Παρίσι

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ... Ευχαριστουμε που μας θυμίζεις αυτό το μέρος με τις υπέροχες φωτογραφίες... (Αν και έχει περάσει μολις ένας μήνα από τότε που ήμουν εκει μου λείπει ήδη...)

8 στις 10 φώτο που ανέβασε ο φίλος μας από το Παρίσι είναι εξαιρετικές.Οι υπόλοιπες είναι απλά πολύ καλές. Ζηλεύω που δεν τις τράβηξα εγώ όταν πήγα πέρυσι.

Ευχαριστώ πολύ φίλε Κώστα.
Σόου στο λόφο της Μονμάρτης. Στο βάθος η πόλη του Παρισιού

Montmartre Soccer Show
by iosif.michael, on Flickr

Επειδή θεωρούσα ότι η επεξεργασία αδικεί τη φωτογραφία ο φίλος μου έστειλε το raw και έβαλα τη δική μου μικρή πινελιά.
Την έχω κατεβάσει στα 6mp για τους γνωστούς λόγους και με μία μικρή συμπίεση.

Attachments

• ΓŽΒ ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒ―ΓΖ’ΓŽΒΉ2.jpg
    ΓŽΒ ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒ―ΓΖ’ΓŽΒΉ2.jpg
    145.9 KB · Views: 122
Αυτή πραγματικά με εκνεύρισε. ϊσιωνα τον πύργο, έγερνε το άγαλμα ... ίσιωνα το άγαλμα, έγερνε ο πύργος ... ήταν και το σιντριβάνι στη μέση :behead:

Παραμόρφωση του φακού είναι κι όχι στραβός ορίζοντας. Αναποφευκτη. .. Δοκίμασε λίγο ps
Πιο πολυ παραμορφωση προοπτικης θα την ελεγα μιας και εχει σχεση με την αποσταση απο το θεμα και το tilting της μηχανης σε σχεση με τον οριζοντα.

Το εργαλειο που σου χρειαζεται λεγεται perspective warp και βρισκεται στην καρτελα edit του photoshop. Δεν ειναι δυσκολο να το χρησιμοποιησεις, αν μου επιτρεπεις με μια γρηγορη και οχι τελεια διορθωση.

15177964141_01c8526fde_zpsadcffded.jpg

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα δωρεάν μαθήματα.
Πραγματικά έμαθα κάτι που το χρειαζόμουν πολύ!!! :grinning-smiley-043