παραγγελια από internet

al capone

AVClub Enthusiast
8 July 2014
1,026
Καλησπέρα,έχω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με μια αγορά που έκανα από το internet, παρήγγειλα τη Δευτερα ένα μηχανισμό για συναγερμό αυτοκινητου, μέσα στο σαιτ που το παρήγγειλα γραφει ότι η παράδοση γίνετε εντός 24 ορον, με το που έκανα την παραγγελια μου έστειλαν μήνυμα μετά από λίγο ότι η παραγγελια έχει σταλεί και μου έδωσαν και ένα κωδικό για να μπω στην εταιρία που θα το φέρει και να παρακολουθήσω την πορεία της παραγγελίας,συμπληρώνω και εκεί την περιοχή που είναι το μαγαζί [Πτολεμαΐδα] και την περιοχή που μένω [Λάρισα] και μου βγάζει παράδοση την επομενη μέρα δηλαδή την τρίτη, εντωμεταξύ θα πλήρωνα με αντικαταβολή, σήμερα παρασκευή δεν έχω λάβει το προϊόν, τους έστειλα emall χτες και μου απάντησαν ότι η παραγγελια έχει καθυστέρηση βάζω και τον κωδικό που μου έδωσαν στο σαιτ της μεταφορικής και μου βγάζει το "αποδεικτικό δεν υπάρχει", επειδή έχω σπαστεί να περιμένω μια εβδομάδα για ένα προϊόν που σε 3 ώρες φτάνει στη Λάρισα και στο κάτω κάτω ας μου έλεγε από την αρχή ότι θα αργήσει θα πήγαινα εγώ στο φιναλε πτολεμαΐδα να το έπαιρνα, και όχι να περιμένω ποτε θα μάζεψει αυτός παραγγελιες να της στείλει όλες μαζί, μπορώ να ακυρώσω την παραγγελια η θα περιμένω οποτε τη στείλει αυτός να την παραλάβω υποχρεωτικά,χρήματα δεν έχω δωσει

αφού είναι με αντικαταβολή, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Ακόμα και αν έρθει, μπορείς να αρνηθείς να το παραλάβεις χωρίς καμία υποχρέωση από τη μεριά σου. Εξάλλου η ευθύνη είναι δική τους.
Όμως, θα μπορούσες να πάρεις ένα τηλέφωνο την εταιρεία να μάθεις τι έγινε τελικά.

Απάντηση: Re: παραγγελια από internet

αφού είναι με αντικαταβολή, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Ακόμα και αν έρθει, μπορείς να αρνηθείς να το παραλάβεις χωρίς καμία υποχρέωση από τη μεριά σου. Εξάλλου η ευθύνη είναι δική τους.
Όμως, θα μπορούσες να πάρεις ένα τηλέφωνο την εταιρεία να μάθεις τι έγινε τελικά.

Τους πήρα δυο φορες και δε το σήκωναν,οποτε τους έστειλα emall και μου έστειλαν αυτο, Delivery to the following recipients has been delayed.

Last edited:

Μετά από μια εβδομάδα που έγινε η παραγγελια, {στο σαιτ τους γραφουν παράδοση την επομενη} μπαίνω σήμερα στο σαιτ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και μου βγάζει αδυναμία παράδοσης άγνωστος παραλήπτης, τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω μεταξύ άλλον.. είστε απαράδεκτη πέρασε μια εβδομάδα και δεν μπορείτε να μου φέρεται ένα δέμα, και η κοπέλα που μιλούσα πάει να με βγάλει τρελό, ήρθε σήμερα το πρωί λέει ο υπάλληλος και δεν βρήκε κανένα στο σπίτι "εδώ γελάμε" στο σπίτι από το πρωί είναι 4 άτομα, μου λέει σας πήρε και τηλέφωνο, μα αφού της λέω δεν βρήκα κλήση στο τηλέφωνο πως είναι δυνατόν να με πήρατε τηλέφωνο, μου λέει η ευθύνη είναι δικισας ε εκεί τρελάθηκα δε το θέλω το πακέτο λέω στείλτε το πίσω της ρίχνω και κάτι γαλλικά που ξέρω και το κλείνω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Υποθέτω πως κάποιοι (αν υπάρχουν και αυτοί, και δε τραβάει μόνο ένας το ζόρι ) έχουν πάρει τις άδειές τους :flute:

