Παραδοσιακό ξύρισμα

Ενα εχω βρε μιχαλη ολο και ολο αμα καταλαβες απο τα γραφομενα μου ενα απο tallon σειρά και τωρα θα παρω και ενα vegan.
Ναι είναι φοβερα τα after save τους και τα περνω ιντερνετικα

Ενα εχω βρε μιχαλη ολο και ολο αμα καταλαβες απο τα γραφομενα μου ενα απο tallon σειρά και τωρα θα παρω και ενα vegan.
Ναι είναι φοβερα τα after save τους και τα περνω ιντερνετικα
Μου κανει εντύπωση που ο Μάικ δεν τα εχει προτείνει (εκτός και αν δεν το θυμάμαι)
Θα τους πάρω τηλ.να δω αν έχουν και κανένα φυσικό κατάστημα και θα αναφέρω σχετικά.
Με ή χωρίς οινόπνευμα παίρνεις?

Τις άλλες τις έχω. 😉
Hags είχα δοκιμάσει.
Όχι την τελευταία φουρνιά όμως.
Αρκετά καλά σαπούνια αλλά λίγο με αποτρέπει το ότι βγάζουν καινούργια φόρμουλα κάθε λίγο και λιγάκι

Μου κανει εντύπωση που ο Μάικ δεν τα εχει προτείνει (εκτός και αν δεν το θυμάμαι)
Θα τους πάρω τηλ.να δω αν έχουν και κανένα φυσικό κατάστημα και θα αναφέρω σχετικά.
Με ή χωρίς οινόπνευμα παίρνεις?
Το asl το πηρα με οινοπνευμα τωρα, το προηγούμενο ηταν χωρις οινοπνευμα φοβερο ελπιζω να μην εκανα βλακεια.
Μιχαλη δεν εχει αυτη την στιγμη σε tallow κατι επειδη ξερω τα vegan δεν τα προτιμάς.
Μην βιαστείς αμα καποια στιγμη ειναινο δρομος μου προς πειραια θα στο φέρω το tallow βεβαια ειναι χειμωνιατικο αρωμα βασισμένο στο φαρεναιτ άρωμα

Τις άλλες τις έχω. 😉
Hags είχα δοκιμάσει.
Όχι την τελευταία φουρνιά όμως.
Αρκετά καλά σαπούνια αλλά λίγο με αποτρέπει το ότι βγάζουν καινούργια φόρμουλα κάθε λίγο και λιγάκι
Και ομως μιχαλη η τελευταία φουρνιά tallow τα σπαει πιστεψε με ανωτερο κατα πολυ απο του γιατρού την νεα βαση με μπύρα γκινες δεν την πηρα κάτι μου ελεγε οχι μεσα μου.
Τωρα πηρα την νεα vegan σειρά να δω τι λέει

Εντάξει βρε δοκιμες μπορει προς το καλυτερο πως ο γιατρος έβγαλε με την πισα και τελικά από τι μαθαινω δεν του πετυχε εβγαινε πολυ εντονο το αρωμα πισας

Σημερα εκανα μια δοκιμη και αν ειναι σωστη , τοτε θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με τους συνδυασμους που κανουμε.
Οταν εβαζα τα γιατροasl εβαζα καπακι και την κρεμα της Speick.
Eνα ψιλοτραβηγμα ,ενα ψιλοκαψιμο το ειχα .
Σημερις ΔΕΝ την εβαλα και ολα ειναι μια χαρα.
Πιθανα τα συστατικα που εχει το asl και αυτα που εχει η κρεμα, να ειναι to much για το προσωπο μου.
Ενω το asl της Speick με την κρεμα ,ειναι απολαΠση :)
Θα ξαναδοκιμασω με συνδυασμο και θα αναφερω ευπειθως !!

Εντάξει βρε δοκιμες μπορει προς το καλυτερο πως ο γιατρος έβγαλε με την πισα και τελικά από τι μαθαινω δεν του πετυχε εβγαινε πολυ εντονο το αρωμα πισας

Σου έκανε όμως ένα δερματάκι...
Άλλο να βάζεις συστατικά τα οποία μπαίνουν σε σαπούνια (υπάρχει σαπούνι πίσσας) και άλλο έπιασα μία μπύρα και την έχωσα για να πω ότι έχει μέσα μπύρα.
Τα σαπούνια που λένε ότι έχουν μέσα μπύρα, έχουν κάποια συστατικά της. Π.χ. μαγιά.

Σου έκανε όμως ένα δερματάκι...
Άλλο να βάζεις συστατικά τα οποία μπαίνουν σε σαπούνια (υπάρχει σαπούνι πίσσας) και άλλο έπιασα μία μπύρα και την έχωσα για να πω ότι έχει μέσα μπύρα.
Τα σαπούνια που λένε ότι έχουν μέσα μπύρα, έχουν κάποια συστατικά της. Π.χ. μαγιά.
μα και γιαυτο δεν πηρα την βαση του που εχει μπυρα μενω στα κλασικα.
πρεπει να σου δωσω την tallow σειρα του να δοκιμασεις θα παθεις πλακα.

Να κανονίσουμε καφέ και τσίπουρο ένα Σάββατο, να φέρεις και τη γυναίκα και να μου αφήσεις 2-3 γραμμάρια!

Ηρθε εχθες αυριο εχω ξυρισμα. Πρωτη εντύπωση καταπληκτικό άρωμα και δεν εχω ξυριστει ακόμα. Βεβαια το ειπαμε ειναι βασισμένο στο dolce cabana k
IMG_20220625_203257.jpg

Τελικα ,οντως ,στο προσωπο μου το tuttifrutti , δεν ταιριαζει.
Το δοκιμασα σημερα και δεν εβαλα κρεμα ,που επιβαρυνε ακομα πιο πολυ την ενοχληση μου.
Μου κανει κατι "τσιμπιματακια" που δεν εχω με το cuba.
O Kομβουκιος ,θα εχει το δωρακι του,τελικα :p

Τελικα ,οντως ,στο προσωπο μου το tuttifrutti , δεν ταιριαζει.
Το δοκιμασα σημερα και δεν εβαλα κρεμα ,που επιβαρυνε ακομα πιο πολυ την ενοχληση μου.
Μου κανει κατι "τσιμπιματακια" που δεν εχω με το cuba.
O Kομβουκιος ,θα εχει το δωρακι του,τελικα :p
Εννοεις μιχαλη το asl; μαλλον κατι δεν του έκατσε καλα του γιατρού.
Εγω παντος που ξυριστικα με το vegan της hags επαθα την πλακα μου τετοια γλυστρα και προστασια δεν εχω ξαναδει φοβερο καλοκαιρινό λουλουδατο σαπούνι ετσι ειπε η γυναικα μου οταν με μύρισε.
Το μονο να το πω ετσι στην μαρεγκα δεν ειναι τοσο γιαουρτωδης σαν την tallow φορμουλα του που εμενα μου αρεσει αυτο το πηχτο.
Σε ερώτηση που του έκανα μου ειπε επιτιδες το εκανε ετσι ωστε λογου καλοκαιρινού αρώματος και λογου καλοκαίρι η μαρέγκα να ειναι ελαφριά για το πρόσωπο

Καλη βδομαδα φιλαρακια,
Τελικα η σταθερη αξια, ειναι το αποκουμπι μας.
Σημερις ΒΒ με 3η χρηση gillette κιτρινο και γιατροσαπουνο Αργος(που σημειωτεον εχει χασει κατι απο την μυρωδια του) και...
1) Η ΒΒ ειναι πιο σιγουρη απο την R41 (ρε να μην κοβομαι με τιποτα!!! )
και 2) το Speick με την κρεμα του ειναι ανεπαναληπτο :)
Αυτααααααα.....

• Like
Reactions: mparaxir