Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα
Bρε Κωστα, δεν μπορεις να μας πεις τη γνωμη σου για το αλμπουμ σαν να μην ηξερες τιποτα για τους δημιουργους του? Ετσι δεν πρεπει να κρινουμε την τεχνη?
...δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα

αυτό ίσως ισχύει για κάποιον πρωτοεμφανιζόμενο - σε καμία περίπτωση (δεν ισχύει) για κάποιον που έχει πίσω του μιά ιστορία 13 χρόνων και ισάριθμων άλμπουμ, όπως οι εν λόγω, το 1973 που βγήκε ο δίσκος.
τη γνώμη μου την είπα και μάλιστα περιφραστικά. Θα μπορούσα απλώς να παραθέσω αστεράκια. 3 στη συγκεκριμένη περίπτωση.
γενικά είμαι υπέρ της συζήτησης, ιδιαίτερα για πράγματα τόσο σημαντικά όσο οι δίσκοι. Τί είναι αυτό, από Πού έρχεται, Τι σηματοδοτεί, Τι θέση καταλαμβάνει στην μέχρι τώρα εργογραφία του καλλιτέχνη...τέτοια.
Οπότε μπορώ να φωνάζω 'ο βασιληάς είναι γυμνός!'.
θα μπορούσα να μην παίρνω θέση, να λέω see for yourself.
ή να κάνω leveling, να τα ισοπεδώνω όλα, απλώς παρουσιάζοντάς τα, τα διαμάντια μαζί με τις πατάτες.
ή να μην έχω άποψη και να τυρβάζω περι άλλων, όπως για παράδειγμα να μιλάω για demographics -τη θέση που κατέλαβε ο δίσκος στα charts- ή να παίζω το δίσκο και, σαν σχόλιο, να δίνω τη συνταγή της pina colada. :blink:
είναι ο εύκολος τρόπος και έχει μεγάλη πέραση: τον χρησιμοποιούν και κάποιοι ...αρχιερείς του ραδιοφώνου :blink:
αλλά με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. :grandpa:
κι εγώ είχα κάποιους από τους καλύτερους: θρυλικές 'μούρες' και από τα πιο εντάξει παιδιά στην πιάτσα. :adore: