παρολο το διαβασμα συμπερασμα δεν βγαινει για τη νεα αγορα

Όταν μια τηλεόραση είναι καλή και ισορροπημένη δεν χωρούν ούτε διθυραμβικές κριτικές ουτε κραυγές απογοήτευσης. Όταν μια τηλεόραση έχει κραυγαλέα προτερήματα και κραυγαλέα μειονεκτήματα τότε είναι λογικό να υπάρχουν κραυγες απογοήτευσης και διθύραμβοι. Όταν μια τηλεόραση είναι καλή σε hd αλλά κακή σε sd ονομάζεται gt30.

Ο Kosh πάντως μιλάει δυο σελίδες πιο πίσω για ποιότητα σχεδόν CRT.

Βέβαια αυτό θα το ήξερες από την GT30 αν όντως την είχες.

Μα είναι καλή και στα δύο, η σύγκριση όμως πρέπει να γίνεται με άλλες τηλεοράσεις που προβάλλουν ίδιας ποιότητας υλικό και όχι μεταξύ SD και HD. Είναι λογικό άλλωστε, όταν η ανάλυση μιας ταινίας είναι μικρότερη από το 1/4 της native ανάλυσης του panel, πως στο "ξεχείλωμά" της δε θα δείχνει τόσο καλά. Επιπλέον, αν συγκρίνεις την εικόνα μιας CRT με υλικό σε SD ανάλυση σε σχέση με μια plasma ή lcd με το ίδιο υλικό, είναι σίγουρο πως θα σου αρέσει πολύ περισσότερο αυτό που θα δεις στην CRT, αφού η ανάλυση του video είναι ίση ή μεγαλύτερη από την ανάλυση της τηλεόρασης (συνήθως 640x480). ;)

Ετσι πιστευα κι εγω. Η μαλλον ετσι καταλαβαινα απο τις τηλεορασεις που εβλεπα συνηθως σε δημοσιους χωρους προβαλλοντας τηλεοπτικο σημα. Παντα με ενοχλουσε το Upscaling.Ηταν αντιληπτο.

Ακριβως.

Εχοντας μια κορυφαια CRT για χρονια και μη θελοντας να την αποχωριστω για την εξαιρετικη της αποδοση σε τηλεοπτικο σημα και σε sd υλικο θυσιαζα την θεαση HD. Ενταξει ειχα τον προβολεα για αυτα.

Ομως η εικονα που αποκομισα σε αυτα ακριβως τα υλικα (τηλεοπτικο σημα και υλικο sd) ηταν αποστομωτικη. Κανενα "κλωτσημα", κανενα προβλημα απο το upscaling, δεν μου ελειψε πουθενα η CRT .Απιστευτο και ομως το βιωσα. Εγω ενας εκ των φανατικοτερων των crt οθονων.

Ειδικα οταν το σημα ειναι καλης ποιοτητας (ΣΚΑΙ,Νετ κλπ) τολμω να πω οτι ειναι και καλυτερο απο την crt.

Ομως η εικονα που αποκομισα σε αυτα ακριβως τα υλικα (τηλεοπτικο σημα και υλικο sd) ηταν αποστομωτικη. Κανενα "κλωτσημα", κανενα προβλημα απο το upscaling, δεν μου ελειψε πουθενα η CRT .Απιστευτο και ομως το βιωσα. Εγω ενας εκ των φανατικοτερων των crt οθονων.

Ειδικα οταν το σημα ειναι καλης ποιοτητας (ΣΚΑΙ,Νετ κλπ) τολμω να πω οτι ειναι και καλυτερο απο την crt.

Αυτό ακριβώς ισχύει και σε παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας (PZ και άνω).

Κανένα θέμα με sd... και η δικιά μου crt ήταν από τις κορυφαίες και ακριβοπληρωμένη στην εποχή της αλλά ούτε καν τη θυμάμαι πλέον.. και έχουν περάσει και 4 χρόνια...

Nα πούμε και κάποια βασικά για όποιον δεν ξέρει γιατί το HD (High Definition) υλικό δείχνει.. καλύτερα σε μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας από το SD (Standard Definition) υλικό.