Μετά από μια εβδομάδα που έγινε η παραγγελια, {στο σαιτ τους γραφουν παράδοση την επομενη} μπαίνω σήμερα στο σαιτ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και μου βγάζει αδυναμία παράδοσης άγνωστος παραλήπτης, τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω μεταξύ άλλον.. είστε απαράδεκτη πέρασε μια εβδομάδα και δεν μπορείτε να μου φέρεται ένα δέμα, και η κοπέλα που μιλούσα πάει να με βγάλει τρελό, ήρθε σήμερα το πρωί λέει ο υπάλληλος και δεν βρήκε κανένα στο σπίτι "εδώ γελάμε" στο σπίτι από το πρωί είναι 4 άτομα, μου λέει σας πήρε και τηλέφωνο, μα αφού της λέω δεν βρήκα κλήση στο τηλέφωνο πως είναι δυνατόν να με πήρατε τηλέφωνο, μου λέει η ευθύνη είναι δικισας ε εκεί τρελάθηκα δε το θέλω το πακέτο λέω στείλτε το πίσω της ρίχνω και κάτι γαλλικά που ξέρω και το κλείνω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Κατανοώ την δίκαια αγανάκτηση σου γνωρίζοντας πως λειτουργούνε οι Υπηρεσίες στην Πατρίδα. Σας αναφέρω την δικιά μου πρόσφατη εμπειρία με τις Υπηρεσίες εδώ στην Τσεχία.

Παρήγγειλα από το internet προχθές Δευτέρα ένα εμπόρευμα βάρους 6κιλών περίπου από εταιρία που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Τσεχίας 500ΧΛΜ μακριά. Χθες με ενημέρωσε η εταιρία με εμαιλ και sms στο κινητό ότι το δέμα το παρέδωσε χθες το μεσημέρι στην μεταφορική που εγώ επέλεξα (Τσέχικα Ταχυδρομεία) και ότι θα το λάβω σήμερα. Χθες η ίδια μεταφορική (Τσέχικα Ταχυδρομεία) με ενημέρωσε επίσης με εμαιλ και ταυτόχρονα με sms ότι το εμπόρευμα το διακινεί ήδη και μου ανέφερε επίσης και την ιστοσελίδα της με το κωδικό του δελτίου αποστολής για να ξέρω ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται.

Έτσι χθες έβλεπα ότι το εμπόρευμα βρίσκεται στα κεντρικά Ταχυδρομεία 500 χλμ μακριά και σήμερα το πρωί το σύστημα μου έδειχνε ότι το δέμα βρίσκεται ήδη στο ταχυδρομείο της γειτονειάς μου. Πράγματι πριν 2 ώρες περίπου ήρθε το αυτοκίνητο διανομής του ταχυδρομείου, ο ταχυδρομικός κτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου, πλήρωσα, υπέγραψα και παρέλαβα το εμπόρευμα που ζήτησα. Παραθέτω στην φώτο το σύστημα (αυτό με το μάτι πάνω αριστερά) με το οποίο έβλεπα ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το δέμα μου, εισάγοντας απλά τον κωδικό του δελτίου αποστολής. Σημειωτέον τα Τσέχικα Ταχυδρομεία (Ceska posta) είναι Κρατικά Ταχυδρομεία, όπως τα ΕΛΤΑ στην Πατρίδα μας.

Tasos.cz :fahne90:

ceska_posta_1.jpg

Last edited: