Παραδοσιακό ξύρισμα

Δεν είναι άσχημα σαπούνια σαν απόδοση.
Vegan, συμπαθητικά θα έλεγα, αλλά με τα αρώματά τους παίζεις λίγο κορώνα γράμματα.
Είχα Lycanthropy, Necromantic, συνεχίζω να έχω το Sandalwood.
Το Sandalwood που κράτησα επειδή αντέχω το άρωμα μυρίζει σαν βρεγμένο χώμα με μία ιδέα σανταλόξυλου.
Πως μυρίζει όταν έρχεται καταιγίδα;
Το Necromantic μυρίζει σαν εκταφή.
Πτώμα, μούχλα, με μία ιδέα από λουλούδια και κρασί.
To Lycanthropy μύριζε σαν βρεγμένος σκύλος, το έδωσα πριν καν το βρέξω.
Το Samhaim που έχει πάρει ένας φίλος έχει όμορφη μυρωδιά, παίζει να είναι το καλύτερο άρωμα που έχουν βγάλει ποτέ. :)
Ο ίδιος έχει και το Autumn Ash, μείνε μακριά του.

Κανένα απιλα αυτά δεν έχω βάλει στο μάτι ...αυτό που μου κίνησε την περιέργεια είναι το desaiorology
Άκου βρεγμενος σκύλος

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλύτερα να πάρεις μερικά δείγματα πρώτα και μετά να αποφασίσεις ποιο θέλεις. :)
Πάντως και σαν σαπούνια δεν είναι κάτι το εκπληκτικό.
Σχετικά δύσκολα στον αφρισμό (όπως τα περισσότερα Αμερικάνικα), χωρίς να δίνουν κάτι το φοβερό σε απόδοση.
Αν σε ενδιαφέρουν τα Αμερικάνικα σαπούνια, καλύτερα να δοκιμάσεις Declaration Grooming, Grooming Dept, Dr Jon's, Chiseled face, Gentleman's Nod, Lather Bros, Shannon's, Soap Commander, Zingari Man κλπ παρά να πας στα Southern Witchcraft.
Για εμένα πάντως, τα Savon Mystere και ειδικά η φόρμουλα A.S.A 0.1 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Αληθινό artisan και όχι σαν τα Mammoth που περιμέναμε με το submit στο δάχτυλο να τα πάρουμε και μετά τα πουλήσαμε. :D

Καλύτερα να πάρεις μερικά δείγματα πρώτα και μετά να αποφασίσεις ποιο θέλεις. :)
Πάντως και σαν σαπούνια δεν είναι κάτι το εκπληκτικό.
Σχετικά δύσκολα στον αφρισμό (όπως τα περισσότερα Αμερικάνικα), χωρίς να δίνουν κάτι το φοβερό σε απόδοση.
Αν σε ενδιαφέρουν τα Αμερικάνικα σαπούνια, καλύτερα να δοκιμάσεις Declaration Grooming, Grooming Dept, Dr Jon's, Chiseled face, Gentleman's Nod, Lather Bros, Shannon's, Soap Commander, Zingari Man κλπ παρά να πας στα Southern Witchcraft.
Για εμένα πάντως, τα Savon Mystere και ειδικά η φόρμουλα A.S.A 0.1 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Αληθινό artisan και όχι σαν τα Mammoth που περιμέναμε με το submit στο δάχτυλο να τα πάρουμε και μετά τα πουλήσαμε. :D

Θενκς δεν είναι ότι με ενδιαφέρουν τα αμερικανικά απλά μου έκανε κλικ τα περίεργα αρώματα των συγκεκριμένων
Επίσης κοιτάω και τα Stirling και συγκεκριμένα το αρκαντια που λένε φέρνει στο terre hermes και το noir που φέρνει στο drakar noir

Tα Stirling δεν είναι κάτι το εκπληκτικό, απλά παίρνεις πολύ σαπούνι για τα λεφτά του. Στην Αμερική κοστίζει κάπου στα 9 δολλάρια και είναι σε κουβά (170 γραμμάρια νομίζω).
Η σειρά με τα perfumes ενοχλεί πολύ στο πρόσωπο (βάζουν πολύ άρωμα στο μούρικα), η σειρά με τα αιθέρια έλαια είναι καλύτερη.

Αν θέλεις Terre d' Hermes, καλύτερα να πάρεις το Declaration Grooming Trismegistus, είναι το πιο κοντινό σε άρωμα, δεν ενοχλεί το πρόσωπο και σαν σαπούνι είναι κατά πολύ ανώτερο από τα Stirling.

