Κυριοι παρελαβα - εγκατεστησα τον AW15.Παιζει σε 106 dalite με πηγη playstation3 και denon 1910.Δεν σχολιαζω τιποτα για την εικονα του περα απο δυο πραγματακια που πραγματικα δεν τα εχω ξαναδει σε LCD μηχανακι.ΤΡΟΜΕΡΗ ,ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ εως ΤΕΛΕΙΑ συγκλιση των πανελς σε βαθμο που ανετα συγκρινεται με μονοτσιπο DLP (δεν ξερω εαν ειναι μονο το κομματι που μου ετυχε ή ολοι ).Mπραβο στη sony!Tο δευτερο ειναι η αυτοματη ιριδα του.Δεν εχω ξαναδει ιριδα που να παιζει στο αυτοματο και να μην την παιρνεις χαμπαραρι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αλλα παραλληλα να κανει και τοσο εκπληκτικη δουλεια στις σκοτεινες σκηνες.Μεγαλο μπραβο στην sony και παραλληλα να πω οτι το μοναδικο πραγμα που με ενοχλουσε στους LCD ( σε βαθμο που δεν μπορουσα να πρακολουθησω ταινια ηταν η συγκλιση των πανελς ) πλεον δεν υφιστατε!Καλως ηρθατε πισω LCD στη ζωη μου:award:
Συνηθως οταν εγκαταστω εναν καινουργιο προβολεα στο σπιτι μου στα πρωτα 10 λεπτα θεασης εχω ανακαλυψει καποια λεπτομερια που ´'με χαλαει'.π.χ συγκλιση ,μαυρο ,θορυβος,κινηση,φως ,μενου,ιριδα ,κατι τελοσπαντων.Εδω κυριοι θα ελεγα οτι ειναι το πρωτο μηχανημα που περασε τα προσωπικα μου τεστ αν οχι με αριστα ,χωρις να με προβληματισει τιποτα στην εικονα του (ελπιζω οσοι εχουν το μικροβιο να με καταλαβαινουν).Αναφερω τα μηχανακια που εχουν κρεμαστει στο σπιτι μου κατα περιοδους για να θεσω και το μετρο συγκρισης.
epson tw600
epson tw700
hitachi tx300
panasonic 700u
sony g70
benq 8720
sanyo z3
sanyo z4
sharp z10000
optoma h79
:smash:
Συνηθως οταν εγκαταστω εναν καινουργιο προβολεα στο σπιτι μου στα πρωτα 10 λεπτα θεασης εχω ανακαλυψει καποια λεπτομερια που ´'με χαλαει'.π.χ συγκλιση ,μαυρο ,θορυβος,κινηση,φως ,μενου,ιριδα ,κατι τελοσπαντων.Εδω κυριοι θα ελεγα οτι ειναι το πρωτο μηχανημα που περασε τα προσωπικα μου τεστ αν οχι με αριστα ,χωρις να με προβληματισει τιποτα στην εικονα του (ελπιζω οσοι εχουν το μικροβιο να με καταλαβαινουν).Αναφερω τα μηχανακια που εχουν κρεμαστει στο σπιτι μου κατα περιοδους για να θεσω και το μετρο συγκρισης.
epson tw600
epson tw700
hitachi tx300
panasonic 700u
sony g70
benq 8720
sanyo z3
sanyo z4
sharp z10000
optoma h79
:smash: