Γειά σας ,ήθελα να ρωτήσω εαν σε κανέναν απο τους κατέχοντες του technicolor 810 ,το τηλεχειριστήριο με παρατεταμένο πάτημα αλλάζει συνεχόμενα τα κανάλια.Προερχόμενος από νόβα που γίνεται αυτό ,είναι σπαστικό που δεν γίνεται και στον technicolor.Τον έχω δύο χρόνια σχεδόν και χτες για πρώτη φορά κάποιες στιγμές το έκανε.Μετά στάματησε.Παρατήρησα ότι το κοντρόλ όταν πάτουσες παρατεταμένα κάποιο κουμπί ,το φώτακι που έχει αναβώσβηνε.Σε αλλούς πέντε που έχω δει δεν αναβωσβήνει αλλά μένει συνεχόμενα ανοιχτό.Δεν ξέρω μήπως τελειώνουν οι μπαταρίες και το κάνει αυτό.Άρα είναι πρόβλημα τηλεχειριστηρίου ή αποκωδικοποιητή;Δοκίμασα το κοντρόλ που αναβωσβήνει στον kaon και αλλαζει συνεχόμενα τα κανάλια απροβλημάτιστα και συνεχώς.Μετά αμέσως το δοκίμασα στον Technicolor και ενώ το φωτάκι με παρατεταμένο πάτημα αναβώσβηνε , δεν άλλαζε συνεχόμενα τα καναλια.Τέλος ,μήπως στους νέους υβριδικούς technicolor που έχουν το νέο αναβαθμισμένο λογισμικό έχει λυθεί το θέμα.Αν μπορεί καποιος ή μεσώ γνώσεων ή εμπειρίας να βοηθήσει στην επίλυση του ζητήματος.Ευχαριστώ.