παρουσία του club σε κάποια από τις εκθέσεις?

Απο το σχετικό δελτίο τύπου:

"Εν όψει της προετοιμασίας της εκθέσεως ///, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί 24-26 Οκτωβρίου 2008 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPOPalace , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:

Την υφή και το concept της έκθεσης που πραγματοποιείται εδώ και 13 χρόνια, λίγο – πολύ το γνωρίζετε. Μεγάλες και επώνυμες εταιρείες ειδών ήχου και εικόνας που παρουσιάζουν ότι νεότερο και πιο σύγχρονο υπάρχει στην αγορά της τεχνολογίας. Η μέχρι τώρα πορεία της Έκθεσης επιβάλλει την χρήση του όρου ΘΕΣΜΟΣ αλλά και την ανάληψη μιας τεράστιας ευθύνης απέναντι στο αρκετά ψαγμένο καταναλωτικό και επιχειρηματικό κοινό.

Η φετινή διοργάνωση ανοίγει τις πύλες της σε μια πιο εξειδικευμένη και πιο τεχνολογική διερεύνηση και σε άλλους τομείς της σύγχρονης τεχνολογίας όπως:
  • Κινητή τηλεφωνία
  • Υπηρεσίες
  • Gadgets
  • Ψηφιακά μέσα και τεχνολογία
  • Internet
  • Προγράμματα πληροφορικής
  • Αυτοματισμοί σπιτιού
  • Υπολογιστές κ.λ.π.
  • Και….. ΛΕΥΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στην έκθεση ...... θα υιοθετηθεί η ιδέα (που ήδη υλοποιήθηκε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση IFA) προβολής των «ΛΕΥΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ- @ HomeAppliances» σε ειδικό section στον εκθεσιακό χώρο, με συμμετοχή μεγάλων εταιρειών (SAMSUNG,SHARPκ.α.) που κυριαρχούν στο χώρο."

Βλέπετε πουθενά τίποτα περί Hi FI,Home Theater.....?

Λευκα-ξελευκα προιοντα, η συγκεκριμενη εκθεση ειναι η μεγαλυτερη που εχουμε στην χωρα μας πανω στο χομπι μας και εχει μεγαλη επισκεψιμοτητα.. Εξ ου και η πολυ μεγαλη προσελευση κοσμου στο περσινο περιπτερο του Avclub...
Αν αλλαξε τελειως προσανατολισμο δεν το γνωριζω, καλο ομως θα ηταν να τους κσλεσει καποιος και να μαθει τους Εκθετες...

Δεν υπάρχει αυτή η έκθεση, απλά. Ο λόγος που πέρασα πέρσι, ήταν το avclub και οι μοντέλες :D
Όσο για την ποσότητα προέλευσης, προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
Η σαβούρα πάντα πουλάει

Εγώ Τακη,ομιλώ προσωπικά ως φανατικός χαϊφιντελίστας.Η συγκεκριμένη έκθεση προσωπικά δεν θα μπορούσε να με αφορά.

Συμφωνώ ότι τέτοιες εκθέσεις δεν αφορούν κανέναν φανατικό που γράφει σε φόρουμ, ενημερώνεται από internet, διαβάζει, πηγαίνει σε συγκριτικά κλπ. Μόνο που αυτό το φανατικό κοινό αποτελεί το 5% (και πολύ μπορεί να λέω) των καταναλωτών.
Αυτές οι εκθέσεις απευθύνονται στο υπόλοιπο 95% γι αυτό και η άποψή μου είναι ότι πρέπει να παρευρεθούμε και φέτος. Σ' αυτές τις εκθέσεις πρέπει να "ανοίξουμε τα μάτια" του 95%. Οι φανατικοί και οι γνώστες ξέρουν τις πηγές.

Re: Απάντηση: παρουσία του club σε κάποια από τις εκθέσεις?

