Παρατήρηση κυματομορφής spdif

Απάντηση: Re: Παρατήρηση κυματομορφής spdif

Αυτή εδώ τι σας λέει.?

Κακή είναι, γιατί είναι αργή στο ανέβα-κατέβα Αν αλλάξει κάπως η βάση χρόνου και πλατύνουν οι παλμοί θα φαίνεται πολύ καθαρά αυτό.

Μην βιάζεσται να ανακυρήξετε νικητή γιατί μπορεί να του πάρετε το μετάλιο πίσω.

Ο δεύτερος μπορεί να έχει μεγαλύτερο τζίτερ παρόλο που είναι πιο όμορφος ο παλμός.

Αυτό που μετράει στα ψηφιακά είναι η ταχύτητα της αλλαγής και όχι τι συμβαίνει στην διάρκεια του παλμού.

Έτσι νομίζω...

πω πω ανορθόγραφος!:BDBDG54:

και όμως είναι το ίδιο player. Μετά από επέμβαση στην έξοδο.
Κάτι τέτοια είναι που μου ανοίγουν την όρεξη....

και όμως είναι το ίδιο player. Μετά από επέμβαση στην έξοδο.
Κάτι τέτοια είναι που μου ανοίγουν την όρεξη....

Και τι τού κανες δηλαδής

εγώ τίποτα.
και να φανταστείς η πρώτη είναι από μανίσιο transport super duper της cec με ντεμεκ ιμάντα και κάτσε καλά τροφοδοσίες κλπ κλπ μιλάμε γιά χιλιάρικο και βάλε, ούτε ξέρω.

Του λαμπιζάτορα είναι.

Με σήμα ημίτονο 1KHz (στο κελεπούρι 2) και παίζοντας με το Hold off του παλμογράφου, το καλύτερο που μπορώ να πάρω είναι :

attachment.php

attachment.php

κάτι μαγείρευε εξ' αρχής ο supersonic...φαινόταν!

Attachments

• new1.jpg
    new1.jpg
    94.1 KB · Views: 61
  • new2.jpg
    new2.jpg
    94 KB · Views: 60
Εμ το πικάπ αμα έχει ιμάντα και φαίνεται και πουλάει. Η πλακέτα του τρανσμίτερ δεν φαίνεται και πολύ περισσότερο δεν την βάζει ο κοσμάκης σε παλμογράφους.

Με σήμα ημίτονο 1KHz (στο κελεπούρι 2) και παίζοντας με το Hold off του παλμογράφου, το καλύτερο που μπορώ να πάρω είναι :

κάτι μαγείρευε εξ' αρχής ο supersonic...φαινόταν!

Πολύ καλύτερα από ότι περίμενα!

συμπέρασμα;

Πάρε μία μέτρηση και από το ένα να συγκρίνουμε

...μας διαβάσει και ο dinos και σε λίγο θα μας ρίξει κανένα μπουμπουνητό για τις περασμένες 11 φιλοσοφίες που γράφουμε!
Sorry Dino, o supersonic φταίει!

Να και από το κελεπούρι 1. Δεν έδωσα ημίτονο - γιατί σε αυτό δεν έχω μέσα τα αρχεία της Sheffield, απλά έπαιζε ένα κομμάτι (τελικά είτε ημίτονο, είτε μουσική τα ίδια βγάζουν!).
Και εδώ δύο διαφορετικά capture, αναλόγως της θέσης του Hold Off.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• kelepouri1_new1.jpg
    kelepouri1_new1.jpg
    97.2 KB · Views: 87
  • kelepouri1_new2.jpg
    kelepouri1_new2.jpg
    105.4 KB · Views: 87

Να και από το κελεπούρι 1. Δεν έδωσα ημίτονο - γιατί σε αυτό δεν έχω μέσα τα αρχεία της Sheffield, απλά έπαιζε ένα κομμάτι (τελικά είτε ημίτονο, είτε μουσική τα ίδια βγάζουν!).
Λογικό, γιατί και το ημίτονο μουσική είναι με μία έννοια.

Πολύ ριπλ σου έβγαλε τώρα. Αν μπορούσαμε να κρατήσουμε σταθερά τα μέτωπα του παλμού και να μειώσουμε το ριπλ ίσως να ήταν καλύτερα ή ίσως αδιάφορο. Δεν ξέρω....

Πριν πω "καληνύχτα πάω για ύπνο..." να σας ευχαριστήσω για άλλο ένα θεσπέσιο χαλαρωτικό βραδινό που μου προσφέρατε με τη συντροφιά σας.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη μέτρηση. Οι γνώστες ας μας διαφωτίσουν εάν από αυτά μπορούμε να εξάγουμε τις αναγκαίες πληροφορίες που χρειαζόμαστε...πάντως στο "αυτί" το O2media εξ' αρχής μου ακούστηκε καλύτερο από το egreat, στα ίδια κομμάτια (υπόψη και τα δύο παίζουν μέχρι και 24/192).

Είστε σίγουροι ότι τερματίσατε σωστά τη γραμμή μεταφοράς πριν μετρήσετε?
Κανονικά χρειάζεστε Τ BNC πάνω στο παλμογράφο με την μία πόρτα στο παλμογράφο και την άλλη να έχει τερματισμό 75Ω