Παρκαρισμενα στο πεζοδρομιο η ο Γολγοθας ενος Πατερα....

Budda

Supreme Member
2 February 2009
3,734
Orc Village(Λουτσα)
Ξεκινησα σημερα το πρωι να παω σε μια δουλεια στην Παλληνη (στην AspisBank Λ.Μαραθωνος) πηρα και τα παιδια μαζι ,φτανοντας στην τραπεζα οπως γνωριζα και καταλαβαινετε δεν υπηρχρ θεση για παρκινγκ πλην των πεζοδρομιων ,περασα λοιπον την τραπεζα εκανα δεξια στην Shell και παρκαρα σε μια αποσταση περιπου 300μ μια χαρα και πολυ ευκολα,συγκεκριμενα στο στενο που "σκαει"στο Dia ,πιαστηκα χερι-χερι με τα παιδακια μου και ξεκινησα για την τραπεζα, αναγκαστηκα λογω παρκαρισμενων στο πεζοδρομιο να περπατω με τα παιδια στην Λ.Μαραθωνος ,3-4 που πετυχα να μπαινουν η να βγαινουν στα αυτοκινητα τους τους ρωτησα αρκετα επιθετικα αν ειναι ικανοποιημενοι που τα παιδια μου αναγκαζονται να περπατουν στην Λεωφορο ,ενας μονο απολογηθηκε οι λοιποι δεν μιλησαν καν ,μου πηρε 10 λεπτα να κανω 300μ ,και εφτασα στην τραπεζα μουσκεμα στον ιδρωτα απο τα νευρα μου

Σκεφτηκα λοιπον και θα τυπωσω αυτοκολητα ,για τετοιους γαιδαρους για παραδειγμα "ειμαι τοσο ηλιθιος που παρκαρω στο πεζοδρομιο και στα @@ οι πεζοι ( αν υπαρχει καποια καλη ιδεα ειμαι ανοιχτος) και να τα βαζω στα αμαξια που θαναι στο πεζοδρομιο ,πως σας φαινεται αυτο ;

σ' εχουν προλάβει , φίλε μου

paparazzi_gaidarosparkcenter.jpg

http://blogs.contra.gr/blogs/PaparazziBlog/191928

Ξεκινησα σημερα το πρωι να παω σε μια δουλεια στην Παλληνη (στην AspisBank Λ.Μαραθωνος) πηρα και τα παιδια μαζι ,φτανοντας στην τραπεζα οπως γνωριζα και καταλαβαινετε δεν υπηρχρ θεση για παρκινγκ πλην των πεζοδρομιων ,περασα λοιπον την τραπεζα εκανα δεξια στην Shell και παρκαρα σε μια αποσταση περιπου 300μ μια χαρα και πολυ ευκολα,συγκεκριμενα στο στενο που "σκαει"στο Dia ,πιαστηκα χερι-χερι με τα παιδακια μου και ξεκινησα για την τραπεζα, αναγκαστηκα λογω παρκαρισμενων στο πεζοδρομιο να περπατω με τα παιδια στην Λ.Μαραθωνος ,3-4 που πετυχα να μπαινουν η να βγαινουν στα αυτοκινητα τους τους ρωτησα αρκετα επιθετικα αν ειναι ικανοποιημενοι που τα παιδια μου αναγκαζονται να περπατουν στην Λεωφορο ,ενας μονο απολογηθηκε οι λοιποι δεν μιλησαν καν ,μου πηρε 10 λεπτα να κανω 300μ ,και εφτασα στην τραπεζα μουσκεμα στον ιδρωτα απο τα νευρα μου

Σκεφτηκα λοιπον και θα τυπωσω αυτοκολητα ,για τετοιους γαιδαρους για παραδειγμα "ειμαι τοσο ηλιθιος που παρκαρω στο πεζοδρομιο και στα @@ οι πεζοι ( αν υπαρχει καποια καλη ιδεα ειμαι ανοιχτος) και να τα βαζω στα αμαξια που θαναι στο πεζοδρομιο ,πως σας φαινεται αυτο ;

Είσαι τυχερός που δεν είχες καρότσι, αλλά τα κράταγες από τα χέρια... Με το καρότσι εγώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις έβριζα φωναχτά όταν δεν υπήρχε πεζοδρόμιο και δεν μπορούσα να περάσω... :singer:

θυμάμαι και εγώ τον εαυτό μου πριν 13 χρόνια...με το peg perego, τεραστίων διαστάσεων.
Σύντομα το αντικατέστησα με ένα πτυσσόμενο.