Αν βρεις το Fougere Noir της WSP, είναι με άρωμα drakar noir και σαν σαπούνι είναι εκπληκτικό. Μόνο λίγο μικρό σε κουτί και ζορίζεσαι να φορτώσεις με μεγάλο πινέλο. :)

(ξέρω, σου καταστρέφω τα όνειρα, αλλά έχω δοκιμάσει ότι σαπούνι κυκλοφορεί στην αγορά σχεδόν και τα ψειρίζω :D )

Tα Stirling δεν είναι κάτι το εκπληκτικό, απλά παίρνεις πολύ σαπούνι για τα λεφτά του. Στην Αμερική κοστίζει κάπου στα 9 δολλάρια και είναι σε κουβά (170 γραμμάρια νομίζω).
Η σειρά με τα perfumes ενοχλεί πολύ στο πρόσωπο (βάζουν πολύ άρωμα στο μούρικα), η σειρά με τα αιθέρια έλαια είναι καλύτερη.

Αν θέλεις Terre d' Hermes, καλύτερα να πάρεις το Declaration Grooming Trismegistus, είναι το πιο κοντινό σε άρωμα, δεν ενοχλεί το πρόσωπο και σαν σαπούνι είναι κατά πολύ ανώτερο από τα Stirling.

Αν βρεις το Fougere Noir της WSP, είναι με άρωμα drakar noir και σαν σαπούνι είναι εκπληκτικό. Μόνο λίγο μικρό σε κουτί και ζορίζεσαι να φορτώσεις με μεγάλο πινέλο. :)

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου ...

• Like
Reactions: Tzimisce
Αχ. ,πανε παρε ρε συ ενα Cella κοκκινο με 8 ευρουλακια, να βρεις την υγειά σου
Οτι σου κατσει ειναι και αυτα....εγω ΔΕΝ μπορω με τιποτα τα vegan.

(κατσε να κανουμε καμμια παραγελιά στον γιατρο και μετα ολο και καπου θα συναντηθουμε να τα μοιρασουμε!! ;)
:) )

Εβγαλε ο γιατρος σε asl το cuba.
Εγω παντος τσιμπησα να δοκιμασω απο gillatte τις london bringe επειδή ακουγα καλα λογια για να δουμε.
Αμα δεν κάτσουν ετσι και αλλιως εχω βρει λεπιδες που μου ταιριάζουν.
Απλα με έτρωγε το χερι μου α τσιμπησα και ενα zingari το Watchman ξανα.
Εχθες το τελείωσα

Για το Cuba τον είχα φάει.
Έβγαλε και καλοκαιρινό σετάκι με φρουτάκια!
Ναι το είδα αλλα μπααα.
Τι φρουτάκια μωρέ νταξει καποια στιγμη ξεφτιλιζεται το πράγμα. Συζήτηση φίλων με τι αρωμα ξυριζεσε; με μπανάνα και φράουλα ρε θα μας πάρουν οι γυναίκες με τις πέτρες.
Αντρικα πράγματα ακου εκει φρουτάκια 🤣🤣🤣

• Haha
Reactions: Tzimisce
Δεν ξαναγραφω τιποτα :)
Μονο τουτο.........
Βελτιωστε την τεχνικη σας και μετα, ολα τα προϊοντα ειναι καλα.
Δυο σαπουνια που ηθελα να πουλησω , ειναι τωρα τελεια (και ειναι και φυτικα , που δεν ηθελα ουτε να τα δω.)

Και λαβετε υποψην σας οτι ολα αυτα, με την λαιμητομο (ΒΒ).

Δεν ξαναγραφω τιποτα :)
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

……
Δυο σαπουνια που ηθελα να πουλησω , ειναι τωρα τελεια (και ειναι και φυτικα , που δεν ηθελα ουτε να τα δω.)

Και λαβετε υποψην σας οτι ολα αυτα, με την λαιμητομο (ΒΒ).
φτου .… και με είχες βολεψει με ένα σωρό καλά πραγματάκια … ;)

• Haha
Reactions: mparaxir
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

φτου .… και με είχες βολεψει με ένα σωρό καλά πραγματάκια … ;)
Το mdc ειναι σαπουνι που διαρκει για πλακα 3-4 χρονια.
Οποτε στην επομενη επισκεψη στον Περαια , θα σου κοψω μια φετουλα, να σε βολεψω για κανα δυο χρονακια ! 😛

• Love
Reactions: kbouk
Αυτό που έχω γράψει τόσες φορές που κοντεύω να γίνω γραφικός.
Αν κάτι δεν σας πάει, βάλτε το στην άκρη και δοκιμάστε το μετά από 6 μήνες, ένα χρόνο.
Το Α και το Ω στο ξύρισμα είναι η τεχνική.
Όταν πλέον θα πιάνεις τη σωστή γωνία, θα ξυρίζεσαι με τη σωστή ταχύτητα και θα ξέρεις πόσο ακριβώς να πιέσεις, θα μπορείς να ξυρίζεσαι με τα πάντα.