Ένα DVDrip, αν κοιτάξουμε την ανάλυση του, είναι συνήθως ανάλυσης 640x360 (και άλλα παρεμφερή κοντινά νούμερα, μικρότερα και μεγαλύτερα).

Συγκρίνοντας το 640x360 με την σύνηθη ανάλυση των τηλεοράσεων σήμερα (1920x1080) βλέπουμε ότι είναι 3 φορές μικρότερο κάθετα και 3 φορές οριζόντια, δηλαδή η πηγαία εικόνα καταλαμβάνει το 1/9 της συνολικής επιφάνειας της οθόνης. Ένα μικρό τετράγωνο στο κέντρο της οθόνης. Με την μέθοδο του upscale και του επεξεργαστή εικόνας, αυτή "ξεχειλώνεται" και επεξεργάζεται ώστε να καταλάβει ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης.

Ένα HD υλικό δεν μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία όταν είναι full HD (1080p, 1920x1080), ή μπαίνει σε μια μικρή αντίστοιχη διαδικασία όταν είναι ανάλυσης 720p (1280x720).

Δοκίμασε στην οθόνη του υπολογιστή σου να συγκρίνεις δύο φωτογραφίες, μια που πιάνει το 1/9 της επιφάνειας της οθόνης, μεγαλώνοντας την με διαδοχικά zooms ώστε να καταλάβει όλη την επιφάνειας της, και μια που το φυσικό της μέγεθος καταλαμβάνει ήδη όλη την επιφάνεια της οθόνης. Ποια δείχνει καλύτερα;

Όλα αυτά ισχύουν για ΚΑΘΕ τηλεόραση και όχι μόνο για την GT30.

Δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι, αλλά όταν δεν ξέρεις ρωτάς. Όταν βλέπει κάποιος σχόλια του τύπου "Όταν μια τηλεόραση είναι καλή σε hd αλλά κακή σε sd ονομάζεται gt30.", καταλαβαίνει αμέσως ότι έχει να κάνει με αδαή. Είπαμε δεν είναι κακό να είσαι αδαής, όλοι ήμασταν κάποτε, αλλά τουλάχιστον αποφεύγαμε τις μεγάλες δηλώσεις τότε.

Και ερωτώ τον χρήστη που το δήλωσε αυτό. Αν όντως είχε την GT30... Έχει δει άλλη τηλεόραση αντίστοιχης τιμής με την GT30; Είχε καλύτερη απεικόνιση σε SD σήματα; Και αν ναι (που δεν το πιστεύω).. πόσο καλύτερη ήταν ώστε να βγαίνει να κράζει την GT30 για την απεικόνιση της σε SD υλικό... Ρητορικά ερωτήματα, να πω την αλήθεια δεν περιμένω σοβαρή απάντηση..

Όταν στερεύουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι ύβρεις.

Nα πούμε και κάποια βασικά για όποιον δεν ξέρει γιατί το HD (High Definition) υλικό δείχνει.. καλύτερα σε μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας από το SD (Standard Definition) υλικό.

Ένα DVDrip, αν κοιτάξουμε την ανάλυση του, είναι συνήθως ανάλυσης 640x360 (και άλλα παρεμφερή κοντινά νούμερα, μικρότερα και μεγαλύτερα).

Συγκρίνοντας το 640x360 με την σύνηθη ανάλυση των τηλεοράσεων σήμερα (1920x1080) βλέπουμε ότι είναι 3 φορές μικρότερο κάθετα και 3 φορές οριζόντια, δηλαδή η πηγαία εικόνα καταλαμβάνει το 1/9 της συνολικής επιφάνειας της οθόνης. Ένα μικρό τετράγωνο στο κέντρο της οθόνης. Με την μέθοδο του upscale και του επεξεργαστή εικόνας, αυτή "ξεχειλώνεται" και επεξεργάζεται ώστε να καταλάβει ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης.

Ένα HD υλικό δεν μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία όταν είναι full HD (1080p, 1920x1080), ή μπαίνει σε μια μικρή αντίστοιχη διαδικασία όταν είναι ανάλυσης 720p (1280x720).

Δοκίμασε στην οθόνη του υπολογιστή σου να συγκρίνεις δύο φωτογραφίες, μια που πιάνει το 1/9 της επιφάνειας της οθόνης, μεγαλώνοντας την με διαδοχικά zooms ώστε να καταλάβει όλη την επιφάνειας της, και μια που το φυσικό της μέγεθος καταλαμβάνει ήδη όλη την επιφάνεια της οθόνης. Ποια δείχνει καλύτερα;

Όλα αυτά ισχύουν για ΚΑΘΕ τηλεόραση και όχι μόνο για την GT30.

Δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι, αλλά όταν δεν ξέρεις ρωτάς. Όταν βλέπει κάποιος σχόλια του τύπου "Όταν μια τηλεόραση είναι καλή σε hd αλλά κακή σε sd ονομάζεται gt30.", καταλαβαίνει αμέσως ότι έχει να κάνει με αδαή. Είπαμε δεν είναι κακό να είσαι αδαής, όλοι ήμασταν κάποτε, αλλά τουλάχιστον αποφεύγαμε τις μεγάλες δηλώσεις τότε.

Και ερωτώ τον χρήστη που το δήλωσε αυτό. Αν όντως είχε την GT30... Έχει δει άλλη τηλεόραση αντίστοιχης τιμής με την GT30; Είχε καλύτερη απεικόνιση σε SD σήματα; Και αν ναι (που δεν το πιστεύω).. πόσο καλύτερη ήταν ώστε να βγαίνει να κράζει την GT30 για την απεικόνιση της σε SD υλικό... Ρητορικά ερωτήματα, να πω την αλήθεια δεν περιμένω σοβαρή απάντηση..
Ο "αδαής" και "ψεύτης" τέως κάτοχος της gt30 απαντά, σε sd πολύ καλύτερες απο την ανεκδιήγητη σ' αυτόν τον τομέα gt είναι η sony hx720, hx820, sharp le830e, samsung d6900, lg pz950. Οι panasonic και ειδικότερα η gt30 σε επεξεργασία σήματος και απόδοση sd είναι πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό.

Απάντηση: Re: παρολο το διαβασμα συμπερασμα δεν βγαινει για τη νεα αγορα

Όταν μια τηλεόραση είναι καλή και ισορροπημένη δεν χωρούν ούτε διθυραμβικές κριτικές ουτε κραυγές απογοήτευσης. Όταν μια τηλεόραση έχει κραυγαλέα προτερήματα και κραυγαλέα μειονεκτήματα τότε είναι λογικό να υπάρχουν κραυγες απογοήτευσης και διθύραμβοι. Όταν μια τηλεόραση είναι καλή σε hd αλλά κακή σε sd ονομάζεται gt30.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.Από εμένα καλή συνέχεια στις όποιες αναζητήσεις σου.

Ο "αδαής" και "ψεύτης" τέως κάτοχος της gt30 απαντά, σε sd πολύ καλύτερες απο την ανεκδιήγητη σ' αυτόν τον τομέα gt είναι η sony hx720, hx820, sharp le830e, samsung d6900, lg pz950. Οι panasonic και ειδικότερα η gt30 σε επεξεργασία σήματος και απόδοση sd είναι πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό.

Το "που δεν το πιστεύω" πήγαινε στο ότι έχουν καλύτερη απόδοση. Στην λίστα σου ξέχασες και την Toshiba ZL1 που κι αυτή θεωρείται καλή, άσχετα που δεν την έχει δει σχεδόν κανείς στην Ελλάδα.
Επειδή τυγχάνει να έχω Samsung LCD (που η Samsung θεωρείται από τις καλύτερες στην επεξεργασία σήματος), και ο κολλητός μου και γείτονας GT30, τα "ανεκδιήγητη" και "πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό", προσωπικά τα ακούω βερεσέ.