Τότε δεν υπήρχαν αυτοκόλλητα...

Δηλαδη για να καταλαβω . .
κανεις σας δεν εχει κλεισει διαβαση πεζων,ΑΜΕΑ,κρουνους της πυροσβεστικης κ.α πολλα παρκαροντας ετσι οπως λετε ?

ΠΟΤΕ ΤΟΥ ?

Απάντηση: Re: Παρκαρισμενα στο πεζοδρομιο η ο Γολγοθας ενος Πατερα....

κανεις σας δεν εχει κλεισει διαβαση πεζων,ΑΜΕΑ,κρουνους της πυροσβεστικης κ.α πολλα παρκαροντας ετσι οπως λετε ?

ΠΟΤΕ ΤΟΥ ?

Φυσικά όχι . Αλλοίμονο. Τι πιστεύεις ότι είμαστε ;

Για να πω την αλήθεια έχω πιάσει τον εαυτό μου να το κάνει. Ευτυχώς λίγες φορές.
Μια φορά μάλιστα έφαγα και τη κλησούλα μου και στάνιαρα........:bike:

Βασικά στην πόλη μου χρησιμοποιούν άλλη μέθοδο για το πολύ ενοχλητικό παρκάρισμα. Την πρώτη φορά σηκώνουν τους υαλοκαθαριστήρες και στην δεύτερη υποτροπή...τους σπάζουν και τους πετανε στα σκουπίδια. Φυσικά υπάρχουν και αμετανόητοι που δεν χολασκάνε για ένα υαλοκαθαριστήρα αλλά το κομμένο λάστιχο τους τσούζει αρκετά....

Έμενα σε περιοχή στην Θεσσαλονίκη στην οποία για να παρκάρω το βράδυ σπίτι μου μπορεί να έψαχνα και 45 λεπτά. Ακόμα και τότε αυτές τις θέσεις τις άφηνα στην ησυχία τους...
Ειδικά τις θέσεις για ΑΜΕΑ (όπως και την διαγράμμιση για τους τυφλούς στα πεζοδρόμια) θα σιχαινόμουν τον εαυτό μου αν τις έκλεινα. Και δεν υπερβάλω καθόλου.

ΠΟΤΕ ΤΟΥ ?

Από το 1987 μέχρι σήμερα ποτέ. Τότε είχα κλείσει μια έξοδο πάρκινγκ σε μονοκατοικία στα Γιάννενα. Πήρα την κλήση μου κι ησύχασα.

Έκτοτε δεν το ξανάκανα. Και δεν στριμώχνω καν αυτοκίνητο πάνω σε πεζοδρόμιο, ώστε να εμποδίζω τη διέλευση καροτσακίων. Μια δεκαετία (1993-2003) κυκλοφορούσα με καρότσια και ξέρω την υπόθεση.

ΠΟΤΕ ΤΟΥ ?

Φυσικα κσι το εχουμε κανει.

Αυτο δε σημαινει οτι καμαρωνουμε γί' αυτο, ουτε οτι ειναι σωστο και δεν πρεπει να σταματησει.

Εγω το εκανα συχνα τα μεσημερια που πηγαινω μετα τη δουλεια στους γονεις μου για φαγητο. Εκει επειδη μπορει να μην βρω με την πρωτη να παρκαρω, συχνα το εβαζα στο πεζοδρομιο (αν δεν ειχε προλαβει αλλος). Διπλα ομως ειναι ΚΑΠΗ και αισθανθηκα ασχημα που ειδα δυο ηλικιωμενους να κατεβαινουν στο δρομο για να περασουν.

