Παραξενοι ηχοι σε ολο τον πλανητη

Παιδια λεγοντας οτι δεν ειναι φαρσα, αναφερομαι στο γεγονος σαν αληθινο περιστατικο και οχι στα βιντεο του youtube οπου ακουμε κορνες, σαξοφωνα, ουρλιαχτα, συμφωνικες ορχηστρες και δεν ξερω εγω τι αλλο.

Εξ'αλλου, ψαχνοντας και εγω ανακαλυψα οτι οι μαρτυριες ανθρωπων αναφερονταν σε ηχους σαν ελαφρα βουητα (σαν τρενο σε ραγα) υποκωφους ηχουν και σαν να μιλουσαν για χαμηλης συχνοτητας ηχους. (που εμοιαζαν με δονησεις-vibrations)

Τα παραπανω βιντεο που εχω ποσταρει το πιο πιθανο ειναι οτι προκειται για hoax.
Ομως αυτο δεν ακυρωνει τα πραγματικα περιστατικα.

Αν φαρσα εννοειτε τα βιντεο με τους "disco" ηχους, και εγω μαζι σας.

Αλλα τωρα πλεον η συζητηση στρεφεται σε αυτα τα πραγματικα περιστατικα με τις χαμηλες συχνοτητες για τα οποια κανουν λογο οι επιστημονες.
Οσον αφορα τα βιντεακια, ας μην τα ξανα σχολιασουμε γιατι το νημα θα αποκτησει χροια παρωδιας.
Καλο θα ηταν πλεον να αναφερομαστε για τις πληροφοριες και περιστατικα για τα οποια αναφερονται και οι επιστημονες. (ηλιακες εκρηξεις ή μαγνητικου πεδιου της γης)

Τουλαχιστον, αρχισε να βγαινει μια ακρη.

Last edited:
Παιδια λεγοντας οτι δεν ειναι φαρσα, αναφερομαι στο γεγονος σαν αληθινο περιστατικο και οχι στα βιντεο του youtube οπου ακουμε κορνες, σαξοφωνα, ουρλιαχτα, συμφωνικες ορχηστρες και δεν ξερω εγω τι αλλο.

Εξ'αλλου, ψαχνοντας και εγω ανακαλυψα οτι οι μαρτυριες ανθρωπων αναφερονταν σε ηχους σαν ελαφρα βουητα (σαν τρενο σε ραγα) υποκωφους ηχουν και σαν να μιλουσαν για χαμηλης συχνοτητας ηχους. (που εμοιαζαν με δονησεις-vibrations)

Τα παραπανω βιντεο που εχω ποσταρει το πιο πιθανο ειναι οτι προκειται για hoax.
Ομως αυτο δεν ακυρωνει τα πραγματικα περιστατικα.

Αν φαρσα εννοειτε τα βιντεο με τους "disco" ηχους, και εγω μαζι σας.

Αλλα τωρα πλεον η συζητηση στρεφεται σε αυτα τα πραγματικα περιστατικα με τις χαμηλες συχνοτητες για τα οποια κανουν λογο οι επιστημονες.
Οσον αφορα τα βιντεακια, ας μην τα ξανα σχολιασουμε γιατι το νημα θα αποκτησει χροια παρωδιας.
Καλο θα ηταν πλεον να αναφερομαστε για τις πληροφοριες και περιστατικα για τα οποια αναφερονται και οι επιστημονες. (ηλιακες εκρηξεις ή μαγνητικου πεδιου της γης)

Τουλαχιστον, αρχισε να βγαινει μια ακρη.

Φίλτατε, χωρίς παρεξήγηση

Δώσε μας τα δεδομένα [FULL DATA] για ένα περιστατικό.

Να μη συζητάμε για hoax.

Εφόσον έχεις αξιόπιστα και τεκμηριωμένα δεδομένα (πρώτο βήμα) [Α]
Μπορείς να ανατρέξεις στη βιβλιογραφία
Να τα μελετήσεις
Και να προσπαθήσεις να βγάλεις συμπεράσματα.
Να ρωτήσεις και κανα επιστήμονα

Hoax φήμες και αναφορές σε ‛άλλα περιστατικά πραγματικά’ χωρίς πλήρη τεκμηρίωση…
Δε βοηθάνε τη συζήτηση

Ούτε οι γενικές αναφορές σε ‛ηλιακες εκρηξεις ή μαγνητικου πεδιου της γης
Καθώς συζητάς για τεράστιες περιοχές της επιστήμης… δηλαδή μη περιμένεις με μια αναφορά σε ένα αντίστοιχο φαινόμενο να προκύψει απευθείας μια απόδειξη – συσχέτιση με κάποια από τα [Α]

Ήχοι που είναι σε συχνότητες που ακούει το ανθρώπινο αυτί αλλά δεν τους δίνει σημασία, υπάρχουν.
Π.χ. ο ήχος που δημιουργεί το ίδιο μας το σώμα και του δίνουμε σημασία μόνο όταν τον ενισχύουμε με κάποιο μηχάνημα.
Ακόμη και το αίμα, όταν κυκλοφορεί στο σώμα μας έχει κάποιον ήχο.
Η γη η ίδια έχει τους ήχους της.
Αλλά όλα αυτά, ο εγκέφαλος τα βάζει στην άκρη και σταματάει να τα επεξεργάζεται γιατί δεν τα θεωρεί άξια ανάλυσης.

Το ότι κάποια εργαστηριακά μηχανήματα έπιασαν κάποιον ήχο δεν σημαίνει ότι δεν προυπήρχε.
Τώρα, για να τον ακούσει κάποιος άνθρωπος στο ξεκάρφωτο θα πρέπει να υπάρχει κάποια αλλαγή.
Αλλαγή στη συχνότητα, αλλαγή στην ένταση, κάτι που να μην έχει καταχωρηθεί στον εγκέφαλό μας σαν άχρηστη πληροφορία.
Για αυτό κάποιες στιγμές "ακούμε" την καρδιά μας να χτυπάει. Επειδή άλλαξε κάτι. Ίσως να μην χτυπάει στην ίδια ένταση, ίσως όχι τόσο μονότονα, αλλά σίγουρα χτυπούσε και πριν την ακούσουμε.

Φέτος είχαμε πολλούς λόγους για να αλλάξει κάτι στους ήχους της γης ή της ατμόσφαιρας. Ηλιακές καταιγίδες, ο σεισμός στην Ιαπωνία... Μέχρι και ο Πάγκαλος έκλασε σε ζωντανή αναμετάδοση. :p

Ελα Μιχαλη, παραδεξουτο...

Για την κλανια του μΠαγκαλοου ηθελες πως και πως να γραψεις, και σκαρφιστηκες ολο το λοιπο σεναριο :D