Ναι ε;εγω κατασφαχτηκα με του μιχαλη την bb open comb την δεύτερη φορά ομως.Καλη βδομαδα φιλαρακια,
Τελικα η σταθερη αξια, ειναι το αποκουμπι μας.
Σημερις ΒΒ με 3η χρηση gillette κιτρινο και γιατροσαπουνο Αργος(που σημειωτεον εχει χασει κατι απο την μυρωδια του) και...
1) Η ΒΒ ειναι πιο σιγουρη απο την R41 (ρε να μην κοβομαι με τιποτα!!! )
και 2) το Speick με την κρεμα του ειναι ανεπαναληπτο
Αυτααααααα.....
Στο νεσεσερακι εχω την R41 twist και μια Parker.Η μόνη που έχω κρατήσει είναι η V3A για τα ταξίδια. Δεν θα πάρω τη BB σε ξενοδοχείο!
Έτσι, hardcore ο Μιχάλης.
Εγώ σου είπα, μετά την BB δεν παίζει να αγοράσω άλλη μηχανή DE.
Η μόνη που έχω κρατήσει είναι η V3A για τα ταξίδια. Δεν θα πάρω τη BB σε ξενοδοχείο!
Μας εχεις καταστρεψει η γυναικα μου λεει τι θα τα κανεις τοσα σαπουνια;και τσουπ πέφτει η αεροθουμενη ραφαλ παντόφλαΔημιούργησα τέρατα...![]()
Δημιούργησα τέρατα...![]()
Μας εχεις καταστρεψει η γυναικα μου λεει τι θα τα κανεις τοσα σαπουνια;και τσουπ πέφτει η αεροθουμενη ραφαλ παντόφλα
Ναθ. εκτος απο τον Proraso , ποιον αλλο αφρο χρησιμοποιεις??Τα σαπουνια εχουν συγκεκριμενο ογκο. Για αυτο και εγω εξυπνα εκανα skip αυτο το μερος της απολαυσης προς χαριν των -καλων- αφρων για να ζησω λιγα χρονια παραπανω![]()
Ειχα παρει και εναν της Floid , αλλα μια που τον πηρα και μια που τον εδωσα στον γαμπρο μου.
Ηλπιζα να ειναι καπως διαφορετικο.....δεν ητο ομωςΜία μανία να παίρνεις πράγματα με άρωμα γριάς μασχάλης την έχεις, έτσι;![]()
Oχι μονο διαφορετικα , αλλα και χειροτερο!!!Γιατί να είναι διαφορετικό;
Μόνο το la toja κάνει αυτή τη βλακεία και το asl μυρίζει διαφορετικά από το σαπούνι
Oχι μονο διαφορετικα , αλλα και χειροτερο!!!
Τo εδωκα και αυτο!!!
Τo Σαββατο παραχωρησα σε φιλαρακι μου την R41,αφου πρωτα τον εβαλα να κανει το ....αγρoτικο του με την King c.
Mε πηρε χθες τηλεφωνο και μονο που δεν εκλαιγε απο την χαρα του
" Ρε τι εχανα τοσο καιρο ¨μου ειπε.
(καταλαβες τωρα Τζιμισκουλα την απαραιτητη και αναγκαια παρουσια της King c στην αγορα???...εκπαιδευει τον αρχαριο και τον εισαγει αναιμακτα στον θαυμαστο χωρο του Π.Ξ.)
![]()
να προχωρήσω στην πρώτη μου ξουρα με την r41 ? Την έχω και ακόμα δεν το τολμαω.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.