- 15 January 2010
- 7,211
Παιδια λεγοντας οτι δεν ειναι φαρσα, αναφερομαι στο γεγονος σαν αληθινο περιστατικο και οχι στα βιντεο του youtube οπου ακουμε κορνες, σαξοφωνα, ουρλιαχτα, συμφωνικες ορχηστρες και δεν ξερω εγω τι αλλο.
Εξ'αλλου, ψαχνοντας και εγω ανακαλυψα οτι οι μαρτυριες ανθρωπων αναφερονταν σε ηχους σαν ελαφρα βουητα (σαν τρενο σε ραγα) υποκωφους ηχουν και σαν να μιλουσαν για χαμηλης συχνοτητας ηχους. (που εμοιαζαν με δονησεις-vibrations)
Τα παραπανω βιντεο που εχω ποσταρει το πιο πιθανο ειναι οτι προκειται για hoax.
Ομως αυτο δεν ακυρωνει τα πραγματικα περιστατικα.
Αν φαρσα εννοειτε τα βιντεο με τους "disco" ηχους, και εγω μαζι σας.
Αλλα τωρα πλεον η συζητηση στρεφεται σε αυτα τα πραγματικα περιστατικα με τις χαμηλες συχνοτητες για τα οποια κανουν λογο οι επιστημονες.
Οσον αφορα τα βιντεακια, ας μην τα ξανα σχολιασουμε γιατι το νημα θα αποκτησει χροια παρωδιας.
Καλο θα ηταν πλεον να αναφερομαστε για τις πληροφοριες και περιστατικα για τα οποια αναφερονται και οι επιστημονες. (ηλιακες εκρηξεις ή μαγνητικου πεδιου της γης)
Τουλαχιστον, αρχισε να βγαινει μια ακρη.
Εξ'αλλου, ψαχνοντας και εγω ανακαλυψα οτι οι μαρτυριες ανθρωπων αναφερονταν σε ηχους σαν ελαφρα βουητα (σαν τρενο σε ραγα) υποκωφους ηχουν και σαν να μιλουσαν για χαμηλης συχνοτητας ηχους. (που εμοιαζαν με δονησεις-vibrations)
Τα παραπανω βιντεο που εχω ποσταρει το πιο πιθανο ειναι οτι προκειται για hoax.
Ομως αυτο δεν ακυρωνει τα πραγματικα περιστατικα.
Αν φαρσα εννοειτε τα βιντεο με τους "disco" ηχους, και εγω μαζι σας.
Αλλα τωρα πλεον η συζητηση στρεφεται σε αυτα τα πραγματικα περιστατικα με τις χαμηλες συχνοτητες για τα οποια κανουν λογο οι επιστημονες.
Οσον αφορα τα βιντεακια, ας μην τα ξανα σχολιασουμε γιατι το νημα θα αποκτησει χροια παρωδιας.
Καλο θα ηταν πλεον να αναφερομαστε για τις πληροφοριες και περιστατικα για τα οποια αναφερονται και οι επιστημονες. (ηλιακες εκρηξεις ή μαγνητικου πεδιου της γης)
Τουλαχιστον, αρχισε να βγαινει μια ακρη.
Last edited: