ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Έριξα άκυρο στο μωρό για μπανάκι και στήθηκα για να δω όλη την εκπομπή ,Avclub πουθενά!!!
Τι έγινε ρε παιδιά και πάει άδικα το μπάνιο ? Γιατί έτσι?

Όχι ρε γμτ! Πριν φύγω για διακοπές, είχα βάλει υπενθύμιση στο κινητό και ένα Α4 στο γραφείο, για να μην το ξεχάσω. Και το Avclub άφαντο! Υποθέτω ότι πρόκειται για αναβολή, όχι για ματαίωση...

Από τελευταίες πληροφορίες που έχω κακόβουλος δάκτυλος ανταγωνισμού με άκρες στην κρατική TV παρενέβη την τελευταία στιγμή και μας έκοψαν . :violent-smiley-030:

:flipout::flipout::flipout:Πλάκα κάνω βεβαίως αλλά για σκεφτείτε το . θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει και ένα τέτοιο σενάριο . Λίγα έχούμε δει τόσο καιρό?

Αφήστε τις συνομωσιολογίες! Απλά η Ε.Τ, απέδειξε γιά άλλη μια φορά τον
κακό προγραμματισμό της, δεν είναι η πρώτη φορά που αναβάλλει
προγραμματισμένη εκπομπή γιά ένα θέμα και βάζει κάτι άλλο.
Παρακαλείται η διαχείριση να μας ενημερώσει γιά την οριστική ημερομηνία
προβολής του θέματος (εφόσον είναι εφικτό)!

Αθάνατη ΕΤ (να μην πω ΕΡΤ ή ΕΙΡΤ ή ΕΙΡ γιά τους πιό παλιούς)...

τζάμπα μας στήσανε...
Περιμένουμε ενημέρωση...

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Ρε παιδιά, έλεος !!!

σας υποσχέθηκε κανένας ότι θα μας δείξει η ΕΡΤ στις 18 Αυγούστου του 2008 ?

ναι
που είναι το παράξενο ?:singer:

Ουφ, ευτυχώς και ήθελα να δώ τον Μητσάρα, να δούμε πότε θα το δούμε.
Γιάννη, με τις άκρες που έχεις στο κανάλι δεν ρωτάς τι στο καλό έγινε?

Δέν φτάνει που στηθήκαμε στην ΕΤ1 για να δούμε κάτι "κουφά" θέματα από μια για μένα άγνωστη εκπομπή την οποία μου την κάνατε γνωστή, αλλά και το τρέϊλερ με αυτό που δέν έγινε τρέχει ακόμα...

Εχασα τα πρώτα 15 λεπτά της εκπομπής και γιά μιά στιγμή πίστεψα ότι μας δείξανε εκεί...
Μετά το τέλος της εκπομπής και αφού κατάλαβα στον επίλογο ότι δεν υπήρξαμε πουθενά, προσπάθησα να βρώ την υπεύθυνο παραγωγής στο προσωπικό του τηλέφωνο αλά δεν τα κατάφερα.
Ελπίζω αύριο να τα καταφέρω και φυσικά θα την στολίσω ανάλογα γιά το στήσιμο που μας έριξε.Φυσικά θα σας ενημερώσω γιά το τι ακριβώς θα μου πεί και ποιά ημερομηνία καινούργια θα μου δώσει....όχι τίποτε άλο ,αλά αισθάνομαι και άσχημα που σας έδωσα την σημερινή ημερομηνία ως ημέρα και ώρα προβολής και τελικά φάγατε άγριο στήσιμο...

Πάντως, δεν κατάλαβα που φταίει η ΕΡΤ.
Οι εκπομπές είναι μαγνητοσκοπημένες.
Εκτός αν υπήρχε ΕΠΙΣΗΜΗ ενημέρωση απ την ΕΡΤ και είχε παιχτεί και το ανάλογο trailer.