Παρακαλω βοηθεια για αγορα LCD TV για Playstation 3 και XBOX 360...

γιατι 37'' και οχι 40'' .πες με περιεργο αλλα για την αποσταση θεασης που εχω ( 2 μετρα) οι τηλεορασεις 40'' μου φαινονται μεγαλες ενω οι 37'' ανεκτες.τι να πω.για 3 ιντσες θα μου πεις τωρα σιγα την διαφορα.

Στην απόστασή σου και σε 46άρα πας άνετα... :D Πάρε τουλάχιστον 40άρα, η διαφορά στα χρήματα είναι πολύ μικρή και σίγουρα θα τη μετανοιώσεις τη 37άρα σε gaming και HD... -bye-

Και μην ξεχναμε οτι η τηλεοραση που σημερα μας φαινεται "καλη" μετα απο πολυ λιγο μας φαινεται "μικρη"...-bye-

Καλυτερα δηλαδη να πηγαινουμε σε ενα μεγεθος πανω απο αυτο που θεωρουμε καλο ωστε να ειμαστε σιγουροι...

αρα για την δουλεια που την θελω ποια προτεινετε αναμεσα απο Samsung LE40B750U,Samsung UE40B6000,Samsung LE40B650 ??

Το lag ειναι παρομοιο σε ολες αυτες καθως εχουν την ιδια επεξεργασια εικονας...

Αφου θες για gaming παρε την 40Β550 που δεν εχει καν 100 Hz και αρα λιγοτερη καθυστερηση στην επεξεργασια...

μετα απο πολυ ψαξιμο και στο avforums μαλλον θα καταληξω στην Panasonic TX-L37V10E αν και αρκετα τσουχτερη η τιμη της.απ'οτι διαβασα οι panasonic ειναι τελειες για gaming.απομενει τωρα να παω σε καποιο καταστημα να την δω και απο κοντα ωστε να συγκρινω με τα δικα μου ματια.αν μου αρεσει οσο η 37PFL8404 και η 40b650 μαλλον θα την χτυπησω.

μετα απο πολυ ψαξιμο και στο avforums μαλλον θα καταληξω στην Panasonic TX-L37V10E αν και αρκετα τσουχτερη η τιμη της.απ'οτι διαβασα οι panasonic ειναι τελειες για gaming.απομενει τωρα να παω σε καποιο καταστημα να την δω και απο κοντα ωστε να συγκρινω με τα δικα μου ματια.αν μου αρεσει οσο η 37PFL8404 και η 40b650 μαλλον θα την χτυπησω.

Αυτο που το διαβασες αν επιτρεπεται?

Παντως σε ευχαριστουμε για την εμπιστοσυνη που μας δειχνεις...-bye-:flipout:

διαβασα αυτο επιπλεον αυτο στο hdtvtest kαι με προβληματισε ''The Samsung LE40B650's impressive video processing comes at a price unfortunately, and it's not good news for avid gamers. We measured the input lag on the LE40B650 to be around 84ms to 100ms slower than our resident Samsung F96 LED-backlit LCD TV (which had [Game Mode] enabled), which is almost as bad as the Philips 37PFL9632D (the worst in our database of reviewed HDTVs). Rock Band was basically unplayable unless we compensated for the input lag via the in-game calibration menu''
Με προβληματισε γιατι η b650 ειναι μεσα στις υποψηφιες.
Ρε παιδια εχει κανεις τεσταρει την le40b650 σε κονσολα ps3,xbox360 κτλ ?
για να μας πει τις εντυπωσεις του?

σε σχεση ομως με την Panasonic TX-L37V10E,την οποια παρεπιπτοντως δεν εχω καταφερει ακομη να βρω καταστημα που να την εχει σε εκθεση ωστε να τη δω live,ειναι καμποσο.

Δεν εχω δει την συγκεκριμενη , οσες Panasonic LCD ομως εχω δει στο παρελθον δεν συγκρινονται σε εικονα με Samsung και Sony , το επιπεδο ειναι περιπου αντιστοιχο με τις LG...

