Όπως έχω ξαναπεί ο πόλεμος (προς τέρψιν της μιας εκ των 2 μισητών) δεν θα τελειώσει σύντομα και ίσως και ποτέ χωρίς κανέναν νικητή.
http://www.cosmo.gr/DigitalHome/World/183651.html
απλά περιμενω να βρωμίσει η αγορά hd dvd DL αγραφα για να παιρνω τα blu και... να τα αντιγράφω σε HD-DVD!!!!!
απλά περιμενω να βρωμίσει η αγορά hd dvd DL αγραφα για να παιρνω τα blu και... να τα αντιγράφω σε HD-DVD!!!!!
το blu το θεωρω ΤΟΣΟ υποδεεστερο του συμβατικου DVD σαν φορμάτ που να μου χαρισεις blu ray με 10 δισκάκια θα το σκεφτώ πολύ να το πάρω.
>Οσο και να εχει υψηλη αναλυση και κορυφαια ποιότητα και χαρακτηριστικά, μου την σπάει ο βρώμικος πολεμος (το να αγοραζεις συνειδήσεις και να υποχρεωνεις τον καταναλωτη σε επιλογή), το region coding, οι πολλαπλές κρυπτοποιήσεις, τα 0,1 mm που απέχουν τα δεδομένα απο την επιφάνεια, το οτι ολοι οι τιτλοι (με ελάχιστες εξαιρέσεις) που θελω να δω ειναι ειτε με Mpeg2 είτε σε...HD-DVD,
Ενδιαφέρον ότι ενώ αναγνωρίζεις την ποιότητα και ανωτερότητα του μπλέ για λόγους 'ηθικής' και μόνο δεν το αγοράζεις. Εκτός και αν παίζει ρόλο και η τιμή. Πάντως πιστεύω ότι αν καταναλώναμε με βάση κανόνες ηθικής και όχι χρησιμότητας (και κάλυψης πραγματικών η μή αναγκών) η κοινωνία μας θα ήταν διαφορετική.
By the way το HD DVD έχει ήδη πεθάνει.. απλώς δέν το ξέρει ακόμη. Το θέμα είναι αν θα πεθάνει και το μπλέ μετά από λίγο καιρό.
Ενδιαφέρον ότι ενώ αναγνωρίζεις την ποιότητα και ανωτερότητα του μπλέ για λόγους 'ηθικής' και μόνο δεν το αγοράζεις. Εκτός και αν παίζει ρόλο και η τιμή. Πάντως πιστεύω ότι αν καταναλώναμε με βάση κανόνες ηθικής και όχι χρησιμότητας (και κάλυψης πραγματικών η μή αναγκών) η κοινωνία μας θα ήταν διαφορετική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.