Ύβρη είναι να ισχυρίζεσαι ότι δήθεν αγόρασες μια τηλεόραση , να μπαίνεις σε ένα φόρουμ με 2-3 username κτλ κτλ.
Θεωρώ ότι όλοι έχουν αντιληφθεί ότι αυτά που λέω προέρχονται από την προσωπική μου εμπειρία και παρατήρηση και ότι ασφαλώς είμαι ειλικρινής και όσο το δυνατόν αντικειμενικός. Αντίθετα εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ενοχλήσε τόσο από την κατάθεση της άποψής μου. Επί τη ευκαιρία δεν μου λες και εμένα με ποιά άλλα username μπαίνω στο φόρουμ για να το μαθω και εγώ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: παρολο το διαβασμα συμπερασμα δεν βγαινει για τη νεα

Η προρύθμιση THX σε οποιαδήποτε συσκευή δεν είναι μια στάμπα που την μοιράζουν για πλάκα,προυποθέτει κάποια πράγματα που μόνο αυθαίρετα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
Οσο για την συγκεκριμένη τηλεόραση που αναφέρεσαι, GT30 ,αλλά και γενικότερα οι Panasonic που έχουν πιστοποίηση THX, προυποθέτουν χρωματική συμπεριφορά όσο πιο κοντά στα πρότυπα του REC 709 αλλά και τιμές φωτεινώτητας του πάνελ,που αφορούν θέαση σε σκοτεινό ή ημισκοτεινό χώρο, από 80 έως 100nits περίπου.
Τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά η GT 30 καταφέρνει να τα πετύχει προφανώς,εξού και η πιστοποίηση.
Υπαρχουν σιγουρα αντικειμενικα κριτηρια για να παρει μια συσκευη,η για να ειμαι πιο ακριβης ολοκληρες σειρες τηλεορασεων τη σταμπα ΤΗΧ,αλλα το πραγματικο ζητημα ειναι αν ο κατασκευαστης εχει τη διαθεση να πληρωσει για να παρει τη σταμπα αν θεωρει οτι ο χαρακτηρισμος ΤΗΧ θα κανει τη διαφορα στην εμπορικη πορεια του προιοντος ,αν θα προσθεσει κυρος κτλ.Δεν σημαινει κατι φοβερο κατι με...μεταφυσικο χαρακτηρα!!
Οι πλασμα της LG εχουν πιστοποιηση THX τα πλασματα της samsung οχι.
Πιστευει κανεις οτι οι πλασμα της Lg ειναι καλυτερες απο τις samsung?

Το "που δεν το πιστεύω" πήγαινε στο ότι έχουν καλύτερη απόδοση. Στην λίστα σου ξέχασες και την Toshiba ZL1 που κι αυτή θεωρείται καλή, άσχετα που δεν την έχει δει σχεδόν κανείς στην Ελλάδα.
Επειδή τυγχάνει να έχω Samsung LCD (που η Samsung θεωρείται από τις καλύτερες στην επεξεργασία σήματος), και ο κολλητός μου και γείτονας GT30, τα "ανεκδιήγητη" και "πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό", προσωπικά τα ακούω βερεσέ.

redemption μιας και μπορεις να συγκρινεις την GT30 με την samsung σου (ποιο μοντελο?) για πες τι βασικες διαφορες διακρινεις ?

Πάντος πιστεύω από προσωπική εμπειρία ότι το THX είναι ένα καλό κόλπο marketing για μεγαλύτερες πωλήσεις.

redemption μιας και μπορεις να συγκρινεις την GT30 με την samsung σου (ποιο μοντελο?) για πες τι βασικες διαφορες διακρινεις ?

Την 46C750 έχω και γενικά είμαι ευχαριστημένος.
Κατ' αρχήν με την GT30 του φίλου μου δεν έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με ρυθμίσεις, όπως ασχολήθηκα με την δική μου για να την φέρω στα προσωπικά μου γούστα, μια προρύθμιση και αυτό μόνο.
Η GT30 έχει αυτά που μου λείπουν όταν κάθομαι να δω μια ταινία. Χρωματική πιστότητα, φυσικότητα, που όσο και να ασχοληθώ με την δική μου δεν μπορώ να την φέρω σε ρεαλιστικά επίπεδα, και μαύρο.. ΜΑΥΡΟ. Η δική μου γκριζάρει στο μαύρο. Και στους τρεις παράγοντες δεν είχα καταλάβει ότι η δική μου ήταν αρκετά πίσω, μέχρι να κάνω την σύγκριση.
Όταν είναι ανοιχτά τα φώτα η 46C750 αποδίδει κάπως πιο άνετα, αλλά με την GT30 δεν μπορώ να πω ότι της λείπει κάτι και σε αυτόν τον τομέα, τα καταφέρνει περίφημα.
Σε SD σήμα, τα καταφέρνουν και οι 2 πολύ καλά. Η 46C750 έχει τον τελευταίο επεξεργαστή εικόνας της Samsung (HyperReal Engine), και τα καταφέρνει μια χαρά σε θέματα οξύτητας και ευκρίνειας. Παρ' όλα αυτά, ΑΝ έπρεπε να επιλέξω κάποια και σε αυτόν τον τομέα ως καλύτερη, συνυπολογίζοντας τους παράγοντες κίνηση, ευκρίνεια, χρωματική πιστότητα, μαύρο, και φυσικότητα εικόνας, πάλι θα πρόκρινα την GT30.