Αν η λεπίδα έχει chattering, η ταχύτητα παίζει απίστευτο ρόλο στους ερεθισμούς.
Αυτό γιατί σε πολύ μικρή ταχύτητα κατά πάσα πιθανότητα θα σε κόψει, σε μεγάλη ταχύτητα θα ταλαντώνει.
Επίσης η γωνία σε αυτές πρέπει να είναι πάντα ανοιχτή.
Με μία General που η λεπίδα της είναι τελείως άκαμπτη (SE γαρ) το να καταφέρεις να την κάνεις να ταλαντώσει είναι μάλλον μεγάλη επιτυχία.
Άντε Μάικ, ετοιμάσου να δοκιμάσεις και μία General και θα πετάξεις όλες τις άλλες (εκτός από την Blackbird και τις travel σου) :ROFLMAO:

• Like
Reactions: mdvq
Καλησπέρα σε όλους.
Έχει αρκετό καιρό που ανακάλυψα το τόπι, μπαινω, διαβάζω, καταλήγω, μπερδεύομαι και ξαναμπαίνω.:p

Ξεκίνησα πολύ δειλά με proraso και πινέλο από τον Γαλαξία, με μια mach3, είμαι μάλλον ευχαριστημένος, και πλέον ψάχνομαι για ξυριστική.
Μη έχοντας τη διάθεση να ξοδέψω πολλά χρήματα μέχρι ν' αποφασίσω ότι έτσι θα συνεχίσω, θα ήθελα την άποψή σας.

Με δεδομένο ότι ξυρίζομαι κόντρα φτάνοντας στο κόκκαλο, θέλω μια μη επιθετική μηχανή και με budget κοντα στα 50€, κατέληξα στην Muhle R41 και ξυραφάκια Gillette κίτρινα.
Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, θα χαρώ να την ακούσω.

Η r41 είναι φουλ επιθετική ..πως κατέληξες σε αυτή ?

Aν μπορεσεις να βαλεις βαθια στο μυαλο σου οτι ΔΕΝ θα πιεζεις ΚΑΘΟΛΟΥ και θα αφησεις το βαρος της μηχανης να κανει ολη την δουλεια.....τοτε και ΜΟΝΟ τoτε παρε την R41.
Ειναι κορυφαια μηχανη αλλα επιθετικη....... αν εχει διαθεση να αυξησεις το μπατζετ κατα ενα εικοσαρικο,πηγαινε σε ενα Σκλαβενιτη (ή οπου αλλου την βρεις) που πουλαει την Gillete king c με 18 ευρω και κανε την πρακτικη σου με αυτη,που ειναι πολυ γλυκια και αξιοπρεπεστατη μηχανη.
Μετα παιρνεις την R41 και καθαρισες........................ μια για παντα :)

Καλησπέρα σε όλους.
Έχει αρκετό καιρό που ανακάλυψα το τόπι, μπαινω, διαβάζω, καταλήγω, μπερδεύομαι και ξαναμπαίνω.:p

Ξεκίνησα πολύ δειλά με proraso και πινέλο από τον Γαλαξία, με μια mach3, είμαι μάλλον ευχαριστημένος, και πλέον ψάχνομαι για ξυριστική.
Μη έχοντας τη διάθεση να ξοδέψω πολλά χρήματα μέχρι ν' αποφασίσω ότι έτσι θα συνεχίσω, θα ήθελα την άποψή σας.

Με δεδομένο ότι ξυρίζομαι κόντρα φτάνοντας στο κόκκαλο, θέλω μια μη επιθετική μηχανή και με budget κοντα στα 50€, κατέληξα στην Muhle R41 και ξυραφάκια Gillette κίτρινα.
Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, θα χαρώ να την ακούσω.
Δώσε λιγο παραπανω χρήματα και παρε την rockwell 6c έχει πλάκες να ρυθμίζεις ποσο βαθυ ξυρισμα να κάνεις.
R41 για πρώτη φορά χρήση δεν το προτείνω. Αμα αρχιζει και πιέζεις θα κοπεις σίγουρα και αρκετα θα ελεγα αφου θες να κανεις και κόντρα

H 6C πάει 55€, είναι ακριβώς στο budget σου.
Ότι πρέπει για να ξεκινήσεις, όταν θελήσεις να πας σε πιο επιθετική βλέπεις την R41.
Το να πας από Mach3 σε R41 αναίμακτα δεν παίζει.
Είναι σαν να πηγαίνεις από ποδήλατο με βοηθητικές σε μονόροδο.

• Like
Reactions: mparaxir