Παράλληλη θέαση eon smart box

Man24

New member
24 October 2024
5
Καλησπέρα έχω nova eon+ και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Εδώ και κάποια χρόνια που έχω την υπηρεσία παρακολουθούσα κανονικά από 3 συσκευές ταυτόχρονα αθλητικά κανάλια κλπ.
Από τις 23 Αυγούστου που προστέθηκαν τα κανάλια της Κοσμοτε η ταυτόχρονη θέαση μειώθηκε στις 2 συσκευές.

Με ενημέρωσαν σε κατάστημα και στο 13800 ότι για παράλληλη θέαση από 3 τηλεοράσεις θα πρέπει να ενεργοποιήσω την υπηρεσία multiroom για να μου στείλουν 2 Smart box.

Μετά από μεγάλο μπέρδεμα με αποκωδικοποιητές κλπ κατάφεραν μετά από 3 εβδομάδες να παίζουν παράλληλα τα δύο smart box.

Μόλις ανοίγω και την Smart tv που έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή της eon κολλάει και βγάζει το μήνυμα ότι έχω υπερβεί τον αριθμό των συσκευών και πρέπει να κλείσω μία.
Δηλαδή μπορώ να έχω ταυτόχρονη θέαση από δύο συσκευές αντί για 3 που μου είχαν υποσχεθεί.

Μετά από άπειρες επικοινωνίες με 13700 και 13800 άλλοι μου λένε ότι είναι συστημικό λάθος και καταλαβαίνει το ένα smart box σαν φορητή συσκευή για αυτό μόλις ανοίγω και την smart tv βγάζει το παραπάνω μήνυμα .

Άλλοι πάλι λένε ότι το multiroom δεν περιλαμβάνει τρίτη ταυτόχρονη θέαση αλλά ένα extra eon box για να μπορείς να βλέπεις από άλλη μια τηλεόραση ( αντί για φορητή συσκευή).

Υπάρχει κάποιος που να έχει eon και να έχει ταυτόχρονη θέαση σε 3 συσκευές;

Έκανα σύνδεση πριν 2 μήνες με σκοπό να βλέπω σε 3 συσκευές, αλλά όταν ενεργοποιήθηκε και το δοκίμασα μπορούσα να βλέπω μόνο σε 2 ταυτόχρονα, μετά από αρκετά τηλέφωνα βρέθηκε ένας άνθρωπος που γνώριζε και μου είπε ότι θα χρειαστώ ένα ακόμα BOX για να μπορώ να βλέπω σε 3 συσκευές ταυτόχρονα με κόστος 5 ευρώ τον μήνα, δεν θυμάμαι πως λεγόταν η extra υπηρεσία.
Το παρρήγειλα τηλεφωνικά και την επόμενη ημέρα παρέλαβα οπότε τώρα έχω
2 EON Smart box
1 Smart TV που βλέπουμε μέσω της εφαρμογής
και βλέπω ταυτόχρονα και στα τρία τα αθλητικά.
Πρέπει να έχεις λίγο τύχη να γνωρίζει αυτός που θα μιλήσεις στο support γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν, εγώ έκανα δύο μέρες να συννενοηθώ.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Έκανα σύνδεση πριν 2 μήνες με σκοπό να βλέπω σε 3 συσκευές, αλλά όταν ενεργοποιήθηκε και το δοκίμασα μπορούσα να βλέπω μόνο σε 2 ταυτόχρονα, μετά από αρκετά τηλέφωνα βρέθηκε ένας άνθρωπος που γνώριζε και μου είπε ότι θα χρειαστώ ένα ακόμα BOX για να μπορώ να βλέπω σε 3 συσκευές ταυτόχρονα με κόστος 5 ευρώ τον μήνα, δεν θυμάμαι πως λεγόταν η extra υπηρεσία.
Το παρρήγειλα τηλεφωνικά και την επόμενη ημέρα παρέλαβα οπότε τώρα έχω
2 EON Smart box
1 Smart TV που βλέπουμε μέσω της εφαρμογής
και βλέπω ταυτόχρονα και στα τρία τα αθλητικά.
Πρέπει να έχεις λίγο τύχη να γνωρίζει αυτός που θα μιλήσεις στο support γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν, εγώ έκανα δύο μέρες να συννενοηθώ.
Εγώ έχω κάνει 1 μήνα να συνεννοηθώ και δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη.
Ετοιμαζόμουν να πάω σε ένα κατάστημα να το διακόψω αλλά μετά το μήνυμα σου θα κάνω ένα ακόμα τηλέφωνο στο 13700.
Όταν συνδέσες τα box έπαιξαν Κατευθείαν ή έβαλες έναν 6ψηφιο κωδικό;

Tον εξαψήφιο τον έβαλα μόνο στην εφαρμογή στην Smart TV τα BOX έπαιξαν κατευθείαν, βρες κάποιον να ξέρει και εμένα έσπασαν τα νεύρα μου μέχρι να συννενοηθώ έφτασα σε σημείο να μην πιστεύω ούτε αυτά που μου έλεγε ο τελευταίος που μίλησα και ήξερε τελικά.

Μια λεπτομέρεια γιατί ξαναδιάβασα αυτά που έγραψες δεν ενεργοποίησα καμία υπηρεσία μόνος μου μέσα από τον λογαριασμό όλα τα έκανε ο υπάλληλος που μίλησα και σε ερώτηση που του έκανα μου είπε ότι δεν μπορώ να το κάνω εγώ μέσα από τον λογαριασμό μου πρέπει να το κάνουν αυτοί.

• Like
Reactions: Man24
Έγινε σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Μίλησα με την εξυπηρέτηση και με κάλεσαν από το δευτεροβάθμιο τμήμα και τους εξήγησα ακριβώς τι πρέπει να γίνει.
Θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα και αύριο λογικά θα έχω νεότερα.

Πριν δύο μέρες με ενημέρωσαν ότι επίλυσαν το ζήτημα και να το δοκιμάσω 🤣🤣

Τώρα λειτουργεί κανονικά η ταυτόχρονη θέαση σε 3 συσκευές αλλά στο ένα box που το έχω συνδέσει σε 5g router της Nova(100/10 συγχρονισμό) κολλάει η εικόνα, βγάζει μαύρη οθόνη για λίγο και χαμηλώνει την ανάλυση.

Όταν μπαίνω στην αρχική σελίδα του router βλέπω ότι εκεί που δίνει 15-20mbps στο box μετά πέφτει στο 2-5mbps και δημιουργούνται αυτά που έγραψα παραπάνω.

Η ερώτηση είναι φταίει το ρούτερ που είναι ασύρματο και δεν δίνει την απαιτούμενη ταχύτητα στο box ή το box που δεν μπορεί να λάβει όσο χρειάζεται για να παίξει σωστά.

Θα το δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα και σε ενσύρματο ίντερνετ για να δω πως συμπεριφέρεται.

Καλησπέρα σας. Έκανα αλλαγή από ΟΤΕ σε eon. Ερώτηση αν προμηθευτώ κ 2ο box , διαγράψω την smart TV , εγκαταστήσω στην smart TV το 2ο box κ σε άλλο σπίτι εγκαταστήσω την εφαρμογή eon σε άλλη smart TV θα παίζει εκεί ή βλέπει ip της βασικής οικίας; Ευχαριστώ

Καλησπέρα σας. Έκανα αλλαγή από ΟΤΕ σε eon. Ερώτηση αν προμηθευτώ κ 2ο box , διαγράψω την smart TV , εγκαταστήσω στην smart TV το 2ο box κ σε άλλο σπίτι εγκαταστήσω την εφαρμογή eon σε άλλη smart TV θα παίζει εκεί ή βλέπει ip της βασικής οικίας; Ευχαριστώ
Θα παίζει...

Καλησπέρα, το 2ο eon smart box , από υπηρεσία multiroom, παίζει σε άλλη οικία; Σκέφτομαι να μεταφέρω το 2ο smart box στο εξοχικό, γιατί εκεί θα κάνουν διακοπές το καλοκαίρι, γυναίκα και κόρη. Το 1ο θα μείνει στην πόλη παρέα με εμένα 😄

Καλησπέρα, το 2ο eon smart box , από υπηρεσία multiroom, παίζει σε άλλη οικία; Σκέφτομαι να μεταφέρω το 2ο smart box στο εξοχικό, γιατί εκεί θα κάνουν διακοπές το καλοκαίρι, γυναίκα και κόρη. Το 1ο θα μείνει στην πόλη παρέα με εμένα 😄
Ναι, έτσι το λειτουργώ εδώ και χρόνια και σε διαφορετικό δίκτυο.

• Like
Reactions: algedan