- 6 December 2009
- 3,957
Πανικός στο δωμάτιο με τον γνωστότερο ίσως πίνακα στον κόσμο

Keep calm and love Mona Lisa by iosif.michael, on Flickr

Keep calm and love Mona Lisa by iosif.michael, on Flickr

Τέλειες φώτο. Μου θύμισες το Παρίσι που είχα επισκεφθεί πριν τρία χρόνια. Ελπίζω να ακολουθήσει φώτο από την Αφροδίτη της Μήλου και την Νίκη της Σαμοθράκης

Καλησπέρα!
Έχω κι άλλο υλικό να ανεβάσω και θα συνεχίσω να το κάνω σταδιακά.
Ειλικρινά όμως θα με ενδιέφερε να έβλεπα και σχόλια στις φωτογραφίες που θα με βοηθούσαν να βελτιωθώ, για το κάδρο ... τις ρυθμίσεις ... την επεξεργασία ή ό,τι άλλο.
Εγω ημουν Ιούλιο. Θυμάσαι που ακριβώς ήταν η Νικη; Γιατί δε θυμάμαι να είχε διαδρομο και απο τις 3 μεριές.![]()
'Kριτικη' νομιζω οτι πολλοι λιγοι εχουν τις γνωσεις να κανουν, 'σχολιασμο' ομως μπορουμε ολοι..
Δικη συνισφορα στο νημα του φιλου με μια που εχω ξαναανεβασει (υπαρχουν και αλλες πολλες και ισως και καλυτερες αλλα ορεξη δεν εχω να τις 'πιασω'..:smash
![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αν θυμαμαι καλα η συντηρηση εγινε εκει οπου εκτιθονταν παντα (σκαλα Daru). Δεν την μετακινησαν λογο ογκου και ο χωρος ηταν αποκλεισμενος με πανινες πινακιδες του μουσειου.

Καλησπέρα!
Έχω κι άλλο υλικό να ανεβάσω και θα συνεχίσω να το κάνω σταδιακά.
Ειλικρινά όμως θα με ενδιέφερε να έβλεπα και σχόλια στις φωτογραφίες που θα με βοηθούσαν να βελτιωθώ, για το κάδρο ... τις ρυθμίσεις ... την επεξεργασία ή ό,τι άλλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.