Φοβερο!!!! Καθως ημουν καπνιστης για παρα πολλα χρονια και τα τελευταια 6 το εχω κοψει μαχαιρι,να ξερετε πως μονο εαν το κανετε βλεπετε τα ωφελει.Σιγουρα το καυσαεριο ειναι επιβλαβες,σιγουρα το να καπνιζουν αλλοι γυρω σου ειναι κακο,ομως ΔΕΝ ΣΥΓΡΙΝΕΤΑΙ με το ποσο κακο ειναι οταν καπνιζεις εσυ ο ιδιος.Να ξερετε παντως οτι ολα ειναι δικαιολογιες επειδη δεν θελουμε να το κοψουμε και οχι επειδη δεν μπορουμε.Ημουν φανατικος καπνιστης,μου αρεσε το τσιγαρο και οπως καταλαβαινεται δεν ηθελα να το κοψω.Οταν ομως εβαλα ενα στοιχημα με την γυναικα μου οτι εναν το κοψω τα λεφτα που δινω σε τσιγαρα σε διαστημα 3 χρονων θα τα δωσω να παρω ενα συστημα,(στην συμφωνια υπηρχε και ο ορος για αναβαθμισεις),μην πιαστουμε και κοροιδα, ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!!!Δεν το ηθελα.....Ολα ειναι θεμα μυαλου,πως και που θα κλειδωσει,ολα στην ζωη θελουν κινητρο,εαν το εχουμε γινονται ολα........Βεβαια δεν εφτασα στο αλλο ακρο και να το παιζω αντικαπνιστης,απλα τωρα καταλαβαινω και τους μεν και τους δε!!!
Η δική σου γυναίκα φαίνεται πως τηρεί τις συμφωνίες! Η δική μου θεωρεί δεδομένο ότι τα λεφτα που γλιτώνουμε (τουλάχιστον 300 ευρώ τον μήνα και οι δύο μας, αφου και αυτή κάπνιζε και το έκοψε) μπαίνουν στον προυπολογισμό και τα όποια έξοδα απαιτούν εγκριση κογκρέσσου έτσι κι αλλιώς! Κοβοντας το στα 45 μου και κερδίζοντας 300 ευρώ τον μήνα, τουτέστιν 3600 ευρώ τον χρόνο (!) έχω ήδη κερδίσει "στα χαρτιά" σε 6 χρόνια 21600 ευρώ, χωρίς να υπολογίσω τόκους! (απο τα οποία τα 2/3 ήταν δικά μου, αφού ήμουν πιο θεριακλής).
Το πρόβλημα όμως είναι ότι...θα ζήσω 5 χρόνια παραπάνω απο το προβλεπόμενο εκ της μοίρας, οπότε τα λεφτά που θα έχω εξοικονομίσει θα τα φάω τότε!
Γουάου
ΚΑΘΕ πρωι που θα πινω καφε και θα καπνιζω θα ερχομε σε αυτο το θεμα :aetsch::aetsch:
βρε κακο που με αναμενει πτου πτου κορακα ματι θα παρω απο τωρα και αλλη φορα σε αυτο το θεμα δεν μπαινω :BXVZCBXZ6:To 2004 (αν θυμάμαι καλά φθινόπωρο ήταν) είχαμε μια παρόμοια συζήτηση στην Εκτός του avforum. Σφοδρότατη αντιπαράθεση, καμιά σχέση με το σήμερα. Επί 3-4 μέρες έμπαινα πρώτα σε εκείνο το θέμα να δω τί είχε γραφεί. Η γραμματέας στο χώρο που εργαζόμουν τότε ήλθε μια φορά από πάνω και κλεφτοδιάβασε. Μετά από μερικές σελίδες είπε κάτι παρόμοιο. Και όταν κάναμε μια συζήτηση πιο σοβαρή, είχε δηλώσει ότι θα κόψει το τσιγάρο μόνο όταν ο γιατρός τη βεβαιώσει ότι αν δεν το κόψει θα πεθάνει.
Δυστυχώς μας έχει αφήσει για το μεγάλο ταξίδι εδώ και δυο μήνες, όπως έμαθα (έχω αλλάξει εργασιακό χώρο), καθώς δεν πρόλαβε να κόψει το τσιγάρο. 36 χρονών κι άφησε δυο ανήλικα, 8 και 5,5 ετών.
Ζητώ συγνώμη, δεν θέλω να κάνω μακάβρια αστεία, αλλά ήταν σχεδόν αυτολεξεί η ίδια τοποθέτηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.