Παραδοσιακό ξύρισμα

Έτσι, hardcore ο Μιχάλης.
Εγώ σου είπα, μετά την BB δεν παίζει να αγοράσω άλλη μηχανή DE.
Η μόνη που έχω κρατήσει είναι η V3A για τα ταξίδια. Δεν θα πάρω τη BB σε ξενοδοχείο!

Καλη βδομαδα φιλαρακια,
Τελικα η σταθερη αξια, ειναι το αποκουμπι μας.
Σημερις ΒΒ με 3η χρηση gillette κιτρινο και γιατροσαπουνο Αργος(που σημειωτεον εχει χασει κατι απο την μυρωδια του) και...
1) Η ΒΒ ειναι πιο σιγουρη απο την R41 (ρε να μην κοβομαι με τιποτα!!! )
και 2) το Speick με την κρεμα του ειναι ανεπαναληπτο :)
Αυτααααααα.....
Ναι ε;εγω κατασφαχτηκα με του μιχαλη την bb open comb την δεύτερη φορά ομως.
Στο πρωτο ξυρισμα ήταν απολαυστικό στο δευτερο ομως αλλαξα μαρκα λεπιδας και ο κυριος μιχαλης μου ηθελε live βιντεο στο Instagram να με παρακολουθησει εκει εγινε χαμουλης.
Με αποσυντονισε ο πρωην κυριος γενικος🤣🤣

• Haha
Reactions: mdvq
Έτσι, hardcore ο Μιχάλης.
Εγώ σου είπα, μετά την BB δεν παίζει να αγοράσω άλλη μηχανή DE.
Η μόνη που έχω κρατήσει είναι η V3A για τα ταξίδια. Δεν θα πάρω τη BB σε ξενοδοχείο!

Εγω παλι μετα το διδυμο B1open-R41 ουτε την R89 δεν δουλευω (αντε να την κρατησω για κανα γιο που ερχεται)

Την v3A την εχω παροπλισει εντελως.

Εχω καταντησει να δουλευω Β1 οpen κοντρα απο το δευτερο περασμα......χωρις ιχνος nick

• Wow
Reactions: mparaxir
Μας εχεις καταστρεψει η γυναικα μου λεει τι θα τα κανεις τοσα σαπουνια;και τσουπ πέφτει η αεροθουμενη ραφαλ παντόφλα

μα η μεγαλη φολα με τα σαπουνια ειναι . Τα ASL και καμια 25αρια να εχεις βολευονται ευκολα.

Τα σαπουνια εχουν συγκεκριμενο ογκο. Για αυτο και εγω εξυπνα εκανα skip αυτο το μερος της απολαυσης προς χαριν των -καλων- αφρων για να ζησω λιγα χρονια παραπανω ;)

• Like
Reactions: mparaxir
Τα σαπουνια εχουν συγκεκριμενο ογκο. Για αυτο και εγω εξυπνα εκανα skip αυτο το μερος της απολαυσης προς χαριν των -καλων- αφρων για να ζησω λιγα χρονια παραπανω ;)
Ναθ. εκτος απο τον Proraso , ποιον αλλο αφρο χρησιμοποιεις??
Αγορασα τις προαλλες και ενα της Speick , αλλα σιγα μην τον δοκιμασα!
Ειχα παρει και εναν της Floid , αλλα μια που τον πηρα και μια που τον εδωσα στον γαμπρο μου.
Ιδια μυρωδια με το asl:mad:

Ειχα παρει και εναν της Floid , αλλα μια που τον πηρα και μια που τον εδωσα στον γαμπρο μου.

Μία μανία να παίρνεις πράγματα με άρωμα γριάς μασχάλης την έχεις, έτσι; :ROFLMAO:

Γιατί να είναι διαφορετικό;
Μόνο το la toja κάνει αυτή τη βλακεία και το asl μυρίζει διαφορετικά από το σαπούνι

Γιατί να είναι διαφορετικό;
Μόνο το la toja κάνει αυτή τη βλακεία και το asl μυρίζει διαφορετικά από το σαπούνι
Oχι μονο διαφορετικα , αλλα και χειροτερο!!!
Τo εδωκα και αυτο!!!
Τo Σαββατο παραχωρησα σε φιλαρακι μου την R41,αφου πρωτα τον εβαλα να κανει το ....αγρoτικο του με την King c.

Mε πηρε χθες τηλεφωνο και μονο που δεν εκλαιγε απο την χαρα του :)
" Ρε τι εχανα τοσο καιρο ¨μου ειπε.

(καταλαβες τωρα Τζιμισκουλα την απαραιτητη και αναγκαια παρουσια της King c στην αγορα???...εκπαιδευει τον αρχαριο και τον εισαγει αναιμακτα στον θαυμαστο χωρο του Π.Ξ. :p)

:D

• Haha
Reactions: Tzimisce
Oχι μονο διαφορετικα , αλλα και χειροτερο!!!
Τo εδωκα και αυτο!!!
Τo Σαββατο παραχωρησα σε φιλαρακι μου την R41,αφου πρωτα τον εβαλα να κανει το ....αγρoτικο του με την King c.

Mε πηρε χθες τηλεφωνο και μονο που δεν εκλαιγε απο την χαρα του :)
" Ρε τι εχανα τοσο καιρο ¨μου ειπε.

(καταλαβες τωρα Τζιμισκουλα την απαραιτητη και αναγκαια παρουσια της King c στην αγορα???...εκπαιδευει τον αρχαριο και τον εισαγει αναιμακτα στον θαυμαστο χωρο του Π.Ξ. :p)

:D

Εγώ που έκανα το αγροτικό μου με king c και μετά με Τ2 και Merkur Progress να προχωρήσω στην πρώτη μου ξουρα με την r41 ? Την έχω και ακόμα δεν το τολμαω.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και δεν το κάνεις;
Χαλαρά, χωρίς πίεση, προσοχή στη γωνία και να τη βρέχεις συνέχεια.
Θα πάρεις ξύρισμα που δεν θα πάρεις με καμία άλλη μηχανή στην τιμή της.

Παντως τα feather, δεν φτουρανε για τριτο ξυρισμα.
Πολυ φασαρια για το (περιπου) τιποτα :)