Παρέλαβα κι εγώ!

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,530
Θεσσαλονίκη
Μόλις πήρα το 15άρι Macbook Pro, από τα χέρια του διαχειριστή μας, Νίκου!

Καλά, το μηχάνημα τα σπάει, δεν υπάρχει, κλπ...

Μόνο Safari έτρεξα μέχρι στιγμής, αλλά πού θα πάει... σιγά σιγά...

Δηλαδή υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα τα καινούργια pro;;;;

Δλδ μόνο από Safari συμπέρανες ότι το μηχάνημα γενικως ''τα σπάει'' κλπ κλπ;

Τι λες βρε παιδί μου.

Κοιτα να δεις ζημιά που έχει κάνει στον κόσμο ο Internet Explorer.

:p

Απάντηση: Re: Παρέλαβα κι εγώ!

Δλδ μόνο από Safari συμπέρανες ότι το μηχάνημα γενικως ''τα σπάει'' κλπ κλπ;

Τι λες βρε παιδί μου.

Κοιτα να δεις ζημιά που έχει κάνει στον κόσμο ο Internet Explorer.

:p

Αμέσως κακίες..Εννοεί και τα χειροπιαστά πράγματα όπως design, βάρος,multitouch trackpad,προσοχή στην λεπτομέρεια όπως το magsafe κτλ.

Και εκει τα σπάει εννοείται.

Ας το δουλέψει κιόλας και μετά το Safari και θα μας πει αν τα σπαει και εκει..:drummer:

To πολύ πολύ να βάλει τα Winblows 7. Tα πάντα όλα ..-bye-

Καλορίζικο Guybrush!! Welcome to the club!

Απάντηση: Re: Παρέλαβα κι εγώ!

Δηλαδή υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα τα καινούργια pro;;;;

Ακόμη όχι. Πήρε το MBP 2.4 το προηγούμενο με τις 2 κάρτες γραφικών (Nvidia9400+Nvidia9600) σε προσφορά, καθώς το νέο και θα αργήσει και το βασικό έχει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά δεν έχει την Nvidia 9600 (μονο 9400 shared) και επίσης δεν έχει express card.

Επίσης και γω αναβάθμιστικα στο ίδιο (είχα το προηγούμενο 2.2).

Re: Απάντηση: Re: Παρέλαβα κι εγώ!

 Νίκος;875432 said:
Ακόμη όχι. Πήρε το MBP 2.4 το προηγούμενο με τις 2 κάρτες γραφικών (Nvidia9400+Nvidia9600) σε προσφορά, καθώς το νέο και θα αργήσει και το βασικό έχει μεγαλύτερη μπαταρία αλλά δεν έχει την Nvidia 9600 (μονο 9400 shared) και επίσης δεν έχει express card.

Επίσης και γω αναβάθμιστικα στο ίδιο (είχα το προηγούμενο 2.2).

Αν δεν σας κάνει κόπο, δώστε μας μια εικόνα σχετικά με την πραγματική διάρκεια της μπαταρίας, γιατί είμαι σε παρόμοιο δίλημμα...

'Ηδη αναρωτιέμαι... τι multitouch trackpad, τι airport, οθόνη LED, time machine, toast, iWork...

Τρέχω XP στο background με Fusion για την πλάκα μου! Έχω ό,τι εφαρμογή μου χρειάζεται, Unix-ο-ειδές λειτουργικό (ψημένος από Debian και Arch, οπότε no prob), τι άλλο θέλω;

Κι ευτυχώς που πρόλαβα και το μοντέλο με την Expresscard, να του κολλήσω eSATA controller για εξωτερικούς σκληρούς αργότερα!

Υ.Γ. Εδώ πήρα και Mighty mouse και δεν το έχω δουλέψει πάνω από 5 λεπτά! Και μιλάμε για άνθρωπο που μισεί παθολογικά τα touchpads!

Κολουσανε τα κουμπια του συνεχεια και πολυ συχνα δεν ανταποκρινταν. Αξιοθαυμαστο ειναι επισης το μηκος που εχει το καλοδειο του που σε αναγκαζει να εισαι μονιμος κολημενος στην οθονη. Φυσικα μπορεις να βαλεις extension αλλα θα πρεπει να το πληρωσεις. Δυστηχως εμενα δεν με βολεψε from day 1

Νίκο, θα το συνιστούσες (γενικά το MacBook) σε κάποιον που χρειάζεται να τρέχει στο γραφείο του AutoCad;