ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Α.... αισθάνομαι πολύ περήφανος που εντάχθηκα την κατάλληλη στιγμή στην οικογένεια του AvClub.gr :grinning-smiley-043. Θα κάνω εγγραφή σε DVD και θα πετάξω και ένα καλλιτεχνικό μενού μέσα. Θα φροντίσω να τα τακτοποιήσω για λογαριασμό των απόντων. Πείτε μου μόνο την διάρκεια της εκπομπής για ρυθμίσω αντίστοιχα την ποιότητα του βίντεο στο μέγιστο, καθότι AvClub.gr = Υψηλές απαιτήσεις.

@gooddboy

ονομα και πραγμα!!!!!! μπραβο αγορι μου !!!!! αντε διοτι εμεις θα το χασουμε το οποτε οσοι πιστοι βοηθηστε!!!!

για την διαρκεια της,δεν γνωριζω μαλλον 30 λεπτα ειναι αλλα για τσεκαρε

ευχαριστουμε εκ των προτερων

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

@gooddboy

ονομα και πραγμα!!!!!! μπραβο αγορι μου !!!!! αντε διοτι εμεις θα το χασουμε το οποτε οσοι πιστοι βοηθηστε!!!!

για την διαρκεια της,δεν γνωριζω μαλλον 30 λεπτα ειναι αλλα για τσεκαρε

ευχαριστουμε εκ των προτερων

Εννοείς πώς ο Τζίμης θα μιλάει 30 λεπτά στην εκπομπή???:ADFADF1::ADFADF1:
Κόψε κάτι Σύντροφε.
Δέν πήρε ολόκληρο τον Πάπυρο-Λαρούς μαζί του...Μονον τρείς τόμους....:music-smiley-005::ernaehrung004:

ο Μητσος ως γνωστον δεν μιλαει κραταει το μουσακι του με τροπο και ριχνει κοφτες πλαγιοκαθοδικες ματιες , ειναι ολα τα λεφτα!!!!!

Δυστυχώς σήμερα, δεν θα μπορώ να βρίσκομαι σπίτι, ας βοηθήσει κάποιος ώστε να ανέβει κάπου η παρουσίαση.

Για να δούμε μήπως προλάβω να το γράψω.. Το είχα ξεχάσει και δεν έχω προγραμματίσει το PVR. Θα το προσπαθήσω.

Κάνε κάτι ρε Δημήτρη, πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα μπορούσα, αλλά πρόεκυψε θέμα που εν παίρνει αναβολή και η ιδέα που προτείνει ο Ναθ φαίνεται να είναι καλή.

Last edited:
Παίδες όπως σας έχω πει θα το γράψω σίγουρα σε ντιβιντι, αλλά για να μην γίνει καμιά στραβή με τα μηχανήματα, ας το κάνει και κάποιος ακόμα σαν backup. Θα το γράψω μέσω του Teckview, οπότε όσοι καταλαβαίνουν, η στραβή μπορεί να συμβεί ανα πάσα στιγμή.

Δεν το χανω με τιποτα!!Το ειχα βαλει και σαν υπενθυμιση στο κινητο εδω και 1 μηνα χεχε!!:Banane0::Banane0::music-smiley-005::music-smiley-005: Δυστηχως δεν εχω καποιο τροπο να το γραψω!!

Συγγνώμη ρε παιδιά η ΕΤ1 δεν μπορεί να μας το δώσει σε ένα DVD ?
Πολλά ζητάω ε ???

Συγγνώμη ρε παιδιά η ΕΤ1 δεν μπορεί να μας το δώσει σε ένα DVD ?
Πολλά ζητάω ε ???

Να μας το δώσουν και μάλιστα γραμμένο σε dvd;....μάλλον θα αστειεύεσαι!!!

καλά. Να σας το δώσουνε ρε, και να σας το δώσουνε σε XDcam να δω ΠΟΥ θα το παιξετε να το δείτε....

Xdcam.jpg

Last edited: