ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Ένα ειδικότερο μπράβο αξίζει πιστεύω στους Νανόπουλο και Μανωλάκο.

Ο μεν Γιάννης ήταν αυτός που μας έφερε σε επαφή με την εκπομπή, ο δε Τζίμης που πήγε και εκπροσώπησε επάξια το AVClub.

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Ένα ειδικότερο μπράβο αξίζει πιστεύω στους Νανόπουλο και Μανωλάκο.

Ο μεν Γιάννης ήταν αυτός που μας έφερε σε επαφή με την εκπομπή, ο δε Τζίμης που πήγε και εκπροσώπησε επάξια το AVClub.

Γιά τον Γιάννη το μπράβο είναι δεδομένο μιάς και έκανε τήν επαφή και τό οργάνωσε.
Αλλά για τον Τζίμη είσαι σίγουρος??
Εχεις δεί το βίντεο πρίν απο εμάς??:flipout::flipout:

Υ.Γ.
Εάν το έχεις κράτα το...
Θα αποτελέσει συλλεκτικό κομμάτι καί στά 70 σου δεν θα χρειαστεί νά περιμένεις στην ουρά γιά την σύνταξη.:trytofly::trytofly:

Ήδη χτυπιέται σε ζήτηση με αυτό του Ζαχόπουλου. Και με εξώφυλλο τον ΆϊΓιώργη τον χαιεντά (βλ.Μπαϊραχτάρη) να πατάει τα τρόλλια. Δώκ'εμου κι'εμένα μπάρμπα! :guitarist:

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Θαναι συλλεκτικό το ντιβιντί μέ τον Τζιμη βρέ και θα κάνει τρελλά λεφτά μετά απο 45 χρόνια.:music-smiley-005::music-smiley-005:

Εννοείς σε 45 χρόνια που θα κυκλοφορήσει το Director's Cut ?

Τα μπράβο ανήκουν στον Γιάννη. Εμένα με ''έχωσαν'' κανονικά.
Στη διάρκεια της αναμονής έγιναν πολλά ευτράπελα. Κάποια στιγμή θα σας τα γράψω.
Μάλιστα με τον πιτσιρικά που μιλάγαμε για τεχνικά θέματα:flipout: τον είδα πρόσφατα σε δελτίο ειδήσεων ,επειδή πήρε παγκόσμιο βραβείο τεχνολογίας και τον προσέλαβε η Microsoft.
Σε ερώτηση του από που ψωνίζω τεχνολογικό υλικό, του είπα από τον Κατουμά.:flipout::flipout::flipout:
Και σε μία ψιλοαπλή ερώτηση που έκανε ,του λέω κάτσε να πάρω τηλέφωνο ένα μέλος του κλαμπ να ρωτήσουμε. Πήρα τον Μορφέα και μιλάγανε κανένα τέταρτο.
Δεν κατάλαβα Χριστό από αυτά που λέγανε.

Ελπίζω να μη γίναμε μεγάλες ρόμπες.

Επειδή γυρίστηκαν δύο εκπομπές αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως σχεδόν όλα τα παιδιά που θα παρουσίαζαν τα site τους (καριέρα κ.τ.λ) μας ήξεραν.
Μάλιστα κάποιος που ήθελε προβολέα (αν θυμάμαι καλά) βρήκε εδώ την απάντηση του.

Είχε πλάκα.

Last edited:
Μπράβο σε όλους.... :aktion033: πάντα τέτοια....

Αλλά ρε παιδί μου... Τόσα μέλη έχει το σωματείο... Κανένα πιό ωραίο παιδί δεν βρήκατε;
icon10.gif

Μπάμπη, μόλις με είδε ο Νίκος (παρουσιαστής φίλος του Γιάννη) μου λέει έχεις μούρη περίεργη.
Αυτό όμως που με ανησύχησε ήταν το ένα κιλό πούδρα που μου έβαλαν.

Μπάμπη, μόλις με είδε ο Νίκος (παρουσιαστής φίλος του Γιάννη) μου λέει έχεις μούρη περίεργη.
Αυτό όμως που με ανησύχησε ήταν το ένα κιλό πούδρα που μου έβαλαν.

Μήτσο, αυτοί είναι τρελαμένοι κομπιουτεράδες... Είσαι σίγουρος οτι σου έβαλαν πούδρα κι όχι αλοιφή από αυτή που βάζουν ανάμεσα στον επεξεργαστή και στην ψύκτρα;
icon10.gif

Προχθές που σε είδα δεν είχε φύγει ακόμα, γι' αυτό ρωτάω....

Ξέρω γω;
Καλά μιλάμε για 17-18 χρονών παιδιά και μίλαγαν μία πολύ περίεργη γλώσσα.

Την πάτησα κιόλας γιατί έδειξα διάθεση για συμμετοχή και σε κάποιες αναλύσεις με κοίταζαν.
Οπότε τι να κάνω, τη μία συμφωνούσα, την άλλη κούναγα το κεφάλι αλλά κουβέντα δεν μου πήραν.:flipout:

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Οπότε τι να κάνω, τη μία συμφωνούσα, την άλλη κούναγα το κεφάλι αλλά κουβέντα δεν μου πήραν.:flipout:

Μπράβο Τζίμη μου! Σκληρό καρύδι!
Τι, έτσι εύκολα θα τους αποκαλύψουμε τα μυστικά μας; :flipout:

O Νονός θα είναι περήφανος για σένα...:flipout:

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Ήδη χτυπιέται σε ζήτηση με αυτό του Ζαχόπουλου. Και με εξώφυλλο τον ΆϊΓιώργη τον χαιεντά (βλ.Μπαϊραχτάρη) να πατάει τα τρόλλια. Δώκ'εμου κι'εμένα μπάρμπα! :guitarist:

Ωχ, ωχ τέτοια λέτε και ο Kokar ετοιμάζεται.....-bye--bye-:FSGSFGS4:

Εν αναμονή της εκπομπής λοιπόν, μπράβο στον Γιάννη ( μόνος ένας βάζελος θα τα κατάφερνε ), αλλά και στον Μήτσο ( οκ!! γαύρος, αλλά που θα πάει δεν θα αλλαξοποιστήσει ?).