Παραδοσιακό ξύρισμα

Μετά τα δύο ξυρίσματα τα feather είναι καλά μόνο για να χαράζεις ζυμάρι.
Άντε δυόμιση.

Δοκιμασα bic ελληνικα στη futur σε γενια εβδομαδος.
Πρωτο ξυρισμα, σκαλα 4.
Δευτερο μετα απο μια βδομαδα σκαλα 3.
Τριτο σκαλα 2.

Σε ολα με τη φορα της τριχας, σε κανενα δεν χρειαστηκε δευτερο περασμα. Δεν αφηνε τιποτα.
Το κακο ηταν πως δεν αφηνε και τιποτε σε εξογκωμα στο δερμα. Το επερνε κι αυτο και ειναι το μονο που με εβαλε σε σκεψεις. Να ειχε καμμια επιπλεον επιστρωση να ειναι πιο ευγενικο με το δερμα.

Αφρος απο σωληναριο μιας τσεχικης εταιρειας με χλωροφυλλη. Τιμη αγορας ενα ευρω. Το γλιστρημα απιστευτο, η αισθηση μετα, ανυπαρκτη, αλλα γι αυτο εχουμε τα αφτερ σειβ.

Θα τα ξαναδοκιμασω τα bic.

Η Futur είναι καλή μηχανή, αλλά ακόμη και στις μικρές σκάλες έχει πολύ ταλάντωση η λεπίδα.
Όταν πας σε επιθετικές μηχανές, τα εξογκώματα τα ξεχνάς! Ακόμη και με την Fatip.
R41, Blackbird, Fatip κλπ σε ξακρίζουν κανονικά.

Ξέρεις ότι η Futur πάει και πάνω από το 6, έτσι;
Έχω κάνει με 12+ τέσσερα περάσματα κατά λάθος... :ROFLMAO:

• Like
Reactions: mparaxir
Η Futur είναι καλή μηχανή, αλλά ακόμη και στις μικρές σκάλες έχει πολύ ταλάντωση η λεπίδα.
Όταν πας σε επιθετικές μηχανές, τα εξογκώματα τα ξεχνάς! Ακόμη και με την Fatip.
R41, Blackbird, Fatip κλπ σε ξακρίζουν κανονικά.

Ξέρεις ότι η Futur πάει και πάνω από το 6, έτσι;
Έχω κάνει με 12+ τέσσερα περάσματα κατά λάθος... :ROFLMAO:
Οχι, για πες… μεχρι 4,5 την εχω παει. Στο 6 χαζευω το κενο αναμεσα σε λεπιδα και μπαρα ασφαλειας και προτιμω τη φαλτσετα, πιο ασφαλης μου φαινεται 😜😜

• Haha
Reactions: Tzimisce
Αν την πας στο 6, και πατήσεις την κεφαλή της προς τα κάτω, παίρνει άλλο τόσο.
Το δοκίμασα και μετά ξέχασα να την γυρίσω στο κανονικό πριν ξυριστώ 😂

• Like
Reactions: ilias
Με αυτον τον τροπο ξεβιδωνει για να καθαρισεις αν θελεις τα ελατηρια που εχει μεσα. Μαλλον την ξεβιδωσες λιγο αλλα οχι εντελως ωστε να βγει η λαβη απο την κεφαλη και την αφησες ετσι... για πες εντυπωσεις.... φανταζομαι θα εκαναν να βγουν τα γενια καμμια βδομαδα :cool::D

Ναι, έτσι την ανοίγεις, αλλά μπορείς και να προσπαθήσεις να ξυριστείς κιόλλας! :ROFLMAO:
Εγώ που ξυριζόμουν στο 6 ούτως ή άλλως, άρπαξα κάτι ξεγυρισμένα κοψίματα και ας τη γύρισα στο 1. Νόμιζα ότι είχε χαλάσει.

Γενικά σαν forum με αυτά που ασχολούμαστε θα ήταν καλό να βλέπαμε έναν γιατρό κάποια στιγμή...
Ο ένας έχει 50 after shave, ο άλλος πλήρωσε 50.000 για στερεοφωνικό, άλλος 10.000 για τηλεόραση, ε, δε μας λες και στα καλά μας!

Θα τα ξαναδοκιμασω τα bic.
Ειχα παρει μια πενταδα και τα ειχα για ....(περιπου) κλωτσιες!
Μαλιστα ειχα βαλει ενα μεσα στη R41 (που χρησιμοποιω πλεον σπανια) ετσι... για να μην αισθανεται μοναξιες:)

Μετα απο πολυ καιρο ,ειπα να την ξαναχρησιμοποιησω και φυσικα σιγα μην θυμομουν ,τι ξυραφακι ειχα μεσα.
Εβγαλα το καπακι της (γνησιο Mhule...3,5 ολακερα ευρω) ειδα οτι εχει μεσα ξυραφι και ...εβαλα μπρος.
Τρομερο ξυρισμα ,κανενα κοψιμο , ολα τελεια.
Οταν την καθαρισα (παντα το κανω μετα απο ΚΑΘΕ ξυρισμα) ανακαλυψα με μεγαλη μου εκπληξη οτι το ξυραφακι ητο ΒIC.
Εκανα ενα ακομα με την ΒΒ και εκει, ολα καλα!!!
Θα κανω ενα ακομα και αν το "πιστοποιησω", θα παρω μια πενηνταδα γιατι...και Ελληνικα ειναι και παμφθηνα.

Θα ησηχασω για καμμια τριετια😀

Εγω παντος επειδή με ετρωγε το χερακι μου λιγο εκανα μια παραγγελία απο maggards εβγαλε ο Dr John δυο νέα αρωματα τυφλη αγορα να μου πεις θα δείξει.
Συνήθως κανω καλες επιλογες ότι εχω παρει δεν μπορώ να πω εχω κανενα σαπούνι σε χαλια άρωμα

6f46e323255d4bcf66027179b52f91fb.jpg

Καινούργια παραλαβή ...να το δοκιμάσουμε και αυτό

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Σήμερα r41 ,κίτρινο Gillette, argos και asl speick με την κρέμα του.
Μεγαλείο.....η r41 είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει , μαζί με την ΒΒ.
Ίσως ένα κλικ καλύτερη η r41 για τα μούτρα μου.
Και στο 1/8 της τιμής της ΒΒ.

• Like
Σήμερα r41 ,κίτρινο Gillette, argos και asl speick με την κρέμα του.
Μεγαλείο.....η r41 είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει , μαζί με την ΒΒ.
Ίσως ένα κλικ καλύτερη η r41 για τα μούτρα μου.
Και στο 1/8 της τιμής της ΒΒ.
Μιχαλη η r41 είναι vfm τα κανει ολα και συμφέρει εγω πλέον τις εχω πάρει τον αερα και ξυριζομαι αν 3 ημέρες εξάλλου αργουν να βγουν τα γένια μου.

6f46e323255d4bcf66027179b52f91fb.jpg

Καινούργια παραλαβή ...να το δοκιμάσουμε και αυτό

Φτιάξε έναν καφέ και έλα κοντά μου να μου πεις τι σε ταλανίζει! Τι συμφορά σε έχει βρει; :ROFLMAO:
Αυτό, αν δεν το έχουν αλλάξει, μυρίζει σαν εκταφή!
Πτώμα με υπόνοια λουλουδιών και κρασιού.
Αλλά κατά κύριο λόγο, μουχλιασμένο χώμα!

• Like
  • Haha
Reactions: mdvq and mparaxir