Βεβαια μιλαμε για δρομο χωρις κινηση και για 20 λεπτα υποθεση, αλλα δεν θα το ξανακανω.

Οταν θελω δουλειες στο κεντρο (της Κορινθου) πηγαινω με τα ποδια, περπαταω 2-3 χιλιομετρα συνολικα. Βεβαια ουτε πεζοδρομιο διαθεσιμο δεν υπαρχει για παρκαρισμα...ακομα κι αν ηθελα.

ΠΟΤΕ ΤΟΥ ?

Ποτε μου.

Και εγω δεν το εχω κανει ποτε (αν δεν με απατα η μνημη μου ουτε καν εχω διπλοπαρκαρει), οταν παιρνω το αυτοκινητο για να κατεβω για παραδειγμα στο κεντρο (Αθηνα) ειναι δικο μου και μονο προβλημα, και δεν εχω το δικαιωμα να το κανω προβλημα των αλλων. αν δεν εχω να παρκαρω... c'est la vie (ετσι δεν γραφεται; )
Οσο για τα αυτοκολητα... εχω και εγω κολλησει αρκετα...
Street panthers Rulez!

Εχοντας ζησει τα μισα μου + χρονια στο κεντρο ,αντιλαμβανομαι πως σε πυκνοκατοικημενες περιοχες ισως τις περισσοτερες φορες δεν υπαρχει αλλη επιλογη αν θες καποια στιγμη να πας σπιτι σου (το πατρικο στην πλατεια Γκυζη -προσωπικο ρεκορ 35λεπτα ψαξιμο και τελικα παρκαρα παρανομα λιγο πριν τα Δικαστηρια στηνΕυελπιδων ) και σιγουρα δεν ευθυνονται οι πολιτες για αυτο ,ομως στη συγκεκριμενη περιοχη το κεντρο και η αγορα ειναι τα παντα ολα σε μια ακτινα 300μετρων και προσωπικα παρκαρα ευκολα σε ενα παραδρομο και ειχε και αρκετες θεσεις να παρκαρει καποιος
Το χειροτερο ειναι (και παει και περα απο το Θεμα μας)η νοοτροπια , το "Ελα μωρε τωρα στην Ελλαδα εισαι " , το "αφου ολοι το κανουν " το "και εσυ τι εισαι τροχονομος ;κανε μας την χαρη" που ειλικρινα με εξοργιζει ,επιμενοντας δε στο να αλλαξει αυτο κινδυνευει κανεις να γινει "γραφικος"

Φιλε Budda καποια στιγμη ομως αυτο πρεπει να αλλαξει.

Και καλα εσυ ησουν με τα παιδια, που στην τελικη μπορουσαν να περπατησουν.

Ακου ομως τωρα και ενα αλλο περιστατικο. Ο αδερφος μια φιλης ειχε ενα αυτοκινητιστικο (χωρις να φταιει) και εμεινε αναπηρος. Μενουμε στο Γαλατσι (δεν το λες και Νεα Υορκη). Αποφασισε λοιπον μια μερα η φιλη μου να τον βγαλει μια βολτα, να παρει και το παιδι λιγο καθαρο αερα. Σε πληροφορω οτι δεν μπορεσαν να βγουν απο το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ της πολυκατοικιας! (γ@μ@ τη νοοτροπια μας)
Ηταν τα παντα κλειστα απο αυτοκινητα και οπου δεν ειχε αυτοκινητα ηταν ενα μηχανακι πανω στο πεζοδρομια που εκλεινε την προσβαση...
Το παιδι και η φιλη μου εβαλαν τα κλαματα. (δεν ειναι μικρο πραγμα να εισαι σε ενα γ@....@ καροτσακι ξαφνικα)...

Δεν παει αλλο! Κατι πρεπει να αλλαξει... γ.... την τυχη μου μεσα!

Υ.Γ. Συγνωμη για τα πολλα γ.... αλλα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...)