Παρίσι

Ναι είναι υπερβολική και επειδή υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο, σε αντίθεση με την προηγούμενη με το άγαλμα,την κάνει λίγο "ψεύτικη".
Θα ήθελα πάντως να την δω και ατόφια χωρίς επεξεργασία αν θέλεις.

Το χρώμα της επιδερμίδας είναι σαν χαλκός. Αλλά το βλέπω από κινητό και μπορεί να ξεγελάει. Εμένα μόνο η άλως γύρω από τα πόδια με χαλάει. Το concept μου αρέσει. Όταν πήγα Παρίσι πριν από 1.5 χρόνο έβγαλα χάλια φώτο γιατί είχα χάλια διάθεση. Γι αυτό "ζηλεύω" τις φώτο σου !!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τώρα που την ξανακοίταξα φαίνεται και στα χέρια μαύρο περίγραμμα από την επεξεργασία. Θέλεις πενάκι και μεγάλη οθόνη για τέτοια λεπτοδουλεια.

εκπληκτικες φωτογραφιες εχεις ταλεντο και μερακι χαιρομαι που ξαναβλεπω το αγαπημενο μου Παρισι απο μια ακομη ομορφη σκοπια
επειδη εχεις μια ροπη προς στην καλλιτεχνικη φωτογραφια θα σου ελεγα να αφησεις την φαντασια σου ελευθερη αφου θα εισαι εσυ χαρουμενος με το αποτελεσμα θα ειμαστε και εμεις
Καλη συνεχεια και παντα να μας ταξιδευεις μεσα απο τις φωτογραφιες σου

Nαι, πολυ καλη δουλεια εκανες.:SFGSFGSF:
Ετσι δεν υπαρχει λογος να ανεβασω δικες μου απο την πολη περαν 2-3 που ανεβασα .
Περιμενουμε και συνεχεια

Ευχαριστώ φίλε για το σχόλιο σου.
Θα είχε όμως ενδιαφέρον αν ανέβαζες και εσύ ή και άλλοι φωτογραφίες από το Παρίσι.