Παραδοσιακό ξύρισμα

Παντος δεν με λενε τεο, διονυση με λενε αναφερεσε σε εμενα μιχαλη.
Σε αυτό δεν εχεις άδικο το να γινομαστε τεσταδοροι.
Παντος εξηγημενος ο γιατρος εγω του το ειπα μου ειπε αμέσως ο άνθρωπος να το αλλάξει και να μου δωσει ενα αλλο asl aegean blue η το invenio.
Αμα θυμάμαι καλα μου ειπε οτι εχει μενθολη μέσα ειναι στην φιλοσοφία του floid που σε καίει

εδω ψαχνουμε κατι να μας καιει να καυτηριαζονται ολα και εσεις δε τα θελετε ? :ROFLMAO:
Εμενα μου εκανε βεβαια διαρκησε 1 λεπτο και ερεθισμό στο δέρμα σαν να επαθε αναφλεξια κατι που το floid παρολου που με καιει δεν μου έχει δημιουργησει

Παντος δεν με λενε τεο, διονυση με λενε αναφερεσε σε εμενα μιχαλη.
Σε αυτό δεν εχεις άδικο το να γινομαστε τεσταδοροι.
Παντος εξηγημενος ο γιατρος εγω του το ειπα μου ειπε αμέσως ο άνθρωπος να το αλλάξει και να μου δωσει ενα αλλο asl aegean blue η το invenio.
Αμα θυμάμαι καλα μου ειπε οτι εχει μενθολη μέσα ειναι στην φιλοσοφία του floid που σε καίει
Kαλα ,αν μου κατσει κατι στο μυαλο ....
θα ορκιζομουν οτι σε λενε Θοδωρη 😀 .

Το ψιλιαστικα οτι πρεπει να εχει πολυ ......μεντα.
Το αλλο που σου εδωκε Διονυση , ειναι καλο???

Kαλα ,αν μου κατσει κατι στο μυαλο ....
θα ορκιζομουν οτι σε λενε Θοδωρη 😀 .

Το ψιλιαστικα οτι πρεπει να εχει πολυ ......μεντα.
Το αλλο που σου εδωκε Διονυση , ειναι καλο???
Δεν μου το εδωσε απλα μου πρότεινε να του δωσω πισω το asl cuba και να μου δωσει ενα απο τα δυο που ανέφερα.του ειπα οχι αστο να το δοκιμασω αλλη μια φορα με δυο και αμα με πειράξει ξανα τοτε θα στο δωσω

Μετα απο ενα μηνα συμβιωσης μαζι της με αρκετες δοκιμες με γενια ημερων αλλα και κανονικα για εμενα (καθε 3 ημερες δηλαδη) εχω να δηλωσω αδιαονητα ερωτευμενος με την χρηση της .

Χρηση της παντα με αφρο (εχω καταληξει οτι βαριεμαι την διαδικασια με τα σαπουνια και την μαλαχτουπα ) και λεπιδα 7clock κιτρινη και κυριως voskhod.

Οσο την βλεπεις με τις μεγαλες της αραιες χτενες τοσο smooth και γλυκια ειναι .

Ενα μηνα τωρα δεν ειχα ΟΥΤΕ ΕΝΑ NICK !!!

Δεν μπορω να το καταλαβω πραγματικα. Μια κεφαλη ακρως επιθετικη που ακομα και η closed comb της θεωρειται σφαγεας απο τους λιγους αρα στην πιο επικινδυνη της εκδοση και εγω στο δευτερο χερι παω κανονικα κοντρα ολο χωρις προβληματα.

Εννοειται πιο επιθετικη απο την R41 η οποια ειχε γινει η everyday κεφαλη μου σε βαρος των R89 και λοιπων , πλεον την βλεπω να μενει στο ραφι ως πρωτη επιλογη .

Kαι με permasharp αριστη συνεργασια της iKon B1 Deluxe Open Comb Stainless Steel

Απορω που αυτη η κεφαλη δεν εχει μεγαλη απηχηση ισως γιατι μεχρι προτινος ακομα και USA δεν υπηρχε σε στοκ εδω και πανω απο χρονο (Ελλαδα ακομα περισσοτερο)

Και εδω ειναι αληθεια βγαινει ακριβη....δυστυχως ειναι μονοδρομος η αγορα απεξω.

υγ

Μιλαμε οτι ξυρισε μουστακι μηνος με ενα περασμα για πλακα .....:LOL:

Δεν μου το εδωσε απλα μου πρότεινε να του δωσω πισω το asl cuba και να μου δωσει ενα απο τα δυο που ανέφερα.του ειπα οχι αστο να το δοκιμασω αλλη μια φορα με δυο και αμα με πειράξει ξανα τοτε θα στο δωσω
Κατσε να δοκιμασω την Δευτερα το tutifruti και σου αναφερω σχετικα.

• Like
Reactions: mparaxir
Διονυση και το tuttifrutti, περιπου το ιδιο καιει.
Αρα ,μαλλον εχει βαλει πολυ μενθολη στην συνθεση.
Θα το γυρισω στο Speick να τελειωνω!

• Like
Τωρα μολις τον πηρα και μου ειπε οτι το καψιμο οφειλεται σε κατι κρυσταλλους, που εχει μεσα.
Επισης μου ειπε ,οτι δεν ειναι απαραιτητη η κρεμα γιατι εχει μεσα ενα καρο υλικα προστασιας.
Και ενα αλλο σημαντικο.....να το κουνας καλα πριν απο την χρηση.
Αυταααααααα :)

• Like
Μετα απο κανενα μηνα με 5-6 βιαστικά ξυρισματα με τις αλλες μηχανες μου
(δλδ merkur progress, fatip, parker) σημερα εκανα ενα ξυρισμα σκετη απολαυση
με την αγαπημενη R41 και διαπιστωσα ποσο μου ελειψε αυτη η φοβερη μηχανη.
Στο plate ειχα μια λεπιδα Polsilver και προηγηθηκε ενας σπουδαιο face lathering
με την υπεροχη κρεμα της speick.
Η πανδαισια ολοκληρωθηκε με το παλιακό αλλα κλασικο asl pino sylvestre
που στην αρχη μου φανηκε ενα απλως καλουτσικο αφτερσεηβ
και στην πορεια αποκτα εθιστικες ιδιοτητες.

• Like
Reactions: mparaxir and kbouk
Τωρα μολις τον πηρα και μου ειπε οτι το καψιμο οφειλεται σε κατι κρυσταλλους, που εχει μεσα.

ice-bath-yelling.gif

Διονυση,πριν βαλεις το γιατροasl , κουνα το καλα....πολυ καλα !!
Καμμια σχεση με τα ...στατικο.
Μια χαρα δροσια εχει...κανενα καψιμο (y)

• Like
Διονυση,πριν βαλεις το γιατροasl , κουνα το καλα....πολυ καλα !!
Καμμια σχεση με τα ...στατικο.
Μια χαρα δροσια εχει...κανενα καψιμο (y)
Μα το ειχα κουνησει αλλο λιγο και θα εφτιαχνα φραπέ 🤣🤣, αλλα αφου το λες οταν ξανα ξυριστω με το cuba θα δοκιμασω αυτο που λες μιχαλη.

Δυο πραγματακια.
1)το γιατροasl,μαλλον δεν μου καθεται καλα στο προσωπο ....το Speick κλασεις ανωτερο.
2)τελικα ψαχνω να βρω ξυραφακι που ΔΕΝ ειναι καλο με την ΒΒ....big ben (made in egypt) και ολα πολυ καλα!!!!

Κριμα που δεν σου καθετε στο προσωπο.
Να πω την αληθεια μου επειδή δροσισε ξανά το γυρισα σε σαπούνια χειμωνιάτικα πάλι.
Οποτε δεν εχω ξανα δοκιμάσει το cuba asl για να δω αμα με ξανα πειραξει στο πρόσωπο

Nα διευκρινισω οτι μιλαω για το tuttifrutti.
To cuba θα το ξαναδοκιμασω , γιατι μου φανηκε διαφορετικο.
Θα κοιταξω ξανα την συσταση τους και αν ειναι ιδια,ισως με πειραζουν τα αρωματα που εχει το tuttifrutti.

Εγώ μεταξύ αιθέριων ελαίων και parfume νιώθω τρελή διαφορά πάντως...
Και το Cuba είναι με αιθέρια έλαια.