- 8 July 2014
- 1,026
Καλησπέρα,έχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με μια αγορά που έκανα από το internet, παρήγγειλα τη Δευτερα ένα μηχανισμό για συναγερμό αυτοκινητου, μέσα στο σαιτ που το παρήγγειλα γραφει ότι η παράδοση γίνετε εντός 24 ορον, με το που έκανα την παραγγελια μου έστειλαν μήνυμα μετά από λίγο ότι η παραγγελια έχει σταλεί και μου έδωσαν και ένα κωδικό για να μπω στην εταιρία που θα το φέρει και να παρακολουθήσω την πορεία της παραγγελίας,συμπληρώνω και εκεί την περιοχή που είναι το μαγαζί [Πτολεμαΐδα] και την περιοχή που μένω [Λάρισα] και μου βγάζει παράδοση την επομενη μέρα δηλαδή την τρίτη, εντωμεταξύ θα πλήρωνα με αντικαταβολή, σήμερα παρασκευή δεν έχω λάβει το προϊόν, τους έστειλα emall χτες και μου απάντησαν ότι η παραγγελια έχει καθυστέρηση βάζω και τον κωδικό που μου έδωσαν στο σαιτ της μεταφορικής και μου βγάζει το "αποδεικτικό δεν υπάρχει", επειδή έχω σπαστεί να περιμένω μια εβδομάδα για ένα προϊόν που σε 3 ώρες φτάνει στη Λάρισα και στο κάτω κάτω ας μου έλεγε από την αρχή ότι θα αργήσει θα πήγαινα εγώ στο φιναλε πτολεμαΐδα να το έπαιρνα, και όχι να περιμένω ποτε θα μάζεψει αυτός παραγγελιες να της στείλει όλες μαζί, μπορώ να ακυρώσω την παραγγελια η θα περιμένω οποτε τη στείλει αυτός να την παραλάβω υποχρεωτικά,χρήματα δεν έχω δωσει