Ξεκινησα σημερα το πρωι να παω σε μια δουλεια στην Παλληνη (στην AspisBank Λ.Μαραθωνος) πηρα και τα παιδια μαζι ,φτανοντας στην τραπεζα οπως γνωριζα και καταλαβαινετε δεν υπηρχρ θεση για παρκινγκ πλην των πεζοδρομιων ,περασα λοιπον την τραπεζα εκανα δεξια στην Shell και παρκαρα σε μια αποσταση περιπου 300μ μια χαρα και πολυ ευκολα,συγκεκριμενα στο στενο που "σκαει"στο Dia ,πιαστηκα χερι-χερι με τα παιδακια μου και ξεκινησα για την τραπεζα, αναγκαστηκα λογω παρκαρισμενων στο πεζοδρομιο να περπατω με τα παιδια στην Λ.Μαραθωνος ,3-4 που πετυχα να μπαινουν η να βγαινουν στα αυτοκινητα τους τους ρωτησα αρκετα επιθετικα αν ειναι ικανοποιημενοι που τα παιδια μου αναγκαζονται να περπατουν στην Λεωφορο ,ενας μονο απολογηθηκε οι λοιποι δεν μιλησαν καν ,μου πηρε 10 λεπτα να κανω 300μ ,και εφτασα στην τραπεζα μουσκεμα στον ιδρωτα απο τα νευρα μου
Σκεφτηκα λοιπον και θα τυπωσω αυτοκολητα ,για τετοιους γαιδαρους για παραδειγμα "ειμαι τοσο ηλιθιος που παρκαρω στο πεζοδρομιο και στα @@ οι πεζοι ( αν υπαρχει καποια καλη ιδεα ειμαι ανοιχτος) και να τα βαζω στα αμαξια που θαναι στο πεζοδρομιο ,πως σας φαινεται αυτο ;
Σκεφτηκα λοιπον και θα τυπωσω αυτοκολητα ,για τετοιους γαιδαρους για παραδειγμα "ειμαι τοσο ηλιθιος που παρκαρω στο πεζοδρομιο και στα @@ οι πεζοι ( αν υπαρχει καποια καλη ιδεα ειμαι ανοιχτος) και να τα βαζω στα αμαξια που θαναι στο πεζοδρομιο ,πως σας φαινεται αυτο ;