Παραδοσιακό ξύρισμα

Ωχ Παναϊα μ΄o_O
Παντως η δικη μου ,ειναι οτι πιο επιθετικο εχει βγαλει η Ταταρα.
Νομιζω Νοντακι ανοιχτη χτενα.

Ξυρίζει πιο βαθιά από την R41 αν αυτό σου λέει κάτι...
Την είχα δώσει στον Ανδρέα που έχει το κανάλι "A blunt shave" να τη δοκιμάσει, την ακούμπησε στο πρόσωπό του, έβγαλε τη λεπίδα, την πακέταρε και μου τη γύρισε πίσω. :ROFLMAO:
Η open comb που έχω, είναι μάλλον η πιο επιθετική μηχανή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Μήπως θα πρέπει να τροποποιηθεί λίγο κι ο τίτλος νήματος να είναι πιο κοντά στη θεματολογία;
Αρχικά το νήμα ενδιέφερε τους αξύριστους, τώρα απ’ότι βλέπω, ενδιαφέρει, κυρίως, τους εκδοροσφαγείς… :p 😂

• Haha
Reactions: Tzimisce
Κάτσε λίγο ρε δάσκαλε!
Έχω και την r41 και την tatara.
Το καλοκαίρι πήγα μόνιμα στο εξοχικό τα ξυριστικά,γιατί βαριέμαι το βάλε βγάλε.
Επειδή την μακακια μια φορά την έκανα (βλέπε 200 ευρώ για μηχανή) , πηρα μια πλαστικη feather, μια gillette king c και μια r41 για καλή.
Εκανα καμμία δεκαριά ξυρίσματα (με γιατροσαπουνα και simpson) και θεώρησα την r41 ....χάδι.
Άρα δεν μου λέει τίποτα, αυτή η σύγκριση.

Απλά θα σου δωκω την δικιά μου Νοντακι με ανοιχτή χτένα να δοκιμάσεις και από κει θα βγει το οποίο συμπέρασμα.

Ξυρίζει πιο βαθιά από την R41 αν αυτό σου λέει κάτι...
Την είχα δώσει στον Ανδρέα που έχει το κανάλι "A blunt shave" να τη δοκιμάσει, την ακούμπησε στο πρόσωπό του, έβγαλε τη λεπίδα, την πακέταρε και μου τη γύρισε πίσω. :ROFLMAO:
Η open comb που έχω, είναι μάλλον η πιο επιθετική μηχανή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Μα δω ποτε θα ερθω να παρω το μαυροπουλι να ριξω μια ξουρα να το ευχαριστηθώ 🤣🤣

• Haha
Reactions: Tzimisce
Απλά θα σου δωκω την δικιά μου Νοντακι με ανοιχτή χτένα να δοκιμάσεις και από κει θα βγει το οποίο συμπέρασμα.

Κανόνισε να βρεθούμε να κάνουμε ανταλλαγή.
Μόνο την nodachi oc δεν έχω δοκιμάσει.
Όλες οι άλλες tatara είναι παιδικές.
Τόση διαφορά έχει;
Βέβαια το setup που έχω πάει στα 350€...
Polished με τη βάση της 😉

O Κώστας (another day another shave) δοκίμασε όλες τις μηχανές της tatara.
Τον ρώτησα, έχει την κλειστή Blackbird και θεωρεί την ανοιχτή nodachi πολύ mild σε σχέση με την κλειστή Blackbird...
Μιχάλη @mdvq ακούς; 😂

Ακουω και ειναι ενας καλος λογος, να μην την παρω ποτε.
Οπως ειπε και ο Μπαμπης ,εδω δεν μιλαμε για ξουρισμα....μιλαμε για αλλαγη δερματος 😛

Μια χαρα ειμαι ,με αυτα που εχω.
Σημερα η ruby στο τριτο ξυρισμα ,ηταν πιο καλη απο τις πρωτες φορες.
Την αλλαξα ετσι για την ιστορια!!

Βρε πέρνα άμα θες να σου τη δώσω να τη δοκιμάσεις.
Μπορεί απλά να τη δεις και να μη θέλεις καν να την ακουμπήσεις ξέρω γω... :ROFLMAO:

Πήρα το αγαπημένο μου πορτοκαλακι και ενα φυτικο που μυριζει σαν συκο (δεν τρελλαθηκα κιολας).
Το πήρα γιατί η άλλη παρτίδα πάει μακρυά και ήθελα να το δοκιμάσω.

Πήρα το αγαπημένο μου πορτοκαλακι και ενα φυτικο που μυριζει σαν συκο (δεν τρελλαθηκα κιολας).
Τα vegan του γιατρού οσο αφορά τα αρώματα είναι λίγο περίεργα, αλλα σαν ιδιότητες είναι κλάσης ανώτερα απο πολλά σαπούνια.
Αμα δεν εχεις ξανα δουλέψει την vegan πίστεψε με θα παθεις την πλακα σου.

Έχει και παζαρι ο Πειραιάς …. αν δεν σου κάτσει η μυρωδιά :cool:εδώ ειμαστε ….

Έχει και παζαρι ο Πειραιάς …. αν δεν σου κάτσει η μυρωδιά :cool:εδώ ειμαστε ….
Aν θες (ή και κανενας αλλος) με ενα δεκαρικακι,εχω ενα ολοκαινουργιο ζωϊκο με αρωμα σανδαλοξυλο ,που μαλλον θα παει χαραμι γιατι δεν μου αρεσει το αρωμα του.

Τα vegan του γιατρού οσο αφορά τα αρώματα είναι λίγο περίεργα, αλλα σαν ιδιότητες είναι κλάσης ανώτερα απο πολλά σαπούνια.
Αμα δεν εχεις ξανα δουλέψει την vegan πίστεψε με θα παθεις την πλακα σου.
Μα για αυτό το πήρα ....μετά τις ενθουσιώδης κριτικές σας.
Σαν άρωμα φέρνει προς το ....χάλια 😀

• Haha
Reactions: mparaxir
Aν θες (ή και κανενας αλλος) με ενα δεκαρικακι,εχω ενα ολοκαινουργιο ζωϊκο με αρωμα σανδαλοξυλο ,που μαλλον θα παει χαραμι γιατι δεν μου αρεσει το αρωμα του.
Οποτε κατέβεις Πειραιά σφυρας και το τσιμπάω

Εεε ας μην το επερνες βρε μιχαλη η να ρωτουσες εδω να σου λέγαμε
Kαι τι καλα που θα εκανα !! 😀
Καμμια σχεση το tallow απο το vegan .....κλασεις ανωτερο το ζωον απο το γρασιδι 😛
Aπορω που βρηκατε την υπεροχη του φυτικου.
Εκτος απο τον πιο ευκολο αφρισμο ,σε ολα τα αλλα το ζωϊκο ειναι κλασεις ανωτερο.
Οσον αφορα το αρωμα του vegan που αγορασα (earth),οταν κανεις αφρο ειναι πολυ καλυτερο (και απολυτως αποδεκτο) απο την μυρωδια στο κουτι του.
Παει προς πωληση και αμεση αντικατασταση, απο ενα ακομη argos.

(υποψην οτι με αυτα που γραφω ,συμφωνει και καποιος που ξερει κατι παραπανω απο μας )

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ SETUP ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!!!!