ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Τι ? Λέσχη φίλων ήχου και μουσικής?
Δεν πάμε καλά . Ποίος το τους είπε κάτι τέτοιο? Πάλι γκάφα έγινε? Εκτός κι αν το γυρίσαμε μόνο στη μουσική και δεν το ξέρω .

με προλαβες

(σου λεει η ερτ αμα μαθει ο κοσμος για hd και μπλου ρει και ξενα δορυφορικα hd καναλια κλπ κλπ θα μπλεξουμε)

οποτε τ' αφησανε στη μουσικη :flipout:
 
Απλός, άμεσος, περιεκτικός, μίλησε για όλα από Σωματείο μέχρι Μουσικές εκπομπές, προσπάθησε να πεί πολλά περισσότερα, αλλά..... ο τηλεοπτικός χρόνος είναι αμίληκτος.
Ο τυπάκος, φάνηκε διαβασμένος.
Μπράβο Δημήτρη, αλλά μπράβο και στον Γιάννη που το οργάνωσε
 
Τα σωστά να λέγονται:
Η εκπομπή "Ψηφιακή Ελλάδα" της ET1 είναι πολύ καλή και όχι μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα -τα οποία σαφώς και ξεπερνάει! Ο δε παρουσιαστής, άψογος σε όλα και διαβασμένος, όπως ειπώθηκε! Παρουσιάζει διάφορα θέματα, νομικά ιντερνετικά, ειδήσεις, προτείνει πολύ ενδιαφέροντα (κυρίως Ελληνικά) sites, (καλό είναι να υπάρχει κάποιος να ψάχνει με επαγγελματικά κίνητρα, για μάς!), παρουσιάζει τους συντελεστές τους που μερικοί από αυτούς ενώ άρχισαν ως χομπίστες βγάζουν τώρα χρήματα, ότι καλύτερο για την προώθηση του ίντερνετ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την προώθηση του "καλού" προσώπου του ίντερνετ, μπας και ξεφύγουμε από τον κυβερνο-μεσαίωνα που έχει πέσει, αφού με τους καταστροφολόγους -θηρευτές των κακών ειδήσεων, έχουν φτάσει όλοι (οι άσχετοι) να το θεωρούν εργαλείο του διαβόλου! Η νεολαία εντωμεταξύ, έχει σχηματίσει λίγο-πολύ μια εντύπωση ότι περισσότερο χρήσιμο είναι για πειρατικά downloads... Καλό είναι να δουν και την άλλη πλευρά του ίντερνετ και μάλιστα του Ελληνικού! Αλλά ακόμα και για τους έμπειρους, όλο και κάποια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα θα παρουσιαστεί... που μας έχει ξεφύγει!

Την είδα σήμερα δεύτερη φορά για το avclub... που όντως ήταν σχετικά λίγο, μπράβο όμως!
 
Last edited:
Μπράβο μας,

πάει κι αυτό, συγχαρητήρια σε όσους εργαστηκάν για αυτό,

τώρα πάμε σε ανώτερα,


δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα μας συμβεί και θα είναι καλύτερο, αλλά είμαι σίγουρος πως αν συνείσουμε με την ίδια αγάπη δεν θα αργήσει να έρθει.
 
δεν το προλαβα δουλειες δουλειες
....
μπορω να το δω σε καποιο καναλι στο youtube?

το εγραψε κανεις σας να το ανεβασει?
 
Συγχαρητήρια στον Δημήτρη για την άψογη παρουσίασή του!

Εύχομαι σε όλους "πάντα τέτοια!" :smile:

attachment.php


attachment.php
 

Attachments

  • avc_manol_1.jpg
    avc_manol_1.jpg
    188.4 KB · Views: 208
  • avc_manol_2.jpg
    avc_manol_2.jpg
    247.8 KB · Views: 206
Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Τι ? Λέσχη φίλων ήχου και μουσικής?
Δεν πάμε καλά . Ποίος το τους είπε κάτι τέτοιο? Πάλι γκάφα έγινε? Εκτός κι αν το γυρίσαμε μόνο στη μουσική και δεν το ξέρω .

εσύ τι γκρινιάζεις....?
όλο γκροπλαν στο όνομά σου έκανε...:flipout:
 
πάντως έπρεπε να πάρουν το αριστερό προφίλ του Τζίμη.
Γράφει καλύτερα.
Πάντως Τζιμάκο, πολύ κουλ ήσουν.
Την άλλη φορά θα στενάξει το γιαλί...
 
Εγώ δεν το είδα παρά μόνο στο τέλος της εκπομπής και την στιγμή που ο τυπάκος ανέφερε το τι είδαμε στην εκπομπή . Εκεί πρόσεξα κα το Λέσχη φίλων ήχου και μουσικής. Θα το δω και θα σας πω . Απ τις φωτό βλέπω πως τον Μήτσο τον είχαν στην πούδρα .
 
Ένα μπράβο στον Δημήτρη που ήταν άψογος στην παρουσίαση και σε όσους βοήθησαν ώστε να είναι εφικτή η παρουσία του AVCLUB στην εκπομπή:grinning-smiley-043

Μπράβο και στον Λευτέρη για το ταχύτατο ανέβασμα.:2thumb22sup: