Μάς έχετε μπερδέψει λίγο παιδιά:BXVZCBXZ6:!!θέλω να αγοράσω αυτές τις ημέρες προβολέα άλλα δέν ξέρω τι να αποφασίσω!απο την μία έλεγα να μη δώσω πολλά χρήματα και να πάρω τον Sony AW15 με 1000 ευρώ άλλα απο την άλλη με τρώει για 1080p!Κλείνω περισσότερο στο Optoma HD80 άλλα έδω στή Λάρισα δέν μπορώ να τον δώ κάπου και δέν ξέρω άν θα βλέπω και αυτό το rainbow!
Ευχαριστώ Ηλία!τον έχω συνδέσει με το PS3 και βλέπω ότι παίζει κανονικά και στα 1080p.Ti γίνετε,είναι καλλίτερα απο το να τον έχω στα 720;Γιατί απο ότι ξέρω η φυσική του ανάλυση είναι 1280x720.Ώς πρώτη επαφή μου άρεσε παρα πολύ η εικόνα του...
Tώρα είναι δική σου απόφαση, αφού δείς το ένα και το άλλο, να αποφασίσεις ποιός κάνει καλύτερη δουλειά κι ανάλογα να επιλέξεις.
Ευχαριστώ Ηλία!τον έχω συνδέσει με το PS3 και βλέπω ότι παίζει κανονικά και στα 1080p.Ti γίνετε,είναι καλλίτερα απο το να τον έχω στα 720;Γιατί απο ότι ξέρω η φυσική του ανάλυση είναι 1280x720.Ώς πρώτη επαφή μου άρεσε παρα πολύ η εικόνα του...
Έχοντας τον ιδιο προβολέα θα σου πρότεινα να τον ταΐσεις με 720 .
Σε αυτήν την ανάλυση το μηχανάκι ζωγραφίζει καλύτερα από ότι με 1080.
Βεβαια αν το κανεις αυτο μπορει να εχεις προβλήματα με την κίνηση καθως στα 720 δέχεται 60 η 50 εν αντιθεση με το 1080 που δέχεται 24.
Το εχω δοκιμασει στο παρελθον στα 1080 /24 από pc και τα δέχτηκε κανονικα.
Από ps3 δεν το εχω δοκιμάσει αλλα αν έχεις κάνει τα απαραίτητα update της κονσόλας λογικα δεν θα εχεις πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.