζαρι ο Πειραιάς …. αν δεν σου κάτσει η μυρωδιάεδώ ειμαστε ….
Μα για αυτό το πήρα ....μετά τις ενθουσιώδης κριτικές σας.Τα vegan του γιατρού οσο αφορά τα αρώματα είναι λίγο περίεργα, αλλα σαν ιδιότητες είναι κλάσης ανώτερα απο πολλά σαπούνια.
Αμα δεν εχεις ξανα δουλέψει την vegan πίστεψε με θα παθεις την πλακα σου.
Οποτε κατέβεις Πειραιά σφυρας και το τσιμπάωAν θες (ή και κανενας αλλος) με ενα δεκαρικακι,εχω ενα ολοκαινουργιο ζωϊκο με αρωμα σανδαλοξυλο ,που μαλλον θα παει χαραμι γιατι δεν μου αρεσει το αρωμα του.
Μα και εσυ δεν ηξερες δεν ρώταγες τον δάσκαλο Tzimisce ολη την vegan σχεδόν την ξέρει του γιατρού σε αρώματαΜα για αυτό το πήρα ....μετά τις ενθουσιώδης κριτικές σας.
Σαν άρωμα φέρνει προς το ....χάλια![]()
Kαι τι καλα που θα εκανα !!Εεε ας μην το επερνες βρε μιχαλη η να ρωτουσες εδω να σου λέγαμε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.