'Ισως αν δεν ήμουν movie-maniac και θεατής αθλητικών γεγονότων, η σύγκριση μου δεν θα έβγαζε τόσο καθαρό νικητή συνολικά. Είναι και θέμα προτεραιοτήτων και φυσικά προσωπικού γούστου. Πάντως αν μπορούσα να την ανταλλάξω με τον φίλο μου θα το έκανα άνετα, ενώ αν είχαμε τις αντίθετες τηλεοράσεις, ούτε που θα σκεφτόμουν μια ανταλλαγή.

να υποθέσω από τα λεγόμενα σου οτι σε κίνηση (αθλητικά) υπερτερεί η παννυ????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: παρολο το διαβασμα συμπερασμα δεν βγαινει γ

Υπαρχουν σιγουρα αντικειμενικα κριτηρια για να παρει μια συσκευη,η για να ειμαι πιο ακριβης ολοκληρες σειρες τηλεορασεων τη σταμπα ΤΗΧ...

Αρα Γιάννη στο πρώτο κομμάτι που αναφέρω στο μήνυμα μου, περί αντικειμενικών κριτηρίων, συμφωνείς.

....αλλα το πραγματικο ζητημα ειναι αν ο κατασκευαστης εχει τη διαθεση να πληρωσει για να παρει τη σταμπα αν θεωρει οτι ο χαρακτηρισμος ΤΗΧ θα κανει τη διαφορα στην εμπορικη πορεια του προιοντος ,αν θα προσθεσει κυρος κτλ....

Θεωρώ δεδομένο, ότι οποιαδήποτε εταιρεία χρησιμοποιεί την πιστοποίηση THX, προτιμά να προκαταβάλει το ανάλογο νόμιμο κόστος γι´αυτήν ,παρά να το χρησιμοποιήσει χωρίς έγκριση και μετά να πληρώσει πολλαπλάσια χρήματα μέσο δικαστικών αποφάσεων για παράνομη χρήση κ.λ.π.

Ποτέ δεν υποστήριξα ότι αποτελεί πανάκεια ή κάτι το φοβερό η συγκεκριμένη προ ρύθμιση, αναφέρω μάλιστα στο μήνυμα μου χαρακτηριστικά “Το εάν όμως αρέσει σε κάποιον ή όχι αυτών των χαρακτηριστικών η εικόνα, είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό και εξαρτάται επίσης και από τις συνθήκες θέασης που έχει στον χώρο του.”

Οι πιστοποιήσεις, είτε μας αρέσουν είτε όχι, σίγουρα έχουν το κοινό τους οπότε……
:nounder:

Δεν σημαινει κατι φοβερο κατι με...μεταφυσικο χαρακτηρα!!

Μεταφυσικό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε ή αν θέλεις να το ταυτοποιήσουμε ,όπως αναφέρω στο αρχικό μου μήνυμα , η THX πιστοποίηση είναι απολύτως συγκεκριμένη σε αυτά που ζητάει σαν προϋποθέσεις από τις εκάστοτε εταιρείες, αλλιώς δεν θα είχε και λόγω ύπαρξης .

Οι πλασμα της LG εχουν πιστοποιηση THX τα πλασματα της samsung οχι.
Πιστευει κανεις οτι οι πλασμα της Lg ειναι καλυτερες απο τις samsung?

LG VS Samsung…… δυστυχώς Γιάννη δεν είχα ποτέ την δυνατότητα άμεσης αντιπαραβολής,μεταξύ δύο συγκεκριμένων μοντέλων, αλλά και εικόνα από μετρήσεις για να εκφράσω άποψη.

Υπάρχει κάποιος ή κάποιο λινκ στο διαδίκτυο που να αναφέρει ότι έχει εμπειρία από μια τέτοια κόντρα και έχει αναδείξει τον νικητή; Δεν αναφέρομαι στην overall ποιότητα εικόνας που θα μας δώσει κάποιο mode μετά από calibration αλλά σε μετρήσεις χρωματικής συμπεριφοράς με την ίδια στάθμη φωτεινότητας στην THX προ ρύθμιση της LG και και π.χ. Cinema mode στην Samsung .

........:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: παρολο το διαβασμα συμπερασμα δεν βγαιν

LG VS Samsung…… δυστυχώς Γιάννη δεν είχα ποτέ την δυνατότητα άμεσης αντιπαραβολής,μεταξύ δύο συγκεκριμένων μοντέλων, αλλά και εικόνα από μετρήσεις για να εκφράσω άποψη.

Υπάρχει κάποιος ή κάποιο λινκ στο διαδίκτυο που να αναφέρει ότι έχει εμπειρία από μια τέτοια κόντρα και έχει αναδείξει τον νικητή; Δεν αναφέρομαι στην overall ποιότητα εικόνας που θα μας δώσει κάποιο mode μετά από calibration αλλά σε μετρήσεις χρωματικής συμπεριφοράς με την ίδια στάθμη φωτεινότητας στην THX προ ρύθμιση της LG και και π.χ. Cinema mode στην Samsung .

Σε overall ποιότητα εικόνας πάντως, απ'ευθείας αντιπαράθεσης της 47LD750 της αδελφής μου και της δικής μου Samsung (46C750), τηλεοράσεις με παρόμοια χαρακτηριστικά (στα χαρτιά), η LG ήταν πολύ πίσω. Τώρα κατά πόσο βελτιώνονται τα πράγματα σε μια LG με πιστοποίηση ΤΗΧ δεν το γνωρίζω, ας διαφωτίσει κάποιος που το γνωρίζει...

@kblachos ωραίο link ;-)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: παρολο το διαβασμα συμπερασμα δεν βγαιν

Σε overall ποιότητα εικόνας πάντως, απ'ευθείας αντιπαράθεσης της 47LD750 της αδελφής μου και της δικής μου Samsung (46C750), τηλεοράσεις με παρόμοια χαρακτηριστικά (στα χαρτιά), η LG ήταν πολύ πίσω. Τώρα κατά πόσο βελτιώνονται τα πράγματα σε μια LG με πιστοποίηση ΤΗΧ δεν το γνωρίζω, ας διαφωτίσει κάποιος που το γνωρίζει...
Η πιστοποιηση THX αφορα μονο τις plasma απλα ο καθε κατασκευαστης τους επιλεγει αν αξιζει να επομιστει το κοστος για να παρει τη πιστοποιηση (αλλα και το καποιο ισως κοστος υποθετω για να φερει την τηλεοραση να παιζει ''κινηματογραφικα''απο το κουτι της)η οχι, για την panasonic που μεχρι προσφατα στηριζοταν στις plasma σχεδον αποκλειστικα, σιγουρα αξιζε το κοστος για να διαφημιζει ''την πιστη κινηματογραφικη ατμοσφαιρα στο σπιτι''.
Προσωπικα θεωρω οτι με πολυ μικρο κοπο και χωρις κοστος μπορει καποιος να φερει και μια τηλεοραση με κακες on box ρυθμισεις (οπως οι sam plasma) σε κινηματογραφικο επιπεδο χωρις φυσικα να πληρωσει 150 ευρω για να καλεσει... calibrator.
Για την LG ,γενικα θεωρω οτι το προβλημα της δεν ειναι η ποιοτητα εικονας τοσο, οσο οτι στα ματια μου τα budjet προιοντα της εχουν κακη ποιοτητα στο hardware γενικα.
Και αυτο αφορα ολη τη γκαμα προιοντων της, ας ρωτησει καποιος ενα εμπειρο ψυκτικο για τα aircontition της η ακομα για τα πολυδιαφημισμενα της ψυγεια, η ακομα και εναν μεσο χρηστη για τα κινητα της.
Eχει βεβαια αριστη εξυπηρετηση πελατων, αριστο.....service μετα την ...αγορα!!