TV Game Standard
Samsung B7000/7020 22ms 85ms Colour Accuracy suffers but Black Levels may be improved in Game Mode (??)
Sony W5500 17-33 ms 40-50 ms “Worse than 4500 series” (?)
Samsung B650 17-33 ms 85-100 ms 100 Hz OFF in Game Mode
Sony W4500 0-10 ms 30-50 ms
Sony Z4500 0-10 ms 16-31 ms 200 Hz off in Game Mode
Sony V5500 0-10 ms ?? ?? more Info would help

Toshiba ZF355D ?? 30 ms
Panasoniv V10 Plasma 0-10 ms ?? ??
Panasoniv V10 LCD 0-10 ms ?? ?? not available in 40"

http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/995567-2009-tvs-input-lag.html

το θεμα ειναι αυτο.οτι εκανα μερικα τηλεφωνηματα σε καταστηματα για να δω ποιο καταστημα την εχει την panasonic σε εκθεση ωστε να τη δω και να συγκρινω,ετσι για να μου φυγει και η απορια ρε παιδι μου αν αξιζει ή οχι,αλλα κανεις δε την εχει σε εκθεση.Ελεος.τοσο δηλαδη δεν τις πανε τις panasonic? ή ειναι τοσο καινουρια ακομη η τηλεοραση? Ακομη και στην Panasonic Hellas τηλεφωνησα και μου εδωσαν το τηλ. απο την εκθεση τους και πηρα και μου απαντησαν οτι δε του την εχουν στειλει ακομη.γιατι μου φαινεται οτι αυτο το μοντελο θα ''περασει και δε θ'ακουμπισει'' απο την ελλαδα?

λοιπον φιλοι μου πηγα σημερα στο Saturn στη καλλιθεα,το οποιο παρεπιπτοντως εχει σχεδον τα παντα απο μοντελα τηλεορασεων,με σκοπο να βρω την πολυποθητη οπως καταντησε για εμενα panasonic L37V10,και την βρηκα.ηταν στο ιδιο ραφι λοιπον η panasonic L37V10 διπλα η 37w5500 διπλα η Philips 37PFL9604H και διπλα η 37b650.Καθησα και τις κοιτουσα επι 45 λεπτα -ζαλιστηκα μιλαμε- να παιζουν τη ταινια Το Νησι με τον Ewan McGregor και τα συμπερασματα που βγαλανε τα ματια μου ειναι τα εξης: η panasonic δεν ηταν και κατι σπουδαιο απ'οτι μου φανηκε.το μαυρο ηταν...πωσ να το πω...πολυ μαυρο ρε παιδι μου σε κατι σκηνες,πισσα μιλαμε και οχι πολυ καλη ευκρινια,τα χρωματα καλουτσικα αλλα οχι και πολυ ζωντανα.Η w5500 δε μου αρεσε μπορω να πω.ειχε μια θολουρα ρε παιδι μου η εικονα ολη και επισης οχι καλη ευκρινεια.η philips ειχε πολυ ζωντανα και καθαρα χρωματα και πολυ καλη ευκρινεια και τελος η B650 ηταν πολυ καλη στο συνολο της.ζωντανα,δυνατα και καθαρα χρωματα.πολυ καλη ευκρινεια.με βλεπω τελικα για Β650 ή για Philips 378404 και οσο για το lag και στις 2...θα το ρισκαρω

ειμαι ετοιμος να παρω τη τελικη αποφαση φιλοι μου.
Philips 37PFL8404 ή Samsung LE-37B650 ?
οποιος θελει μπορει να πει με 2 λογια,γιατι τη μια και οχι την αλλη.
το επομενο post μου θα αφορα εντυπωσεις σε σχεση με την επιλογη που εκανα.Αναμενω απαντησεις...

ειμαι ετοιμος να παρω τη τελικη αποφαση φιλοι μου.
Philips 37PFL8404 ή Samsung LE-37B650 ?
οποιος θελει μπορει να πει με 2 λογια,γιατι τη μια και οχι την αλλη.
το επομενο post μου θα αφορα εντυπωσεις σε σχεση με την επιλογη που εκανα.Αναμενω απαντησεις...

H πανασονικ κατι τετοιες μαρκες τις εχει για πρωινο , τι να σου πω τα αυτονοητα , ασε που θα πεσουν να με φανε οι Lcdakides
Ενα ξερεις lcd και gaming δεν παει , δες μερικους οδηγους και συνδιασε τους με αυτα που ζητας για να καταλαβεις τα λεγομενα μου

http://www.projectorpeople.com/resources/lcd-plasma-projector.asp

http://plasmatvbuyingguide.com/plasmatvreviews/plasma-vs-lcd-picture-quality.html

Μια καλη τηλεοραση ειναι αυτη εδω, στα λεφτα της αχτυπητη

http://www.skroutz.gr/s/75865/Panasonic-TX-PF46S10-46''.html

Last edited: