Χαζή ερώτηση, και με συγχωρείτε προκαταβολικά, απλά επειδή είμαι λίγο υπερβολικός με ότι καινούριο αγοράζω...
Όταν κουνήσεις τη μηχανή (εννοώ τον παραμικρό κραδασμό, όχι να την κάνεις shaker
) ακούγεται ένας ήχος, κάτι σαν να έχει μείνει μέσα καποιο μικρό κομματάκι και να κόβει βόλτες όσο κανείς την κουνάει. Έβγαλα το φακό και προσπάθησα να το "αδειάσω" αλλά δεν βγήκε τίποτα, ωστόσο ο θόρυβος εξακολουθεί, και μάλιστα από το σώμα της μηχανής. Φυσικά δε μιλάμε για κάνα σοβαρό θόρυβο, απλά ακούγεται ότι κάτι είναι εκεί μέσα.
Μια και είμαι άσχετος απο dslr, ξέρετε αν δικαιολογείται αυτός ο θόρυβος από κάποιο εξάρτημα στο εσωτερικό που είναι επίτηδες χαλαρά βιδωμένο ή κάτι τέτοιο? Απλά να ξέρω μήπως κάτι τρέχει με τη μηχανή να την πάω προς αντικατάσταση όσο είναι καιρός...
Φωτογραφίες βγάζει και υπέροχα.... απλά μόνο και μόνο για το άγχος ρωτάω... Επίσης η μηχανή ουδέποτε έχει πέσει, ή κοπανήσει ή οτιδήποτε τέτοιο, γι'αυτό και εκπλήσσομαι..
Συγγνώμη και πάλι
Όταν κουνήσεις τη μηχανή (εννοώ τον παραμικρό κραδασμό, όχι να την κάνεις shaker
Μια και είμαι άσχετος απο dslr, ξέρετε αν δικαιολογείται αυτός ο θόρυβος από κάποιο εξάρτημα στο εσωτερικό που είναι επίτηδες χαλαρά βιδωμένο ή κάτι τέτοιο? Απλά να ξέρω μήπως κάτι τρέχει με τη μηχανή να την πάω προς αντικατάσταση όσο είναι καιρός...
Φωτογραφίες βγάζει και υπέροχα.... απλά μόνο και μόνο για το άγχος ρωτάω... Επίσης η μηχανή ουδέποτε έχει πέσει, ή κοπανήσει ή οτιδήποτε τέτοιο, γι'αυτό και εκπλήσσομαι..
Συγγνώμη και πάλι
Last edited: