ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το forum του Avclub θα έχει την επίσημη πρώτη του παρουσία στην Ελληνική Τηλεόραση.
Συγκεκριμένα την Δευτέρα 18 Αυγούστου και ώρα 19.00 στην ΕΤ1 θα προβληθεί η εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα που παρουσιάζει ο Νίκος Βασιλάκης, δημοσιογράφος και πρόεδρος της ένωσης Ελλήνων χρηστών INTERNET.

Στην εκπομπή αυτή προσκεκλημένο ήταν και το Avclub, που επάξια αντιπροσώπευσε ο Δημήτρης Μανωλάκος, δίνοντας με επιτυχία το στίγμα μας.

Ραντεβού στο κουτί λοιπόν στις 18 Αυγούστου και βάλτε φωτιά στα μηχανάκια της agb...:firstprize:

Να το περάσετε στο youtube να μην το χάσει κανένας...

Εν αναμονή της εκπομπής λοιπόν, μπράβο στον Γιάννη ( μόνος ένας βάζελος θα τα κατάφερνε ), αλλά και στον Μήτσο ( οκ!! γαύρος, αλλά που θα πάει δεν θα αλλαξοποιστήσει ?).
Τι είπες τώρα...έγραψες λέμε!!!!:idea:

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, αλά εαν δέν πήγαινε ο Δημήτρης να παρουσιάσει δεν ξέρω τι θα κάναμε, αφού η όλη ιστορία ήταν κάτι παραπάνω απο θρίλερ!!!

Δυστυχώς κι εγώ είμαι ακόμα στο γραφείο. Ελπίζω να το έγραψε κάποιος και να το ανεβάσει να το δούμε κι εμείς που το χάσαμε...

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

να παρει:mad: το ξεχασα...μηπως το εγραψε κανεις?

Βρε Σπύρο, με παρέσυρες κι εμένα και με άγχωσες που νόμιζα ότι έχασα την εκπομπή! :grinning-smiley-043

Στις 18 Αυγούστου είναι η εκπομπή προγραμματισμένη κι όχι στις 18 Ιουλίου :slapface:

Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Βρε Σπύρο, με παρέσυρες κι εμένα και με άγχωσες που νόμιζα ότι έχασα την εκπομπή! :grinning-smiley-043

Στις 18 Αυγούστου είναι η εκπομπή προγραμματισμένη κι όχι στις 18 Ιουλίου :slapface:

ωχ...χιλια συγνωμη....μπερδευτηκα και εγω:afro:

Συγχαρητήρια σε όλους, πάντα τέτοια! Το βίντεο πιστεύω ότι θα πρέπει να
το ανεβάσετε στο φόρουμ, γιά όσους το χάσουν.

το ξεκαρφίτσωσα γιατί δεν το βλέπει κανείς.
γενικώς τα πάνω τα περνάει ντούκου ο κόσμος.

Προτείνω ένα κρόουλ, να τρέχει ψηλά, στην σελίδα, όπως είχε συμβεί και με τα γενέθλια.