Συμφωνώ ότι τέτοιες εκθέσεις δεν αφορούν κανέναν φανατικό που γράφει σε φόρουμ, ενημερώνεται από internet, διαβάζει, πηγαίνει σε συγκριτικά κλπ. Μόνο που αυτό το φανατικό κοινό αποτελεί το 5% (και πολύ μπορεί να λέω) των καταναλωτών.
Αυτές οι εκθέσεις απευθύνονται στο υπόλοιπο 95% γι αυτό και η άποψή μου είναι ότι πρέπει να παρευρεθούμε και φέτος. Σ' αυτές τις εκθέσεις πρέπει να "ανοίξουμε τα μάτια" του 95%. Οι φανατικοί και οι γνώστες ξέρουν τις πηγές.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Τάσο

Αν συμμετάσχει το AvClub σε αυτή την έκθεση θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί ως προς το τι θα έχει το περίπτερο!
Μην δούμε καμιά κυράτσα να παίρνει το ψυγείο με τα αναψυκτικά παραμάσχαλα! :flipout:

Εγώ μπορεί να περάσω για να πάρω κανένα καλώδιο ρεύματος από το περίπτερο της Hobby πάντως!

Εκθεση που αφορα την εικονα και τον ηχο και ουσιαστικα μπορεις να ακουσεις ελαχιστα μηχανηματα καθως και να παρακολουθησεις 1-2 προβολεις δεν εχει ιδιαιτερο νοημα για μενα.

Τάσο αυτού του είδους οι εκθέσεις,δεν προσελκύουν κόσμο στο χόμπυ.Το αντίθετο.

Εξυπηρετούν το μάρκετινγκ των εταιρειών και στην κατεύθυνση,που αυτές θέλουν να επιβάλουν στην αγορά.Γκατζετάκια,κινητά,πολλές ίντσες στις τηλεοράσεις,BR κλπ.Τώρα πουλάνε και πλήρες νοικοκυριό.
Δεν έχουν καμιά σχέση με AV χομπίστες,την αγάπη στην μουσική και στον κινηματογράφο.Καταναλωτικό πανηγύρι του κερατά είναι.

Το θλιβερό είναι,ο ρόλος που παίζει ο "ΗΧΟΣ" σ' αυτό το πανηγύρι αλλά και μέσα απο τις σελίδες του.

Θα περιμένω την έκθεση,που είναι για μάς τον Νοέμβρη.

Γκατζετάκια,κινητά,πολλές ίντσες στις τηλεοράσεις,BR κλπ.

Συγνώμη Διονύση αλλά με όλα αυτά που ανέφερες ασχολούνται πολλές από τις κατηγορίες μας.
Δεν είμαστε ΜΟΝΟ Hi-End φόρουμ. Αλλο τι επιζητά ο καθένας μας από μια έκθεση κι αλλο την πολυκατευθυντικότητα των επιλογών που παρέχει το φόρουμ αυτό.

Και για να μην παρεξηγηθώ, σαφώς είμαι κι εγώ κατά των "λευκών" σε μια τέτοια έκθεση, και λυπάμαι αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο.

Τάσο ξέρω τις κατηγορίες του φόρουμ.

Ωστόσο το φόρουμ λέγεται AVclub και το σωματείο "φίλων ήχου κι εικόνας".Υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες που αναφέρεις κι είναι μάλιστα εξαιρετικές.Υπάρχουν και τα αθλητικά,υπάρχει κι η επί παντός.Ολοι συμμετέχουμε σ' αυτές.
Η φυσιογνωμία μας όμως είναι AUDIO-VIDEO.

Αντίθετα στην έκθεση που συζητάμε,δεν υπάρχει τέτοια προτεραιότητα. Είδες παραπάνω πώς την προβάλουν.

Τώρα το άν πάμε εκεί για λόγους προβολής του φόρουμ,είναι μιά άλλη ιστορία.Μην τα μπλέκουμε.Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε κι αυτοί είναι κάτι άλλο.

Διονύση καλησπέρα, θεωρώ την συμμετοχή μας απαραίτητη, όχι αναγκαστικά προς άγρα νεών μελών, αλλά όπως αναφέρει ο Τάσος επειδή καλύπτει μεγαλύτερη και ευρύτερη γκάμα σε ότι αφορά το Audio & Video.

Το θέμα είναι να παίζουμε εμείς ένα ρόλο στον καθωρισμό των πραγμάτων στον χώρο κι όχι να ετεροκαθωριζόμαστε απο το σκηνικό που στήνουν άλλοι ...

Anyway,άς το πάρει το ποτάμι.

Τελικά θα συμμετάσχει το AVCLUB σε κάποια έκθεση και ποιά?
Ενημερώστε γιά να αρχίσουμε να οργανώνουμε το πρόγραμμά μας, ώστε
να είμαστε παρόντες!

Re: Απάντηση: παρουσία του club σε κάποια από τις εκθέσεις?

Το θέμα είναι να παίζουμε εμείς ένα ρόλο στον καθωρισμό των πραγμάτων στον χώρο κι όχι να ετεροκαθωριζόμαστε απο το σκηνικό που στήνουν άλλοι ...

Anyway,άς το πάρει το ποτάμι.

αγαπητέ, σαν άνθρωπος των πωλήσεων που είμαι δεν θα έβρισκα καλύτερη ευκαιρία να χωθώ στο 95% που ανέφερε ο Τάσος με σκοπό να τους περάσω σωστή πληροφόρηση.....

υ.γ. αυτό που έγραψα δεν σημαίνει απαραίτητα και την επί 20ωρο παρουσία μου στην έκθεση........:flipout::flipout:

Σ' ένα περιοδικό με καλές δημόσιες σχέσεις με ορισμένες πολυεθνικές κι ελάχιστους αναγνώστες πλέον,έχουμε επιτρέψει όλοι μας,να ασχολείται με το 95%(κατά τα λεγόμενά σας).

Αγαπητοί,όταν υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες μέλη σε AV φόρουμ,όταν υπάρχουν κι άλλα περιοδικά με σαφώς καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο,όταν υπάρχουν πολλοί αντιπρόσωποι κι άλλοι επαγγελματίες που δεν γουστάρουν αυτό το σκηνικό κι εμείς τρέχουμε πίσω απο το περιοδικό αυτό,για να μην χάσουμε το...τραίνο,κάτι δεν πάει καλά...

Διονύση μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα, το ξαναγράφω πιο λιανά...

άσε το περιοδικό να κάνει αυτά που προστάζει η αγορά (καλώς ή κακώς, δυστυχώς για λίγες χιλιάδες, ευτυχώς για πολλά εκατομμύρια).

Εμείς μπορεί να ανήκουμε σε μία κατηγορία ανθρώπων πιο ψαγμένων και καλά κάνουμε, εγώ προσωπικά έχω αρκετά χόμπι και αν το οικονομικό μου το επέτρεπε θα είχα προχωρήσει παραπάνω.

Κάπου εκεί έξω όμως υπάρχουν κάποια μύρια καταναλωτών, τα οποία δεν ενδιαφέρονται, δεν γνωρίζουν, δεν έχουν και δεν μπορούν να αποκτήσουν τις γνώσεις.

Όλοι αυτοί που θα περάσουν από την κάθε έκθεση (ε καλά, μερικοί από αυτούς), εντυπωσιάζονται από το λευκό, το μαύρο γυαλιστερό, τις πολλές ίντσες και τα λοιπά καλούδια !!!!!

Είναι ευκαιρία με την παρουσία του avclub στην κάθε έκθεση κάποιοι από όλους αυτούς να ακούσουν και κάτι πιο λογικό, διαφορετικό, να μάθουν τουλάχιστον να κρίνουν τα πράγματα με την σωστή τους διάσταση και όχι με τη μαρκετίστικη.... (αν και αρκετοί από όλους εμάς εδώ μέσα, κάποιες φορές υποκύπτουμε σε αυτή!!!)....:2thumb22sup: