Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα ...

Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα ...

Τελικά , όπως φαίνεται , μόνο για το παρελθόν , μπορούμε να κάνουμε γόνιμο διάλογο και να ακουστούν διάφορες απόψεις ή να μπούμε , τουλάχιστον στον κόπο , να καταθέσουμε τις απόψεις μας . Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα , όντως ...:flipout:

μα...αφού δεν τα ακούς τα καινούργια: ετούτο σου ξυνίζει, εκείνο σου βρωμάει, το άλλο δεν έχει ντράμς, με το άλλο, παραπέρα, σε παίρνει ο ύπνος... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα ...

ναί...αλλά είχε όραμα. άσχετα αν δεν του βγήκε πάντα.

ενώ το ρημαδι το Goat...σκέτη αρπαχτή.
sure-shot horseshit :icon15:

σιγά να μην είναι αρπαχτή το Goat... Τέτοιες τραγουδάρες που έχει μέσα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα ...

σιγά να μην είναι αρπαχτή το Goat... Τέτοιες τραγουδάρες που έχει μέσα .

δεν έχει καθόλου τόλμη. καμία αίσθηση περιπέτειας. Παίζουν πια 'στα σίγουρα'.
Για μένα εδώ είναι η αρχή της παρακμής τους και όχι στο Black & Blue.
'τραγουδάρες'; τα περισσότερα ούτε σαν studio warm-outs δεν περνάνε τις εξετάσεις. Παλιότερα δεν θα έβρισκαν θέση σε άλμπουμ των Stones ούτε με αίτηση.:lehrer: :icon15:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα ...

δεν έχει καθόλου τόλμη. καμία αίσθηση περιπέτειας.

σιγά την τόλμη. Ολοι έπαιζαν "ψυχεδέλεια" , σου λένε δεν παίζουμε κι εμείς να μην μείνουμε απ' έξω από τον χορό ; Αφου δεν σου κάνει ρε μάστορα . Σαν να παίζει gangsta rap ο Μίμης Πλέσσας

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα ...

σιγά την τόλμη. Ολοι έπαιζαν "ψυχεδέλεια" , σου λένε δεν παίζουμε κι εμείς να μην μείνουμε απ' έξω από τον χορό ; Αφου δεν σου κάνει ρε μάστορα . Σαν να παίζει gangsta rap ο Μίμης Πλέσσας

εγώ το βλέπω διαφορετικά: είναι το πιο λογικό βήμα μετά το Between The Buttons. Ο δίσκος έχει 2-3 εξαιρετικά κομμάτια: swingin' London at its finest. Ζούσε ακόμα ο ξανθός που ήταν Η ψυχή του γκρούπ.
Στο Banquet είναι ημιθανής. Και πιά, παίρνει τα γκέμια ο πειρατής.
βλέπε: πλήρης εξαμερικανισμός.

μετά μου λές πως δεν σ αρέσουν οι βλάχοι...-bye-

επιμένω πάντως πως, μετά το Sticky και το Exile, το Goat είναι ντροπή. :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα ...

επιμένω πάντως πως, μετά το Sticky και το Exile, το Goat είναι ντροπή. :grandpa:

Bρε Κωστα, δεν μπορεις να μας πεις τη γνωμη σου για το αλμπουμ σαν να μην ηξερες τιποτα για τους δημιουργους του? Ετσι δεν πρεπει να κρινουμε την τεχνη?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα

Bρε Κωστα, δεν μπορεις να μας πεις τη γνωμη σου για το αλμπουμ σαν να μην ηξερες τιποτα για τους δημιουργους του? Ετσι δεν πρεπει να κρινουμε την τεχνη?

...δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα :confused:
αυτό ίσως ισχύει για κάποιον πρωτοεμφανιζόμενο - σε καμία περίπτωση (δεν ισχύει) για κάποιον που έχει πίσω του μιά ιστορία 13 χρόνων και ισάριθμων άλμπουμ, όπως οι εν λόγω, το 1973 που βγήκε ο δίσκος.

τη γνώμη μου την είπα και μάλιστα περιφραστικά. Θα μπορούσα απλώς να παραθέσω αστεράκια. 3 στη συγκεκριμένη περίπτωση.

γενικά είμαι υπέρ της συζήτησης, ιδιαίτερα για πράγματα τόσο σημαντικά όσο οι δίσκοι. Τί είναι αυτό, από Πού έρχεται, Τι σηματοδοτεί, Τι θέση καταλαμβάνει στην μέχρι τώρα εργογραφία του καλλιτέχνη...τέτοια.
Οπότε μπορώ να φωνάζω 'ο βασιληάς είναι γυμνός!'.
θα μπορούσα να μην παίρνω θέση, να λέω see for yourself.
ή να κάνω leveling, να τα ισοπεδώνω όλα, απλώς παρουσιάζοντάς τα, τα διαμάντια μαζί με τις πατάτες.
ή να μην έχω άποψη και να τυρβάζω περι άλλων, όπως για παράδειγμα να μιλάω για demographics -τη θέση που κατέλαβε ο δίσκος στα charts- ή να παίζω το δίσκο και, σαν σχόλιο, να δίνω τη συνταγή της pina colada. :blink:
είναι ο εύκολος τρόπος και έχει μεγάλη πέραση: τον χρησιμοποιούν και κάποιοι ...αρχιερείς του ραδιοφώνου :blink: ;)

αλλά με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. :grandpa:
κι εγώ είχα κάποιους από τους καλύτερους: θρυλικές 'μούρες' και από τα πιο εντάξει παιδιά στην πιάτσα. :adore:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το

τον χρησιμοποιούν και κάποιοι ...αρχιερείς του ραδιοφώνου :blink: ;)

αλλά με όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. :grandpa:

Kακιες!:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα ...

καταλαβαίνω πάντως γιατί αρέσει τόσο πολύ ο δίσκος στον Ντοκ: ο Τσάρλι είναι σε καταπληκτική φόρμα.

και όχι μόνο. Ακούγονται και πολύ ωραία τα ντραμς του . Και επαναλαμβάνω ότι ο Wyman κεντάει συνεχώς -bye-

Πάντως η κατσικόσουπα είναι aquired taste . To έχω από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε και το έχω ακούσει πάνω από 200 φορές ( ο κανόνας του Μήτσου Χ 20 ) :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το

ή να μην έχω άποψη και να τυρβάζω περι άλλων, όπως για παράδειγμα να μιλάω για demographics -τη θέση που κατέλαβε ο δίσκος στα charts

Νο 1 στα τοπς USA και Μεγ. Βρεταννίας . Μήπως και αναρωτιόσασταν δηλαδή

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελθοντολογία

Νο 1 στα τοπς USA και Μεγ. Βρεταννίας .

είδες που με προκαλείς; κι ας σου τη χάρισα παραπάνω :icon15:

που θα μου πείς εμένα acquired taste... ο ορισμός σου περί ...acquired taste είναι άλμπουμ που πουλάνε εκατομμύρια; -bye-

Ωραια ξεκινησαμε Δευτεριατικα...:damnyou: χεχχεεεχεχε

Ας ριξω λιγο ακομα λαδι στη φωτια λοιπον. Μαθατε για τους Stooges????? Ο James Williamson "βαρεθηκε" να κανει τον γιαπι στη Silicon Valley και θα ακολουθησει το συγκροτημα στην επερχομενη περιοδεια του, κατα την οποια θα παιζουν μονο το Raw Power ή θα στηριχτει στο Raw Power ή κατι τετοιο τελος παντων. Απροκαλυπτο "money for nothing and chicks for free" και για τον 60αρη Ιggy μας???????????

(χεχεχεχεεχεεχε)

Re: Απάντηση: Παρελθοντολογίας το ανάγνωσμα ...

has-beens...η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.
γι αυτό οι Μπήτλς είναι οι κορυφαίοι από άποψη ήθους: διέλυσαν πριν σαπίσουν.
και δεν θα έκαναν ποτέ reunion, αν ζούσε ο ένας από τους μακαρίτες.

αν και, μεταξύ μας, γι αυτό το τελευταίο, δεν μπορώ να πώ ότι παίρνω όρκο: μπορεί να ήθελε αντικατάσταση το γιγάντιο ψυγείο :blink: όπου φυλάει τις γούνες της η Γιόκο :rolleyes:

αν και, μεταξύ μας, γι αυτό το τελευταίο, δεν μπορώ να πώ ότι παίρνω όρκο

Σωστος! Ποτε δε θα μαθουμε τι θα γινοταν αν δεν τον δολοφονουσαν.

Σωστος! Ποτε δε θα μαθουμε τι θα γινοταν αν δεν τον δολοφονουσαν.

Πολύ σωστό αυτό !

Σαφώς και η Γιόκο τον έστρψε προς το πεζοδρόμιο
(Plastic, Imagine, Double Fantasy). :grandpa:

Κάποια στιγμή όμως η κυρία έστριψε προς ποιό πεζά πράγματα.
Θα την ακολουθούσε άραγε ή θα την προσπερνούσε ? :antlers:

Τέσπα, ας μείνουμε στα ήδη υπάρχοντα :guitarist: