- 21 January 2007
- 21,629
Ενας φιλος που ειπε (και φυσικα αυτο θα κανω πρωτα) να το δοκιμασω με τις μπαταριες του, δηλ χωρις τροφοδοσια γιατι αυτη μπορει να κανει την ζημια.
Καλά στα είπε… δοκίμασε χωρίς το τροφοδοτικό.
Ενας φιλος που ειπε (και φυσικα αυτο θα κανω πρωτα) να το δοκιμασω με τις μπαταριες του, δηλ χωρις τροφοδοσια γιατι αυτη μπορει να κανει την ζημια.
επειδη το θεμα με εχει ταλαιπωρησει και εμενα στο παρελθον...πρωτα απ ολα μην του δινετε πολυ σημασια ειδικα αν ο θορυβος δεν ακουγεται σε ενταση ακροασης.
Στο κάνει με σύνδεση coaxial και toslink?
Ηταν η επομενη ερωτηση μου...με προλαβατε!!!
Ηθελα να ρωτησω δουλευει μεν, αλλα δουλευει σωστα????
Μα ολες οι συσκευες ειναι γειωμενες(σε διαφορα πολυμπριζα)...μονο το λαπτοπ δουλευει με αυτο το τροπο.
Τι μπορει να παθει δεδομενου οτι εχει και μπαταριες???
Υποψη οτι ολη την ζημια την κανει το τροφοδοτικο του λαπτοπ, γιατι παιζοντας με μπαταριες δεν υπαρχει ουτε βομβος ουτε τιποτα.
Αλλα δυστυχως δεν μπορει να αντεξει ενα 5ωρο μουσικο προγραμμα!!!
εγω ετσι οπως το καταλαβα ειναι οτι μονωσες την γειωση στην πριζα του τοιχου, αρα και οτι κουβαλουσε επανω ηταν χωρις γειωση. Τωρα εαν εχεις μονο το λαπτοπ εγω δεν θα το εκανα, γιατι δεν παυει να ειναι μια συσκευη που δεχεται ρευμα. Ας μας εξηγησει καποιος που γνωριζει υπευθυνα αν αυτο που εχεις κανει εγκυμονει κινδυνους ή οχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.