Παρακαλω βοηθεια για αγορα LCD TV για Playstation 3 και XBOX 360...

Η Panasonic που είδε ο φίλος παραπάνω είναι η TX-L37V10E η οποία είναι LCD και όχι plasma. Και οι LCD της Panasonic, σε αντίθεση με τις plasma, δεν είναι ότι καλύτερο....

φιλοι μου πηγα χτες στο saturn με σκοπο να ριξω μια τελευταια ματια πριν προβω στην αγορα καποιου μοντελου αλλα τελικα κολλησα.
θελω να κανω μια τελευταια ερωτηση και παρακαλω πολυ για τις απαντησεις σας.
κατ'αρχας ρωτω εαν το πανελ της 37b650 εχει καμια διαφορα απο το πανελ 40b650?
και τελος ρωτω γιατι να μην παω για την 40b6000 της samsung?

δηλαδη η 40Β6000 υστερει εναντι της 40b650 μονο στο οτι δεν παιζει καποια φορματ βιντεο?
στα αλλα χαρακτηριστικα δηλαδη εικονα,χρωμα,ευκρινεια κ.τ.λ ειναι ιδιες?
και κατι αλλο να ρωτησω.οταν σου λεει η philips οτι το ταδε μοντελο εχει 14bit χρωματα υπετερει εναντι των π.χ 40b6000 kai 40b650 ?
ή ειναι μουφα και για τα καλα δηλαδη ?

Μουφα ειναι , η επεξεργασια τι νοημα εχει να γινεται σε βαθος 14 bit οταν τα πανελ μπορουν να δειξουν το πολυ 10 bit?

Το ιδιο ακριβως ισχυει για καποιες πλασμα Samsung που αναφερουν χρωμα 18 bit...

PS42B450B1M_features03.jpg

φιλοι μου επανερχομαι μετα απο καμποσο καιρο.τηλεοραση ακομη δεν αγορασα-λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων δεν προλαβαινα ουτε ανασα να παρω-και ρωτω.
Sharp Aquos LC40LE700E ή Samsung UE40B7000 ?
την samsung την εχει φιλος μου και μου ειπε οτι ειναι υπερευχαριστημενος.παιξαμε και pro 2010 και tekken 6 και ηταν τελεια.
για lag ουτε συζητηση.δεν παρατηρησα τιποτα απολυτως και δεν ηταν καν στο game mode η τηλεοραση.
θα την παρω κατα πασα πιθανοτητα απλα ρωτω και για την sharp να μου πειτε γνωμες.
την ειδα σε ενα καταστημα και μου αρεσε και αυτη.